Trygghet og Toleranse – Nøkkelen til intime forhold.

Sparknekt skriver:

Vi har som kjent vært to stykker i Genuine Connections. Nylig har vi tatt opp en instruktør til i staben vår, men frem til nå har Hjerter stort sett kjørt forestillingen alene. Nå er det sånn at det begynner å ta skikkelig av med kursing, media og annen oppmerksomhet, så fra nå av kommer artiklene gå på rundgang mellom oss instruktører. Dette blir herved mitt første av mange innlegg her i sjekkeskolen.

Når vi mennesker blir kjent med hverandre er mange bekymret for hva den andre måtte tenke og tro.
Det er naturlig fordi vi har alle erfaringer med at noen ganger har vi møtt negative reaksjoner når vi har åpnet oss for tidlig. Derfor er vi som regel forsiktig når vi møter noen nye. Vi er alle sammen redd for avvisning, særlig når vi føler oss sårbare.

For ikke lenge siden understreket en venninne nettopp dette da hun fortalte følgende:
«Hvor ærlig jeg er kommer an på personen jeg prater med. Jeg er veldig flink til å finne ut av hva folk aksepterer av ærlighet.»

For å finne ut hva du tåler av ærlighet, vil særlig jenter teste deg. Dersom en ikke klarer testen vil en ikke få vite nettopp det jenta hadde lyst til å fortelle. Dette gjelder særlig i forhold til seksuelle fantasier og erfaringer. Dessverre er det sånn at jenter blir dømt utrolig hardt for sin seksualitet. Dersom ei jente har flere enn X partnere i løpet av kort tid vil andre fort se ned på henne. «Pass deg for Christine, hun er litt for løs for sitt eget beste.» Derfor er jenter ofte mer forsiktige i begynnelsen. De vil tone ned sin seksuelle side for ikke å bli dømt. Det er bare om de føler seg trygg på deg at de vil åpne seg.

Derav tester jenter ofte gutter for å finne ut hvor trygge de kan være på ham. Ved å være en aksepterende og tolerant mann vil jenter åpne seg noe helt utrolig. De blir også takknemmelig for at de kan åpne seg og virkelig gi uttrykk for den personen de virkelig er.

For å være en person som aksepterer andres seksualitet må en forstå at jenter er minst like seksuelle som menn er, kanskje mer også. Jenter elsker sex og de elsker at vi menn begjærer dem. Seksualitet skal handle om glede og nytelse. Sex er en god ting som vi bør glede oss så mye som mulig over. Å være seksuelt aktiv er en del av det å være et sunt menneske.

Men tilbake til testinga. For noen uker siden kom ei venninne og ville fortelle meg noe rart som hadde skjedd. Jeg ble interessert, og spurte hva hun hadde opplevd. hun begynte å fortelle om en sexdrøm hun hadde hatt, og hun hadde til og med våknet i en orgasme. Jeg smilte og spurte litt om hvordan det opplevdes, hva hun hadde drømt om osv. Men hovedsakelig ga jeg uttrykk for at dette var kult, og jeg var interessert i å få høre om det.

Jeg merket på kroppspråket hennes at det var noe mer, og etter kort tid kom hun igjen. «du? Det skjedde noe annet interessant herom kvelden…» Jeg var nysgjerrig, og hun begynte å fortelle om en opplevelse hun hadde hatt med en annen fyr.
Hun hadde egentlig mest lyst til å fortelle meg om hva som hadde skjedd med fyren, men testet meg litt først for å se hvordan jeg reagerte. Da hun merket at jeg hadde et avslappet forhold til seksualitet og var interessert i hvordan hun tenkte og fungerte slapp hun seg løs. Etterpå passet jeg på å gi ho skryt for at hun tok det opp.

Så ved å være avslappet og aksepterende vil jenter åpne seg noe helt utrolig. I både overført og bokstavelig betydning.  Holdningen en vil ha er litt som en har når noen forteller om en ny bok de har lest. «Jaha? Kult, fortell mer, hva skjedde så?»

For å bli bedre kjent med jenter og kvinners seksualitet kan jeg anbefale boken «My Secret Garden» av Nancy Friday. Dere kan også finne mye bra på nettet. Men den beste måten å finne ut om kvinners fantasier og forhold til sex er nettopp..ja du gjettet det… snakk med jenter om det.
Sparknekt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om “Trygghet og Toleranse – Nøkkelen til intime forhold.”