Hvorfor skreddersyr vi?

Dette høres kanskje ut som et dumt spørsmål, men du ville blitt overrasket over hvor mange av våre kolleger fra andre firma som spør oss dette spørsmålet.

Vi har holdt kurs i sjekking, dating og forhold i over 10 år nå, og én ting er helt tydelig: Ulike løsninger fungerer for ulike mennesker.

Vi skal være ærlige. Vi startet også med kun ett type kurs. Et tredagers helgekurs, med et fastsatt undervisningsopplegg og minimalt med tid å gi hver deltaker individuell oppmerksomhet.

Men det tok ikke lenge før vi utvidet. I en periode tilbudte vi også kurs som varte i én uke. I tre uker. I flere måneder.

Så innså vi at å nøkkelen for suksess, for de fleste, lå i personlig oppfølging over tid - og i å få kunnskapen personlig tilpasset til dem. Og med dette i tankene begynte vi å inkludere personlig coaching i noen uker etter kursene våre.

Igjen og igjen så vi at noen fremgangsmåter fungerte for noen mennesker. Men ingenting fungerte for alle.

Og det var da vi bestemte oss: I stedet for at vi skulle bestemme hva slags alternativer du skulle ha å velge mellom - var det på tide å snu på flisa.

Over den neste perioden begynte vi å legge til personlig coaching og oppfølging i etterkant av våre standerdtilbud. Og ikke bare ledet dette til økte resultater for våre deltakere, men flere og flere begynte å nå sine mål raskere og raskere.

Så i dag baserer vi arbeidet vårt på to steg. Disse to stegene hjelper oss både å finne den løsningen vi er overbevist om vil fungere aller best for deg. Og de hjelper oss se om du er noen vi vil jobbe med.

For her er en annen ting vi gjør ulikt fra andre firma: Vi aksepterer kun kunder som vi føler oss helt sikre på at vil lykkes.

De to stegene våre er enkle:

  1. Vi identifiserer hva du trenger og ønsker, gjennom å utdanne deg på hva som er fordelene, bakdelene, forventningene og kravene til de ulike tjenestene våre.
  2. Vi har minst én helt gratis coachingtime med deg. Dette gjør vi både for at du skal lære så mye som mulig om våre metoder og filosofier (slik at du kan ta en solid avgjørelse på om vi er riktig for deg), og slik at vi får se hvor sikre vi er på at du vil lykkes.

For etter over 10 år erfaring, med tusenvis av samtaler med menn over hele verden, er vi blitt ganske flinke på å se hvem som passer til oss og hvem som ikke gjør det.

 

Så hva er alternativene?

Vi har en rekke ulike alternativer for våre kunder, og til tider syr vi sammen et helt nytt alternativ også når vi ser at det blir den beste løsningen.

De vanligste måtene vi jobber med våre kunder på er:

Personlig coaching.

Personlig coaching består av en rekke timer hvor du og vår hovedcoach Torkel går i dybden på dine styrker, svakheter og erfaringer. Han hjelper deg å gi slipp på det som har holdt deg tilbake så langt, og lærer deg all psykologien og alle ferdighetene du trenger for å lykkes.

Uke for uke vil dere ha disse personlige samtalene, etterfulgt av praktiske oppgaver som vil hjelpe deg til å utvikle dine ferdigheter og resultater. Og Torkel er tilgjengelig for deg nærmest hver dag for å støtte, oppmuntre, motivere og generelt sett sørge for at du både får gjort det du trenger, og at du gjør det riktig.

På slutten av din personlige coaching vil du ikke bare ha all kunnskapen og erfaringen du trenger for å skape det romantiske og seksuelle livet du ønsker deg - men du vil også både kjenne og stole på deg selv bedre enn noen gang før!

 

Helgekurs.

Helgekurs er en mer intensiv og kortvarig greie. Det er også noe vi bare gjennomfører et par ganger i året.

På et slikt kurs får du på kort tid lære prinsippene og ferdighetene du trenger for å lykkes, samt gå ut sammen med dine instruktører for å praktisere disse. Sammen går dere ut fredag og lørdag kveld, og en tur ut i gatene på dagtid på lørdag.

Dette kurset er best egnet for de som føler seg trygg på at de har både pågangsviljen, motivasjonen og forutsetningene til å kunne gå ut og sette all denne kunnskapen i bruk helt på egen hånd etter kurset. For selv om du vil lære teorien bak alle prinsippene og ferdighetene du trenger for å lykkes, er det opp til deg å trene på disse i etterkant.

De fleste deltakerne trenger noen måneder med innsats før alt dette sitter som det skal, og for å oppnå det trenger du en god porsjon selvdisiplin og struktur.

 

Nettkurs.

Vi har også en rekke nettkurs som strekker seg fra videobaserte kurs, til kurs hvor du og Torkel - og potensielt andre deltakere i din posisjon - gjennomfører en rekke konferanser og treninger over nett.

Disse nettkursene er for den samme typen person som helgekursene er for, men lar deg ta kurset fra hvor du enn er i verden og ofte mer spredt ut over en større tidsperiode.

 

Og mye mer..

Disse er bare tre av mange alternativer vi har tilbudt våre kunder over årene. Og enten du følte at ett, alle, eller ingen av disse passet til deg oppfordrer vi deg på det sterkeste til å ta kontakt med oss.

Med all vår erfaring er vi blitt veldig flinke til å finne ut hva som passer for hvem, og hva som vil gi deg de beste resultatene både på kort og lang sikt.

Og om vi har en samtale og finner ut at vi ikke er riktige for hverandre - så har du likevel fått en helt gratis coachingtime med mange gode råd, tips og teknikker!

 

Så, er du klar?

Fyll ut skjemaet under og la oss starte vår uforpliktende dialog. Du vil høre tilbake fra oss raskt for å avtale et tidspunkt for samtalen vår.

Samtalen tar vi via videochat, slik at du kan gjøre den uansett hvor du er.

På slutten av denne samtalen vil du både ha en full forståelse for de ulike tjenestene vi kan tilby deg, og føle deg helt sikker på om du ønsker å jobbe med oss eller ikke.

Vi vet det kan være litt ukomfortabelt for mange å ta kontakt, og at idéen om en slik samtale kan virke litt skremmende, men stol på vår lange erfaring - dette blir både gøy og lærerikt!

Ta kontakt nå, så hører du fra oss innen en dag eller to i de aller fleste tilfeller.

(Og om du foretrekker kan du sende en epost direkte til torkel@genuine-connections.com.)

Vår hovedcoach:

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Han har selv gått fra sjenert og usikker, til å leve et liv folk flest nærmest ikke tror på.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", The Open Relationship Guide og "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han unikt kvalifisert til å undervise dette kurset, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning. 
 
 

Tidligere kunde:

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid "Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
- Navid
 
 

"Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates - nesten hver dag. Jeg treffer for øyeblikket tre jenter, som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!" - Michael "Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates nesten hver dag. Jeg dater tre jenter,som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!"
- Michael
 
 

"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med." - Trond "Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med."
- Trond