OnlineAkademiet (og en berøringsvideo!)

Kjære venner.

Jeg sitter her og gliser fra øre til øre. Endelig er det ferdig, endelig er det klart.

De siste mange månedene har min prioritet vært én ting, et enormt prosjekt som er større enn jeg noen ganger har jobbet på før som har ført med seg mange nye ferdigheter og kunnskaper, mange nye ideer og inspirasjoner – og ikke minst mange hundre timers arbeide:

OnlineAkademiet.

OnlineAkademiet er et online kurs i sjekking, dating, sex og seksualitet som strekker seg over hele 6 måneder! Det er video- og forumsbasert, og derfor kan hvem som helst, hvor som helst, gjennomføre det når som helst!

En av mine store frustrasjoner siden jeg startet Genuine Connections sammen med Klas i 2009 har vært at vi ikke har klart å nå ut til alle som gjerne ville være med på kurs hos oss. Mennesker som bor i småbyer langt unna der hvor vi vanligvis kjører kurs, mennesker som ikke helt tør å ta det avgjørende skrittet med å ta kontakt, mennesker som har for mye jobb eller for lite tid.

OnlineAkademiet er svaret på alle disse problemene, og jeg er overbevist om at det vil revolusjonere livet til langt flere enn det vi klarer å nå ut til gjennom våre livekurs.

 

I tillegg er dette det lengste kurset i sjekking/dating som finnes på markedet! 24 uker totalt, tilnærmet 6 måneder, er lengre enn noe annet program – og det hele koster under en femtedel av det enkelte andre langvarige programmer koster!

 

Sjekk ut www.OnlineAkademiet.no for mer informasjon, en velkomstvideo, og masse annet godis – så håper jeg vi ses på innsiden av medlemssidene en dag snart!

 

Mvh,

Torkel

 

PS: Her er den siste av gratisvideoene jeg har laget til deg i det siste, her finner du teori og demonstrasjon av grunnleggende berøringsteknikker for sjekkinga:

2 thoughts on “OnlineAkademiet (og en berøringsvideo!)

  1. Jeg tror ikke dere skal være så bekymret for å ikke nå ut til alle. De som virkelig vil være en del av eliten finner veien dit uansett. (Men jeg ville vært VELDIG forsiktig med skjult kamera, gjør man det på feil tid og sted risikerer man å få juling.) Takk for trettidager.com-lenken forresten!

  2. Vel joda, men jo lettere tilgang folk har på dette stoffet, jo lettere vil det være for dem å ta det avgjørende skrittet, og med OnlineAkademiet får alle muligheten – uansett hvor de bor i verden :)

    Og skjult kamera er den eneste måten å virkelig vise hvordan en del av disse tingene fungerer, så da kan vi risikere litt juling for deres skyld ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: