Skjult flørting.

Å kunne flørte med noen uten at menneskene rundt dere legger merke til at dere flørter er en uvurderlig ferdighet å ha i bortimot enhver situasjon. Når du mestrer denne ferdigheten kan du ikke bare flørte med flere personer på samme sted til samme tid, men du kan også bygge enormt sterk attraksjon med enhver jente, uansett hvem som er rundt dere.

Dette er en utrolig kraftfull måte å flørte på. Ikke bare hjelper det jenta å føle seg komfortabel og avslappet med å flørte med deg siden ingen andre er klar over hva som foregår uansett, men det skaper også en liten “hemmelig verden” for deg og henne. Det er noe ingen andre får være en del av, det er deres lille hemmelighet og det bygger både attraksjon og rapport på samme tid.

Det finnes tre hovedverktøy som jeg bruker for å flørte på denne måten. Disse verktøyene er øyekontakt, berøring og hvisking. I denne artikkelen skal jeg ta en titt på hver enkelt av disse teknikkene for dere:

 

Øyekontakt.

flørtingEt bilde sier mer enn tusen ord, heter det. Vel, gjett hva, det gjør også et velplassert og vel-timet blikk. Det finnes mange måter å bruke dette verktøyet på, og jeg oppfordrer deg til å eksperimentere med det så mye som mulig, men jeg skal gi deg et par spesifikke teknikker her som et grunnlag.

 

Komplimentsblikket.

Dette handler kun om timing. Det er et blikk rettet mot en jente når enkelte ladede ord kommer opp i en samtale. La oss si at du sitter ved et bord med en gruppe mennesker og det er en jente på den andre siden av bordet som du ønsker å flørte med. Hver gang et komplimenterende ord dukker opp i det du sier, sender du henne et blikk og et lite smil. Det er kjapt og diskret, og gjort riktig vil ingen av de andre legge merke til at du gjør noe som helst annet enn å se rundt på gruppa mens du snakker. Her er et eksempel fra når jeg var i Las Vegas i januar for å kjøre workshop og jeg satt på en uteplass med fire gutter og to jenter og fortalte dem om mine nylige reiser i Mellom-Amerika:

(Oversatt fra engelsk.) “Åh, jeg elsket det der nede. Hele regionen er *ser på blondina* så vakker, helt fantastisk faktisk. *Ser rundt på resten av gruppa.* Vi hadde det utrolig mye morsomt, klatret i vulkaner, surfet, festet og *ser på blondina* hadde mange spennende eventyr sammen *ser bort*. Det er ingenting jeg heller ville brukt tiden min på enn de tingene. Vel, *ser på blondina* nesten ingenting i hvert fall *ser bort*. Har noen av dere vært der nede?”

Effekten av dette (kombinert med noe av det som kommer senere i denne artikkelen) var at når vi alle gikk til baren et par minutter etterpå så isolerte hun meg bort fra alle andre for å høre mer om turen min..

Noen ganger vil jentene legge merke til hva du gjør den første gangen du gir dem dette blikket og smilet, andre ganger tar det lengre tid før de skjønner tegningen, men jo bedre du blir til å subkommunisere attraksjon gjennom øynene dine, jo mer effektiv blir denne teknikken.

 

Et langt blikk.

Det er utrolig hvor lenge du kan holde intens øyekontakt med noen uten at menneskene rundt deg legger merke til det dersom situasjonen er riktig. Denne teknikken brukes når du er i samtale med noen andre enn den du ønsker å flørte med, og kan gjøres uansett avstand til jenta.

Når du er i samtale med noen i settinger med mye lyd kan du holde noen andres blikk så lenge du ønsker ved å vende øret ditt mot din samtalepartner (som for å høre bedre hva som blir sagt) og se mot den du ønsker å flørte med. Husk et lite flørtete smil, og se om du klarer å fange øynene hennes. Om hun ser tilbake på deg og holder blikket ditt så pumper du intensiteten på deres kobling noe helt utrolig uten en gang å snakke med henne. Jeg har ved flere anledninger kysset jenter uten å engang ha sagt hei til dem ved å bruke denne teknikken for å pumpe opp attraksjonen, men den er like effektiv med jenter du allerede kjenner.

Igjen er den avgjørende faktoren hva du kan subkommunisere gjennom blikket ditt – så øv!

 

Berøring.

flørtingJeg regner sterkt med at du allerede er klar over hvor viktig det er å bruke berøring under en forførelse. Uten berøring er det gjerne vanskelig å eskalere og få noe mer enn platonisk samtale ut av dine interaksjoner med kvinner. Skjult berøring tar dette konseptet et steg videre.

En skjult berøring er enkelt og greit en “kjærlig” berøring som menneskene rundt deg ikke kan se. Det kan være noe så enkelt som å stryke handen din lett over korsryggen hennes når du beveger deg forbi henne i et rom med mange mennesker, å tappe fingrene dine lett mot hånden hennes mens du står ved siden av henne, eller fotflørte lett med henne under bordet dere sitter ved uten at de andre ser det.

Hovedforskjellen mellom normal berøring og skjult berøring er at du gjør en innsats for å skjule det fra alle andre. Igjen skaper du den lille boblen, den hemmelige verdenen, for deg og henne. Det er deres lille hemmelighet. Og vi vet vel alle hvor spennende hemmelige forhold kan være, gjør vi ikke?

 

Hvisking.

flørtingMin venn grillet meg om jobb. Jenta jeg var interessert i satt på min venstre side, og på grunn av vinkelen var det nesten umulig for meg å bruke komplimenterende blikk. Jeg kunne heller ikke være for åpenlys i min flørting siden jeg visste at bestevennen/orbiteren hennes trolig ville skape dårlig stemning om det hele var for tydelig. Så jeg brukte skjult berøring i stedet.

Nærmest hver gang ladede ord kom opp lot jeg kneet mitt lett presse mot hennes, og i det min venn begynte å fortelle gruppa vi satt med hvordan jeg og han kjente hverandre lente jeg meg raskt inn mot jenta og hvisket, “nå synes jeg han burde slutte å snakke snart slik at vi kan hente oss en drink og bli litt bedre kjent med hverandre.” Jeg snudde meg så mot gruppa og bidro til min venns historie uten å vente på et svar fra jenta. Ingen andre så ut til å ha lagt merke til hviskingen siden fokuset var på min venn på andre siden av bordet. Jenta skøv benet sitt mot mitt under bordet, og sekunder senere tok hun handa mi og sa til gruppa, “Torkel skal kjøpe meg en drink. Vi kommer tilbake snart.” Hun kjøpte meg en drink.

Skjult hvisking er kun ment for personen du flørter med. Ideelt sett vil menneskene rundt deg ikke en gang se at du gjør det (selv om det ikke betyr noe om de gjør det). Det er kort, rett på sak og du venter aldri på en reaksjon. Noe av kraften i denne teknikken er faktisk å ikke gi henne muligheten til å svare, du ønsker bare å putte en tanke eller ide i hodet hennes, og så bevege deg videre og la den vokse.

I psykologien kalles denne teknikken (ikke hviskinga, men å putte en ide i noens hode på denne måten) priming, og det er en veldig effektiv måte å påvirke mennesker og situasjoner. Prøv dette neste gang du er i en gruppe hvor du sitter eller står nært til jenta (eller gutten) du er interessert i. Len deg inn når gruppa er opptatt med noe annet og hvisk at de lukter godt før du blander deg inn i gruppas samtale igjen uten å vente på svar. Se hva som skjer ;)

-Torkel-

2 thoughts on “Skjult flørting.

  1. Morsomt å lese… Jeg har så lenge jeg kan huske benyttet meg av øyenkontakt når jeg sjekker. Lærte fort at menn responderer dårlig på direkte sjekking fra jenter. De liker best å føle at det er de som «jakter». Men forsiktige og subtile hint gikk vanligvis hus forbi. I tillegg er det ikke så mange menn som tør å prøve seg dersom de ikke først vet at jenten er interessert. Da er øyenkontakt helt genialt! Alt jeg trenger å gjøre er å ta øyenkontakt og holde den i 2-3 sek mer enn det som føles komfortabelt og så se ut som ei artig jente å være med. Sjeldent jeg trenger å ta øyenkontakt flere ganger før fyren kommer bort ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *