Sentrering – Økt Produktivitet, Bedre Prestasjoner, Mer Trygghet.

Sentrering – Økt Produktivitet, Bedre Prestasjoner, Mer Trygghet.

Først av alt: Beklager.

bookJeg vet at sjansen er stor for at du allerede har tenkt «Faen jeg hater popups» når du kom innom siden her i dag, men slapp av, så lenge du har tillatt bruk av cookies i browseren din vil ikke popupen være der hver gang du logger deg inn, og jeg vil virkelig at flest mulig skal få sett den nye, gratis eboken min.

Hvorfor er jeg så ivrig etter dette, spør du?

Vel, fordi prinsippet om Sentrering er noe som endret mitt liv, og i etterkant noe som har endret alle mine coachingklienter og kursdeltakeres liv, når jeg virkelig skjønte det – og det er noe jeg mener drastiskt vil øke livskvaliteten til alle som forstår dette på et dypt, innsiktsfullt nivå.. Prinsippet er basert på Sydney Banks sine «3 principles» og Jamie Smarts Clarity, med spesielt fokus på tankene våre og hvordan de ikke bare påvirker verden rundt oss – men skaper både verdenen vi lever i og følelsene vi føler.

En grundig innsikt i dette paradigmet vil ikke bare hjelpe den som har innsikten til å skjønne mer om hvorfor vi opplever ting slik vi opplever dem, men også endre måten vi forholder oss til vanskelige, stressende, skumle, ubehagelige, skremmende (osv) situasjoner. Det vil gi en økt tilgang til dine beste ressurser, og sørge for at du ikke bare vet hva som er best å gjøre i nærmest enhver situasjon – men også klarer å gjøre det selv om du er nervøs eller skremt. Dette inkluderer alt fra å ta kontakt med ei søt jente til alt annet.

Jeg kan ikke anbefale nok at du tar en titt på eboken, leser den med et åpent sinn og forsøker å la det som står der synke inn. Om ikke annet vil du få litt kunnskaper om en metode som skiller seg svært mye ut fra de teknikk- og strategibaserte selvutviklingsmetodene der ute, og som kan gjøre det veldig mye lettere for deg å gjøre enorme endringer i livet ditt helt uten å måtte gjøre enda mer innsats!

Spørsmål, kommentarer, utfordringer og protester tas gjerne imot i kommentarfeltet eller på epost.

God lesing!

 

Mvh,
Torkel

 

3 thoughts on “Sentrering – Økt Produktivitet, Bedre Prestasjoner, Mer Trygghet.

  1. Jeg har vist den til noen kjente, inntrykket jeg får er at det hjelper å ha litt kunnskap fra før, slik at man kan trekke sammen de store linjene. Og det er ikke alle som er åpne for en slik måte å tenke på, men som Knutsen og Ludvigsen synger: «det gjør ikke så mye, for da blir det mer til oss!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: