november 18, 2011

Topp 15 tips for flørtinga!

Nei, jeg har ikke glemt bonusen jeg lovde dere for en stund tilbake siden, jeg har rett og slett bare bestemt meg for å utvide den! Et par av dere ville gjerne ha i både pose og sekk (noe smått til alle og noe stort til få), og jeg har bestemt meg for å følge deres ønsker fordi det er SÅ snill jeg er! I løpet av neste uke vil vi derfor ha premiere på noe helt nytt her på bloggen som er til alle, OG lansere en aldri så liten konkurranse med noen herlige premier til våre lesere.

Men før den tid kommer noen korte, enkle tips som du kan memorisere og ta med deg på byen i helga for å umiddelbart oppnå bedre resultater! Her er våre topp 15 tips for helga!

1. Det enkle er ofte det beste – gå bort til den første jenta du ser og hils på henne med en enkel, ”hei, jeg heter <navn>, hvem er du?” Fortsett å gjøre dette til du treffer noen du liker.

2. Finn ut hvem menneskene du møter er ute med og hva planen for kvelden er, kanskje er det muligheter for nachspiel, kanskje har de single venninner.

3. Spør nærmeste søte jente om hva man burde gjøre for å komme i kontakt med jenter på byen, og se om hun fersker deg i å komme i kontakt med henne!

4. Utfordre dine venner til konkurranse: Alle skal fortelle en skitten vits til en gruppe fremmede uten å presentere seg, de som ikke tør kjøper øl!

5. Gå opp til den søteste jenta i baren og utfordre henne til å se hvem av dere som klarer få servering først, taperen må applaudere vinneren høyt.

6. Konkurranse: Se hvem av deg og dine venner som klarer få flest klemmer fra fremmede på en halv time. Taperne spanderer en runde på vinneren.

7. Gutter er lette å prate med, og er ofte ute med venninner. Ta kontakt med gutta rundt deg og bli kjent med deres vennegjeng!

8. Ikke forsøk å imponere jenta – vær heller nysgjerrig på hvem hun er og hvordan hun ser på verden! Alles favorittema er dem selv ;)

9. Tenk ”hvorfor”, ikke ”hva”. Hvorfor hun jobber der hun jobber og hva det beste med jobben er, er mye mer interessant enn hva hun gjør på jobb!

10. Husk på venninna. Liker venninna til jenta du er interessert i deg, vil hun spille på ditt lag og hjelpe deg sjarmere jenta du har lyst på!

11. Presenter kompiser for jenter du ikke kjenner med en enkel ”hei, har du møtt X?” (du har sett How I Met Your Mother, ikke sant?) uten at dine kompiser får tid til å forberede seg. Gjør det til en lek så kommer dere lett i kontakt med jenter!

12. Avslutt alle samtaler med jenter du liker med, ”det var hygglig å møte deg, vi burde snakkes mer senere! Hvordan får jeg best tak i deg?”

13. Folk flest er hjelpsomme. Å be jenter ta bilder av deg (og dine venner) med mobilkamera, eller gjøre deg andre små tjenester, er en fin måte å starte samtaler på :)

14. Spør fantasispørsmål fremfor jobbspørsmål, ”om du kunne vært hvor som helst og gjort hva som helst akkurat nå, hva ville du gjort?”

15. Det som var gøy på barneskolen er gøy i dag. Lek gamle leker med jenter på byen og ikke vær for seriøs. Kanskje de kan lære deg nye leker?

 

-Torkel-

6 thoughts on “Topp 15 tips for flørtinga!

 1. Gøy på barneskolen = gøy idag, kunne ikke vært mer enig! Haha :D

  Og ja, enkleste er definitivt ofte det beste. Det du tror er avansert er nettopp det alle andre har gjort før deg.

  Ha en fin helg Torkel, og alle som leser bloggen :)

  – Joakim

 2. Elendig kveld igår, men noen sånne ska man ha og, hatt mange bra på rad nå:)

  Noen ting jeg merker er; Være med venner som ikke trenger å rølpe, som liker det litt rolig og som vil dra på et utested litt før faens 1;P Personlig liker jeg å være på utestedet i 23 tia:)

  Sliter med lekenheten, men får jenter til å le allikevel, får liksom ikke helt til å gjøre prikkedøden f.eks gøy…. Men jeg tror jeg trenger å bli det, for jeg er veldig morsom rundt folk som kjenner meg, men det er ikke så lett å frembringe den siden ved meg til total strangers. noen tips på hvordan jeg eventuelt får til litt mer lekenhet? synes det fort blir så awkward og oppbrukt:S

 3. Ja innimellom har man litt dårlige kvelder, og det er både normalt og lærerikt :)

  Når det gjelder lekenhet så er det viktig å være obs på at det er mange ulike måter å være leken på. Jeg kjører for eksempel personlig bortimot aldri prikkedøden eller klappeleken eller slike ting siden mitt naturlige energinivå er noe lavere. I stedet kommer lekenheten min inn som erting, tullehistorier og kanskje litt kiling.

  Det beste tipset jeg har til situasjonen du beskriver som kan formidles greit via tekst er rett og slett å bli flink til å observere deg selv når du er i det lekne humøret blant venner, legg merke til hvordan du snakker, hvordan du beveger deg, og hva du gjør – og lær deg å kopiere dette når du er blant fremmede. Du må rett og slett memorisere din egen oppførsel og gjenta den senere. De første par gangene kan det virke litt rart, men siden det tross alt er en helt naturlig side av deg selv vil det ganske snart bli like enkelt for deg å bruke den lekenheten blant fremmede som det er blant dine venner.

 4. Spennende, skal begynne å notere meg hva jeg gjør når jeg er i godt humør og når jeg er glad med venner:) Jeg tror kanskje jeg er litt for seriøs, liker å snakke om ting i dybden, kanskje litt for alvorlige tema på byen. Jeg merker at jeg har et lite reportoar for å snakke med jenter jeg er keen på. Det re litt som å gå i mørke=P Men det kommer seg sakte men sikkert.

  Kjøpte Eboka, og følger utfordringene :) Litt dumt det nesten bare er gamle poster fra sjekkeskolen bloggen deres da;)

 5. Folk går ikke på byen for å snakke om seriøse ting, de går på byen for å ha det gøy – så ha det gøy med dem. Legg igjen det seriøse og alvorlige hjemme, det hindrer deg bare i å få de resultatene du ønsker.

  Eboka er basert på den originale bloggserien som vi skrev for VG Nett sommeren 2009, de artiklene har blitt endret smått på og sydd sammen til delen om sjekking og bygging av sosiale sirkler. Men resten av boka er originalt materiale, og delene om seksualitet og opprettelse av åpne forhold er minst like viktige som resten om man vil leve en forførende livsstil ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *