Seminar og minglekveld i Oslo!

Fredag 19. september klokken 19:00 kjører Torkel et Singelseminar & Minglekveld i Oslo i samarbeid med Facebookgruppen Singel i Oslo & Akershus. Vi har som målsetting å skape en morsom og informativ kveld, hvor kvinner og menn kan møte hverandre på et seminar som er designet for å gi deg et innblikk i hvordan datingmarkedet, flørting og kommunikasjon ser ut fra det andre kjønns perspektiv, og hvordan vi best kan bruke denne kunnskapen for å oppnå bedre resultater med det interessante kjønn.

På dette humorfylte og innsiktsfulle seminaret vil du blant annet lære mer om:

  • De viktigste, og morsomste, forskjellene mellom menn og kvinner.
  • Den store misforståelsen mellom menn og kvinner som ofte gjør det vanskelig å møte hverandre.
  • Grunnleggende tanker og prinsipper som gjør det lett og morsomt å møte nye mennesker av det interessante kjønn.
  • Kommunikasjonsforskjellers rolle i dating og forhold.
  • Samtaleteknikkene som vil eliminere pinlige pauser og alltid gi deg noe å snakke om.
  • «Hemmelighetene» bak flørt og fanteri.
  • Hvordan du kan håndtere nervøsitet og usikkerhet rundt det å ta kontakt / holde samtale / flørte med de du er tiltrukket til.
  • Og ikke minst: Hvorfor det ikke er farlig å svelge tyggisen din!

Etter seminaret går vi i samlet flokk videre til en nærliggende bar hvor vi kan tilbringe resten av kvelden med å mingle med de andre single (både fra seminaret og forøvrig), og noe sier oss at det ikke vil være noen mangel på ting å snakke om etter dette foredraget!

Kvelden koster sånn cirka det samme som to gode drinker på byen ville kostet deg, nemlig 245 kroner per person, og det er et begrenset antall plasser, så ikke vent for lenge med å melde deg på!

For å melde deg på trenger du bare å trykke på linken under her, og sende oss din betaling. Alle de påmeldte vil motta en epost i forkant av seminaret med nøyaktig sted og andre nødvendige detaljer.

 Dette seminaret er dessverre fullbooket nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *