april 29, 2014

Verdens mest irriterende råd?

I dag har jeg en video til deg hvor jeg tar opp et av de vanligste rådene menn får fra kvinner når det gjelder dating eller flørting, men som nesten ingen menn (og ganske få jenter) egentlig skjønner hva betyr.

Så til videoen, her er svaret på hva verdens mest irriterende, men likevel veldig gode, råd egentlig betyr:


Og om du er interessert i å øke din sosiale selvtillit – også for å bli mer komfortabel på dates – så anbefaler jeg dette nettkurset for deg.

2 kommentarer til «Verdens mest irriterende råd?»

 1. Ikke for å gjøre det overkomplisert, men i andre (og mye eldre) selvutviklingstradisjoner så snakker man om å _finne sin vilje_ som en foutsetning for å kunne _være seg selv_ overalt og i enhver situasjon. (ref. Aleister Crowley m.fl.) Men de av oss som har gått den veien vet også at det har sin pris som de færreste er villig til å betale, og derfor er det en veldig ensom vei å gå:

  Mange mennesker er ikke bevisst på sine egne livsløgner, og kan handle i panikk (med alt det medfører) når de plutselig står ovenfor en person som er bevisst både sine egne og andres livsløgner. (ref. Henrik Ibsen m.fl.) Projisering og psykologisering er heller regelen enn unntaket i enkelte miljøer (ref. Hans Skjervheim – «Deltakar og tilskodar»). Så det er ikke rart at noen velger å ta på seg en «maske» i møte med andre mennesker – du vet _aldri_ hva slags gærninger du møter der ute.

  1. Det er ingen tvil om at vi mennesker har blindspots når det gjelder oss selv. I det store bildet kan dette være et problem i mange sammenhenger, og noe som er verdt for alle å utforske og som jeg dedikerer en del plass til i boken min (Skap livet du alltid har drømt om).

   Dog snakker vi her om noe som er mye mer overfladisk, altså ønsket om å få en relativt fremmed til å være romantisk/seksuelt interessert i oss. Det er dette som fører til at mange går på tvers av sine egne verdier/holdninger/meninger. Og «alle» tar på seg slike masker (ref: Nesten alle studier på mellom-menneskelig dynamikk;), spørsmålet er om man aktivt feil-representerer seg selv (slik mange gjør), eller bare modererer seg selv.

   Det er en stor forskjell på å la være å fortelle om alle sine dårlige vaner f.eks, og å aktivt skryte av at man er friluftsliventusiast når man aldri går lengre ut i naturen enn nærmeste bypark :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *