En helg i Stavanger

semJeg sitter i skrivende stund på flyplassen i Stavanger og venter på flyet som skal ta meg hjem til Oslo etter en herlig helgeworkshop med fantastiske deltakere. Fredag dro vi ut sammen for første gang, gutta var nervøse og egoet deres kjempet hardt til tider, men de pustet dypt, tok de nødvendige skrittene og ruslet bort for å hilse på jente etter jente likevel.

Lørdag formiddag dro vi så ut og ruslet rundt på Stavangers kjøpesentre, også nå var pulsen høy til tider, men nok en gang beviste gutta at dersom man bare har bestemt seg for noe – så går det! Når vi så kom oss ut for vår siste in-fieldkveld på lørdag kveld trengte de egentlig bare meg til å spørre «hva venter dere på?» før de forlot meg og fant seg spennende mennesker å leke med. Det var nesten (men bare nesten) en kjedelig dag på jobb for meg som bare trengte å stå og se på og gi noen få og enkle oppmuntringer og tilbakemeldinger her og der.

Jeg har vært ute med hundrevis av menn over de siste årene som en etter en har imponert meg. Det er helt fantastisk å se hvordan enkelte mennesker gruer seg, svetter, stammer og regelrett er redde for å ta initiativet til å møte søte jenter. Men så plutselig bestemmer de seg, og litt etter litt ser man at alle sperrene de en gang hadde blir eliminert en etter en, og før jeg vet ordet av det er det nesten som om gutta aldri har gjort noe annet enn å flørte med søte jenter!

workshop3Helga var et fint eksempel på dette. Fredagskvelden måtte jeg titt og ofte motivere, oppmuntre og mase på gutta for å få dem inn i samtaler. Lørdag formiddag fløt det lettere, og når kvelden kom ville gutta klart seg nesten helt uten meg til stede. Samtidig møtte jeg to tidligere kursdeltakere ute på lørdag kveld. Den ene av dem var ute med kjæresten sin, han tok meg i hånda og fortalte med et stort smil at workshopen med oss hadde endret livet hans. Den andre var ute med kompiser for å treffe jenter, og bare de få minuttene vi snakket sammen tiltrakk han seg oppmerksomheten til minst tre jenter, og når jeg gikk forbi han neste gang dro han tak i meg for å introdusere meg for to til som han nettopp hadde møtt.

Jeg fikk altså i helgen sett hvordan egoet kan stå i veien for menn som kommer på våre kurs for første gang. Jeg fikk se hvordan de skritt for skritt og sakte men sikkert begynte å ta kontroll over dette egoet, og jeg fikk se to tidligere deltakere som nå hadde oppnådd kontroll.

Og ut fra alt dette var en ting veldig klart: Å ta kontroll over din frykt og å kontrollere alt annet som står i din vei for å få kontakt med alle de vakre jentene som er der ute er noe ALLE kan klare, og selv om det er skummelt og til tider regelrett jævlig i starten handler det kun om en ting: Innsats.

Legg nok innsats i et emne, angrip det med alt pågangsmotet, motivasjonen og selvdisiplinen du har – så vil du veldig raskt få kontroll på det.

Og om du trenger det, så er jeg og mine med-instruktører her i Genuine Connections her for å hjelpe deg på vei!

 

-Torkel

 

PS: Jeg sitter også her og redigerer et seminar jeg nylig holdt og som jeg fikk filmet, om alt går etter planen vil jeg gjøre det tilgjengelig for dere i løpet av denne uken – så følg med! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *