Ta ansvar for din egen utvikling!

Ok. Nå er det nok prat på deg. Nok unnskyldninger. Nok bortforklaringer. Nok nøling. Nok venting.

Som coach er det lite som er så frustrerende som å jobbe med noen som snakker – men ikke gjør. Jeg vet at denne bloggen har hjulpet haugevis av mennesker forbedre sine ferdigheter på sjekkemarkedet, jeg vet det fordi jeg har fått kommentarer og mailer som har fortalt meg det. Jeg vet det fordi jeg har opplevd at menn har kommet opp til meg på byen og takket meg for bloggen, for e-bøkene, for svarene på e-postene deres som har hjulpet dem videre.

Men jeg vet også at det sitter folk der ute som vil, men ikke gjør. Folk som leser nærmest alt vi skriver, som tenker, som planlegger og som drømmer – men som ikke GJØR.

Er du en av dem?

Det eneste du oppnår er å lure deg selv. Du bruker timesvis av din svært begrensede tid til å tenke, drømme, studere. Men med mindre du skaffer deg ekte erfaring på alt du lærer deg, så vil det aldri bli ferdigheter og du vil aldri få de resultatene du ønsker deg.

Du må ta et valg.

Du må velge å ta ansvar for ditt eget liv. For din egen utvikling. Du må velge å gå utenfor din komfortsone, gjøre ting du ikke er komfortabel med nå – slik at du kan bli komfortabel med dem i fremtiden. Slik at du kan få de resultatene du ønsker deg.

Ta valget nå.

Bestem deg for at ventingen, nølingen, slutter i dag! Hva er vanskeligst for deg? Å ta kontakt? Å flørte? Å ta telefonnummeret? Å gå for kysset? Vi har haugevis artikler om alle disse tingene her på bloggen, og et enkelt søk i søkefeltet vårt vil liste dem alle opp for deg. Det er ikke mangel på kunnskaper som holder deg tilbake, det er mangel på innsats – og ikke minst egoet ditt.

 

Men nå er det nok. Ta valget NÅ. Jeg bryr meg ikke om hva du egentlig hadde planlagt for helgen, men i kveld skal du ut. Du skal ut for å forsøke alle de tingene du tidligere har latt være å forsøke, du skal ut for å skaffe deg erfaring (ikke resultater – resultatene kommer av seg selv når du har fått nok erfaring).

Skriv ned en liste over hva du skal gjøre. Send denne listen til en venn (eller meg på hjerterknekt@gmail.com) og lov vedkommende at de skal få 1000 kr i morgen om du ikke har gjort alle tingene som står på den listen. Det burde være motivasjon nok til å si hei til et par jenter og gå for et par telefonnummer.

 

Slutt å saboter for deg selv. Slutt å utsett nytelsen bare fordi du må gjennom noe ubehagelig for å nå den. Begynn å ta ansvar, begynn å lære, begynn å leve. Nå.

 

Er vi enige?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 tanker om “Ta ansvar for din egen utvikling!”