Topp 15 tips for flørtinga!

Nei, jeg har ikke glemt bonusen jeg lovde dere for en stund tilbake siden, jeg har rett og slett bare bestemt meg for å utvide den! Et par av dere ville gjerne ha i både pose og sekk (noe smått til alle og noe stort til få), og jeg har bestemt meg for å følge deres ønsker fordi det er SÅ snill jeg er! I løpet av neste uke vil vi derfor ha premiere på noe helt nytt her på bloggen som er til alle, OG lansere en aldri så liten konkurranse med noen herlige premier til våre lesere.

Men før den tid kommer noen korte, enkle tips som du kan memorisere og ta med deg på byen i helga for å umiddelbart oppnå bedre resultater! Her er våre topp 15 tips for helga!

1. Det enkle er ofte det beste – gå bort til den første jenta du ser og hils på henne med en enkel, ”hei, jeg heter <navn>, hvem er du?” Fortsett å gjøre dette til du treffer noen du liker.

2. Finn ut hvem menneskene du møter er ute med og hva planen for kvelden er, kanskje er det muligheter for nachspiel, kanskje har de single venninner.

3. Spør nærmeste søte jente om hva man burde gjøre for å komme i kontakt med jenter på byen, og se om hun fersker deg i å komme i kontakt med henne!

4. Utfordre dine venner til konkurranse: Alle skal fortelle en skitten vits til en gruppe fremmede uten å presentere seg, de som ikke tør kjøper øl!

5. Gå opp til den søteste jenta i baren og utfordre henne til å se hvem av dere som klarer få servering først, taperen må applaudere vinneren høyt.

6. Konkurranse: Se hvem av deg og dine venner som klarer få flest klemmer fra fremmede på en halv time. Taperne spanderer en runde på vinneren.

7. Gutter er lette å prate med, og er ofte ute med venninner. Ta kontakt med gutta rundt deg og bli kjent med deres vennegjeng!

8. Ikke forsøk å imponere jenta – vær heller nysgjerrig på hvem hun er og hvordan hun ser på verden! Alles favorittema er dem selv ;)

9. Tenk ”hvorfor”, ikke ”hva”. Hvorfor hun jobber der hun jobber og hva det beste med jobben er, er mye mer interessant enn hva hun gjør på jobb!

10. Husk på venninna. Liker venninna til jenta du er interessert i deg, vil hun spille på ditt lag og hjelpe deg sjarmere jenta du har lyst på!

11. Presenter kompiser for jenter du ikke kjenner med en enkel ”hei, har du møtt X?” (du har sett How I Met Your Mother, ikke sant?) uten at dine kompiser får tid til å forberede seg. Gjør det til en lek så kommer dere lett i kontakt med jenter!

12. Avslutt alle samtaler med jenter du liker med, ”det var hygglig å møte deg, vi burde snakkes mer senere! Hvordan får jeg best tak i deg?”

13. Folk flest er hjelpsomme. Å be jenter ta bilder av deg (og dine venner) med mobilkamera, eller gjøre deg andre små tjenester, er en fin måte å starte samtaler på :)

14. Spør fantasispørsmål fremfor jobbspørsmål, ”om du kunne vært hvor som helst og gjort hva som helst akkurat nå, hva ville du gjort?”

15. Det som var gøy på barneskolen er gøy i dag. Lek gamle leker med jenter på byen og ikke vær for seriøs. Kanskje de kan lære deg nye leker?

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 tanker om “Topp 15 tips for flørtinga!”