Sjekkingens 3 faser.

Denne posen ble sendt ut på vår interne mailingliste nå for noen dager siden, og vanligvis ville den derfor ikke blitt delt her også, men med tanke på hvor mange e-poster jeg har fått fra folk som har funnet stor nytte i den så kunne jeg ikke la være å dele den med de av dere som ikke står på lista vår. Så, her er de 3 elementene du trenger for å lykkes med sjekking:

Hei,

I dag skal jeg forenkle ting for deg, jeg skal gi deg de tre enkleste (og eneste) fasene du trenger i ethvert møte med det motsatte kjønn for å virkelig lykkes i dine interaksjoner med dem. Dette er de tre fasene som 90% av alle artiklene vi sender ut her og skriver om på bloggen vår til syvende og sist handler om, men her har jeg satt dem opp en etter en, og beskrevet dem enkelt for deg.

 

Ved hjelp av denne lille listen kan du i enhver interaksjon du har med den du er interessert i når som helst sjekke med deg selv hva som mangler for at ting virkelig skal begynne å skje, og når du har nok av hver av disse tre elementene så er du i mål!

Her er listen:

 1. Bli kjent.
  Dette kalles ofte «rapport» på fagspråket, og handler om å ta kontakt og bli kjent med hverandre. Dette gjøres i de aller fleste tilfeller gjennom samtaler hvor vi utveksler ideer, erfaringer og livshistorier, hvor vi finner ting vi har til felles og hvor vi bruker nysgjerrighet som vårt våpen for å bli kjent med den andre.

  Du kan også hjelpe dette på vei dersom du har muligheter til å gjøre flere aktiviteter med den du snakker med. Ikke bli stående på samme sted på utestedet etter dere har møttes, og ikke bare sitt på kafe dersom dere møtes på date. Flere aktiviteter skaper mer rapport – og det føles umiddelbart som om vi kjenner hverandre bedre.

 2. Bygg spenning.
  Det er allerede en viss mengde spenning mellom dere siden dere i utgangspunktet er potensielle seksuelle partnere. Den nervøsiteten du kjenner på når du går opp og sier hei, den kjenner den andre også når du plutselig står der.

  Aktiv spenningsbygging kan gjøres gjennom lekenhet hvor vi erter og tuller med hverandre, gjennom aktiv flørting og gjennom god berøring. Ideelt sett skal alle disse være med mer eller mindre samtidig i større eller mindre grad.

 3. Ta initiativ.
  Noen må få ting til å skje, og om det er du som har lyst at noe skal skje så er det din jobb å ta initiativet! Ikke vær for forsiktig, det er viktig å ta litt sjanser her slik at du lærer deg når det kommer til å funke og når det ikke gjør det. Be om telefonnummeret, foreslå en kaffe, filmkveld eller nattmat, og trekk henne til deg for et kyss når dere er alene. Det er ikke så farlig som folk flest tror – og det er den eneste måten du virkelig vil skape resultater!

 

Så neste gang du sitter i en samtale med noen du er interessert i, tenk deg om og finn ut hvilke av disse tre elementene det er som mangler for at ting virkelig skal begynne å bli interessante! Og om du vil ha litt mer info om hvordan du kan bli flinkere på hvert av disse emnene kan du sjekke ut noen av våre gratisvideoer her eller skaffe deg vår populære ebok.

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *