Ta nettdatingen din til nye høyder med dette ene tipset.

god nettdatingJeg får titt og ofte spørsmål fra mennesker om dette med sjekking på nett. Dette er hovedsakelig menn som opplever at de sliter med å få noe ut av sine samtaler med jenter på nettsteder som sukker.no og lignende.. De sender ut meldinger til jenter, og får svar, men så dør samtalen ut og så får de aldri møtt jenta i virkeligheten.

Og grunnen til dette er som oftest den samme. Alle gjør den samme feilen, og den er utrolig lett å fikse på. Med dette enkle lille rådet vil du raskt begynne å få mye mer ut av nettdatingen din, og antallet møter vil mangedobles:

Ikke vent for lenge med å flytte jenta fra nettstedet til facebook/telefon/møte!

Når du treffer noen du liker på en nettdatingside og dere har sendt 4-5 (maks) meldinger hver til hverandre, så begynner det å bli på tide å flytte henne over til et sted hvor du i det minste kan ha en live chat med henne – og kanskje til og med videre til et møte allerede der.

Vanligvis går vi for chatten, og facebook er her den beste løsningen. En live chat er mye mer effektiv enn å sende meldinger over en nettside. På nettsiden må du sitte å vente på meldingene, du må oppdatere siden, det er mye trykking frem og tilbake før vi får svart, og veldig ofte er det også lett å helt glemme av at man sitter og venter på et svar. På chat skjer ting med en gang, og vi får en mye mer ekte samtale ut av det (i tillegg til at vi får muligheten til å snoke på hverandres facebookprofiler;).

Så når du får kontakt med noen på nettdatingsiden du bruker, gjør det enkelt og effektivt: Fortell henne at du synes det er slitsomt med brevene/meldingene på nettsida, og be henne legge deg til på facebook i stedet så dere kan chattes der. På facebook er din eneste oppgave å skape en god og leken stemning, og så ta initiativ til et møte.

 

Gjør dette, så unngår du å falle i en av de mest normale fellene som menn faller i på nettdating.

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *