Skreddersydde løsninger

Hvorfor skreddersyr vi?

Dette høres kanskje ut som et dumt spørsmål, men du ville blitt overrasket over hvor mange av våre kolleger fra andre firma som spør oss dette spørsmålet.

Vi har holdt sjekkekurs - i tillegg til kurs om dating, forhold og sosiale sirkler - i over 10 år nå, og én ting er helt tydelig: Ulike løsninger fungerer for ulike mennesker.

Og vi skal være ærlige. Vi startet også med kun ett type sjekkekurs. Et tredagers sjekkekurs, med et fastsatt undervisningsopplegg og mindre tid enn vi ønsket til å gi hver deltaker individuell oppmerksomhet.

Men det tok ikke lenge før vi utvidet. I en periode tilbudte vi kurs som varte i én uke. I tre uker. I flere måneder.

Så innså vi at å nøkkelen for suksess, for de fleste, lå i personlig oppfølging over tid - og i å få kunnskapen personlig tilpasset til dem og deres situasjon. Og med dette i tankene begynte vi å inkludere personlig coaching i noen uker etter kursene våre.

Igjen og igjen så vi at noen fremgangsmåter fungerte for noen mennesker. Men ingenting fungerte for alle.

Og det var da vi bestemte oss: I stedet for at vi skulle avgjøre hva slags løsning som fungerte best for deg - var det på tide å snu på flisa.

Så i dag baserer vi arbeidet vårt på to steg. Disse to stegene hjelper oss til å både finne den løsningen vi er overbevist om at vil fungere aller best for deg. Og de hjelper oss å finne ut om vi er helt sikre på at vi kan hjelpe deg nå dine mål.

For her er en annen ting vi gjør ulikt fra andre firma: Vi aksepterer kun kunder som vi føler oss helt sikre på at kan lykkes.

De to stegene våre er enkle:

 1. Vi identifiserer hva du trenger og ønsker, gjennom å utdanne deg på hva som er fordelene, bakdelene, forventningene og kravene til de ulike tjenestene våre.
 2. Vi har minst én helt gratis coachingtime med deg. Dette gjør vi både for at du skal lære så mye som mulig om våre metoder og filosofier (slik at du kan ta en solid avgjørelse på om vi er riktig for deg), og slik at vi får se hvor sikre vi er på at du vil lykkes.

For etter over 10 år erfaring, med tusenvis av samtaler med menn over hele verden, er vi blitt ganske flinke til å se hvem som passer til våre metoder - og hvem som ikke gjør det.

 

Coaching, nett, eller sjekkekurs?

Vi har en rekke ulike alternativer for våre kunder, og til tider syr vi sammen et helt nytt alternativ også når vi ser at det blir den beste løsningen.

De vanligste måtene vi jobber med våre kunder på er:

Personlig coaching.

Personlig coaching består av en rekke timer hvor du og vår hovedcoach Torkel går i dybden på dine styrker, svakheter og erfaringer. Han hjelper deg gi slipp på det som har holdt deg tilbake så langt, og lærer deg all psykologien og alle ferdighetene du trenger for å lykkes.

Uke for uke vil dere ha disse personlige samtalene, etterfulgt av praktiske oppgaver som vil hjelpe deg til å utvikle dine ferdigheter og resultater. Og Torkel er tilgjengelig for deg nærmest hver dag for å støtte, oppmuntre, motivere og generelt sett sørge for at du både får gjort det du trenger, og at du gjør det riktig.

På slutten av din personlige coaching vil du ikke bare ha all kunnskapen og erfaringen du trenger for å skape det romantiske og seksuelle livet du ønsker deg - men du vil også både kjenne og stole på deg selv bedre enn noen gang før!

 

3 dagers sjekkekurs.

Dette sjekkekurset går over en helg, og er en mer intensiv og kortvarig greie. Og det er også noe vi bare gjennomfører et par ganger i året, siden det ærlig talt er det alternativet som fungerer best for færrest menn.

På et slikt kurs får du på kort tid lære prinsippene og ferdighetene du trenger for å lykkes, samt gå ut sammen med dine instruktører for å praktisere disse. Dere går ut sammen fredag og lørdag kveld, og en tur ut i gatene på dagtid på lørdag.

Et sjekkekurs er best egnet for de som føler seg trygg på at de har både pågangsviljen, motivasjonen og forutsetningene til å kunne gå ut og bruke all denne kunnskapen helt på egen hånd etter kurset. For selv om du vil lære teorien bak alle prinsippene og ferdighetene du trenger for å lykkes, er det opp til deg å trene på disse i etterkant.

De fleste deltakerne trenger noen måneder med innsats før alt dette sitter som det skal, og for å oppnå det trenger du en god porsjon selvdisiplin og struktur.

 

Nettkurs.

Vi har også en rekke nettkurs som strekker seg fra videobaserte kurs, til kurs hvor du og Torkel - og potensielt andre deltakere i din posisjon - gjennomfører en rekke konferanser og treninger over nett.

Disse nettkursene er for den samme typen person som våre sjekkekurs er for, men lar deg ta kurset fra hvor du enn er i verden og helt i ditt eget tempo.

 

Og mye mer..

Disse er bare tre av mange alternativer vi har tilbudt våre kunder over årene. Og enten du følte at ett, alle, eller ingen av disse passet til deg oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss.

Med all vår erfaring er vi blitt veldig flinke til å finne ut hva som passer for hvem, og hva som vil gi deg de beste resultatene både på kort og lang sikt.

Men samtalen handler ikke bare om å prate om våre sjekkekurs, coaching, eller nettkurs. For å virkelig bli kjent med deg behandler vi samtalen som en fullverdig coachingtime. Det betyr at vi kommer til å gå i dybden på hvordan livet ditt er i dag versus hvordan du vil det skal være, og snakke om hva som må til for at du skal komme dit.

Så selv om vi har denne samtale og finner ut at vi ikke er riktige for hverandre på lang sikt - så har du altså likevel fått en helt gratis coachingtime med mange gode råd, tips og teknikker.

 

Så, er du klar?

Fyll ut skjemaet under og la oss starte vår uforpliktende dialog. Du vil høre tilbake fra oss innen et par dager (ofte raskere) for å avtale et tidspunkt.

Samtalen tar vi via videochat, slik at du kan gjøre den uansett hvor du er.

Denne timen vil gi deg en full forståelse for de ulike tjenestene vi kan tilby deg, og føle deg helt sikker på om du ønsker å jobbe med oss eller ikke.

Vi vet det kan være litt ukomfortabelt for mange å ta kontakt, og at idéen om en slik samtale kan virke litt skremmende, men stol på vår lange erfaring - dette blir både gøy og lærerikt!

Ta kontakt nå, så hører du fra oss veldig snart.

(Og om du foretrekker kan du sende en epost direkte til torkel@genuine-connections.com.)

  Vår hovedcoach:

  Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har holdt sjekkekurs og gjort personlig coaching med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Han har selv gått fra sjenert og usikker, til å leve et liv folk flest nærmest ikke tror på.

  Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", The Open Relationship Guide og "Studentkoden".

  Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han unikt kvalifisert til å undervise dette kurset, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning. 

  Tidligere kunde:

  "Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid "Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
  - Navid

  "Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates - nesten hver dag. Jeg treffer for øyeblikket tre jenter, som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!" - Michael "Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates nesten hver dag. Jeg dater tre jenter,som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!"
  - Michael

  "Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med." - Trond "Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med."
  - Trond