Ta ledelsen.

flirting-couchJeg sitter i skrivende stund på en restaurant i Stavanger hvor jeg er for å kjøre en helgeworkshop. For et øyeblikk siden så jeg en nydelig blond jente komme gående opp mot inngangsdøra sammen med en fyr på hennes alder. Ut fra måten de så på hverandre på var det tydelig at dette var en date.

De gikk opp til menyen som hang ved siden av døra, og selv om jeg ikke kunne høre de så var samtalen deres helt åpenbar:
Han: «Hva synes du? Skal vi sette oss her?»
Hun: «Jeg vet ikke, det er det samme for meg.»
Han: «Ja for meg også…»
Hun: «… Okei.»
Han: «Skal vi prøve et annet sted?»
Hun: «Ok.»

I det han snudde seg og gikk kunne jeg se at hun sukket og så litt oppgitt på han, før hun fulgte etter han.

Sukket hun fordi hun egentlig ville inn hit, men ikke turte å si det? Neppe.. Hun sukket fordi han ikke tok avgjørelsen. Han tok ikke ledelsen, og han gikk ikke foran som en Mann.

Jenter vil ha en mann som tør å ta ledelsen, som tør å ta dem med på det han synes er en god ide, som tør å ta ansvar for det de gjør. Så gjør det.

Ikke misforstå, dette betyr IKKE at du skal bestemme over henne, at hun må gjøre det du vil og at hun ikke skal få ha noe input. Men det betyr at du tar avgjørelsene og kommer med forslagene. Om du foreslår noe hun virkelig ikke vil, så kommer hun til å si ifra og så kan dere sammen komme opp med noe annet. Men så lenge hun følger, så følger hun fordi hun ønsker, og så lenge hun følger og du leder, så ivaretar og bygger du attraksjon.

Om en jente møter en mann som ikke en gang tør ta ledelsen på noe så enkelt som hvor de skal sette seg og spise lunsj, hvordan skal han da tørre å ta ledelsen for det første kysset? For sex?

Det er sexy med en mann som vet hva han vil, og som tør å gå for det. Så vær en slik mann, lær deg å ignorere usikkerheten du føler når du tar avgjørelser, og vis jentene du møter at du er en mann som vil ta dem med på ting, som vil ta ansvar for dem, og som vil gå for det du vil ha. Jeg garanterer at det vil gjøre deg mer attraktiv, og spare deg for mange skjulte sukk og oppgitte blikk.

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *