Skap deg et aktivt liv

Mange bruker mye tid og penger på å dra på byen i håp om å finne seg en partner. Men ofte klages det over at en ikke møter noen spennende mennesker. Det er ikke så vanskelig å ha stor tilgang på nye mennesker i sin omgangskrets. Du må rett og slett sørge for å leve et aktivt liv.

«Byen er bare et kjøttmarked!» sies det. Vel… Sjekkefokuset på byen kan være ganske rått. Det er sant det. Folk drar på forspiel, fest og så byen i håp om å møte noen. Enten det er snakk om Mr/Miss Right eller Mr/Miss Right Now. Av og til finner de noen, og andre ganger ikke. Mange legger også til seg en adferd som egentlig ikke viser hvem de er. Både menn og kvinner gjør det. Og da kan det fort bli kleine morgener med en random fremmed. Særlig om en egentlig drakk litt for mye dagen før.

Mange synes at sjekking på byen fort blir litt falskt. Folk har på seg en maske og viser ikke hvem de er til vanlig. Vel…
Så sørg for å bli bedre kjent med folk da vel. Og hvorfor ikke oppsøk folk der de er mer seg selv?

1. For å møte nye mennesker må du faktisk delta på aktiviteter utenfor husets fire vegger. Dørstokkmila er lang, men en hindring du må overvinne for å møte nye mennesker. Det er selvfølgelig mulig å sjekke opp noen på sukker.no og så invitere de rett hjem, men det vil egentlig ikke skape deg et aktivt liv. Annet enn temmelig mye lakenpolka, men om det er utelukkende det som er målet så for all del.

2. Finn deg nye aktiviteter eller interesser du kan involvere deg i. Aller helst bør du finne deg en aktivitet som lærer deg noe nyttig, eller gjør at du blir mer attraktiv som person. Alt som bedrer din kroppskontroll er bra. Kampsport, dans, klatring, og alle former for sosial trening. Velg deg aktiviteter der det finnes mennesker av ditt favorittkjønn.

3. Når du har funnet deg nye aktiviteter så sørg for å skaffe deg sentrale roller innenfor disse. Da blir du en nøkkelperson som andre oppsøker. Det fører til at du er nødt til å møte masse mye mennesker. Og med mer ansvar følger det også mer status, respekt og ikke minst positiv oppmerksomhet. Eksempelvis kan det være trener, instruktør, materialforvalter osv. Eller leder i styret av klubben? Eller kanskje bare en sosial dynamo som jevnlig tar initiativ til sammenkomster. Det finnes mange muligheter.

4. Når du har fått deg en eller flere sentrale roller blir du fort kjent med de andre nøkkelpersonene, og alle medlemmene blir fort kjent med deg. Selv om mange nå kan navnet ditt og er på hils, så betyr ikke det at du skal ligge på latsiden. Neida. du må i stedet sørge for at du blir kjent med alle medlenmene. Og særlig de nye. Vis din hjelpsomme sosiale side og det vil gå deg særdeles vel.

Så ukens oppgave til leserne er rett og slett følgende:
Hvilke aktiviteter driver du med i dag? Hvilke interesser har du? Hva har du lyst til å drive med? Hva kan du tenke deg å lære deg?
Når du har laget deg en liten liste over ønskede aktiviteter vil jeg at du finner ut hvor du kan gjøre det?
Når begynner neste nybegynnerkurs?

oioi… se der! Nå har du en liste med spennende hobbyer, hvor du melder deg på, og når neste kurs begynner. Du har rett og slett laget deg en plan!

Lykke til!

Klas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 tanker om “Skap deg et aktivt liv”