Slutt å prøv!

 

yodaNår noen sier at de skal “prøve”, så planlegger de allerede å feile. Bare legg merke til hvor skeptisk du blir dersom noen forteller deg at de skal prøve å rekke festen din, prøve å få middagen ferdig i tide eller prøve å huske på å vanne blomstene dine mens du er på ferie.

Mennesker liker det som føles kjent, og så snart følelsen av å ”prøve” noe uten å lykkes blir kjent for vår underbevissthet, så har vi en tendens til å bli i den modusen. Underbevisstheten vår vil ikke gi oss sjokket ved å faktisk lykkes med noe når vi er så vant til at vi ikke gjennomfører det vi bestemmer oss for å prøve på. Det nytter ikke å ”prøve” å lære seg spansk – enten lærer du det eller ikke. Det nytter ikke å ”prøve” å bli flinkere med det motsatte (eller samme) kjønn – enten blir du flinkere, eller så blir du ikke det.

Har du blitt kjent med følelsen av å forsøke? Av å prøve? Hvis så er det på tide at du finner ut hva som skjer når du beveger deg forbi dette stadiet, når du bestemmer deg for å ta tak i ting og lykkes! Hva skjer når du bestemmer deg for å forestille deg at du har det du vil ha? Hvordan føles det? Begynn å føl deg suksessrik i dag, og fokuser på å skaffe deg det du vil ha nå!

Eliminer setningen ”jeg skal prøve” fra tankene og samtalene dine.  Når du tar deg selv i å bruke ordet må du ta deg selv i nakken! Ønsker du å bli flinkere med flørting og sjekking? Bli flinkere! Bestem deg i dag og ta de riktige skrittene!

 

Til din suksess!

~ Torkel ~

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *