Salg på OnlineAkademiet!

Salg på OnlineAkademiet!

webinarOnlineAkademiet startet som en idé for mange år siden om å skape et program som folk kunne ta hvor som helst, når som helst, og helt i sitt eget tempo. Det var mye prøving og feiling i starten for å få det til å fungere. Vi investerte mye penger, tid, blod og svette i å få utstyr, finne tekniske løsninger, og ikke minst skape dette programmet.

Men det var verdt det.

OnlineAkademiet har rundt 100 medlemmer. Dette er menn i alle aldre, spredt over hele landet (om ikke verden) som alle ønsker å bli enda litt flinkere til å ta kontakt, flørte og innlede forhold med kvinner.

Kort sagt, er OnlineAkademiet et 6 måneders langt nettkurs, komplett med eget forum og mulighet for personlig hjelp og tilbakemelding online, for menn som går gjennom hele prosessen fra før man har sagt hei – til etter man har utviklet et forhold, uansett hvordan type forhold dette måtte være. Og etter disse 6 månedene vil man fremdeles ha tilgang til alle forelesningsvideoene – for resten av livet!

Siden det er sommer, og siden vi kan, har vi nå bestemt oss for å gi de neste 10 medlemmene våre hele 50% rabatt på deres livslange medlemsskap, noe som betyr at du akkurat nå kun betaler 975 kroner for det mest omfattende og dyptgående nettkurset i dating, sex og forhold!

Klikk deg over til OnlineAkademiet her, ta en titt på hva du får, og sørg for å være en av de 10 som får denne rabatten!

 

-Torkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *