Hva sier tidligere kunder?

«Jeg fikk bevist for meg selv at jeg kunne bygge meg en sirkel med jenter rundt meg og åpne forhold om jeg ville og var villig til å gjøre en innsats for det, og ikke minst at jeg mestret og ble komfortabel med det å gå ut alene og komme i kontakt med folk uten å kjenne noen der. Med andre ord vet jeg nå at jeg kan, og at jeg kan gjøre det alene uten å være avhengig av andre folk.

Ansvarsfølelsen som kom med det å ha en coach bak seg i dette var nok det viktigste her og det som gjorde at jeg kom meg ut og gjorde en innsats.»

`- John, 28 år.

«Jeg har opplevd at jeg har fått bedre selvfølelse, bedre sosiale ferdigheter og selvtillit og mer «drive.» I tillegg har jeg også ofte fått positiv respons selv når jeg for eksempel har gått for et telefonnummer og ikke fått det. Det er ikke så skummelt som man fort kan tro og i denne prosessen får man lett mestringsfølelse og en generell følelse av «I can handle
it»»

`- Espen, 26 år.

«Fantastisk god oppfølging tilpasset individuelle behov og ønsker. Torkel holder det han lover og leverer det han sier han skal levere eller mer. Torkel har full integritet og lever som han lærer. Jeg lærer alltid noe når jeg snakker med Torkel – alt fra dating, kunstig intelligens, hvordan ta bedre bilder eller hvordan man skreller en banan :D»

`- Øystein, 37 år.

«Verdien i dette kurset er verd 10 ganger mer enn prisen på kurset!»

`- Daniel, 20 år.

«Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset.»

`- Navid Siamaki, 22 år.

«Når jeg ser tilbake et år og ser hvor jeg var og sammenligner det med hvor jeg er i dag, så kan jeg skylde meg selv for den utrolige fremgangen! Men fakta er at det starta hos Genuine-Connections!»

`- Ole, 27 år.

«Mer spesifikt så må jeg si at jeg har fått mest utav å bare prate med Genuine Connections. Problemet før har ofte vært manglende fokus og negative tanker, men det har vært mye lettere når jeg har en med meg som er veldig positiv, og ser muligheter istedet for hindringer. Det har hjulpet veldig for meg. Jeg har en helt ny motivasjon og nytt fokus enn før jeg begynte [:)]»

`- Kjetil, 25 år.

«Livet, som det er nå, er uvirkelig. En tilvärelse jeg aldri har våget å drömme om tidligere er plutselig realitet. Dette har jeg veldig mye å takke Klas og Torkel, for det er mye grunnet deres fantastiske tankegang, og den utrolige evnen til å inspirere andre som har gjort at jeg har havnet der jeg er i dag. Refleksjon og selvutvikling er nökkelord som har forandret et liv. Genuine Connections og deres gave til Norge er noe ingen kan si nei til! Takk for den tiden og energien dere har brukt for å gjöre meg et helhjertet lykkelig menneske!»

`- Tord, 20 år.

«Jeg har hatt coaching med Torkel og vært på workshop med både ham og Klas, og de positive resultatene av dette har kommet utrolig fort!Disse karene har funnet en metode som er så grundig og gjennomtenkt at mine gamle tankemønstre og usikre personlighet i løpet av kort tid forsvant og jeg klarte ved deres hjelp og egen innsats å forvandle meg til en mye gladere, morsommere og mer leken person fordi jeg har blitt mye tryggere på meg selv og mer utadvendt. Nå kommer jeg lett i kontakt med de menneskene jeg ønsker, og ser at jeg kan realisere mål jeg tidligere bare hadde vage ønsker om å kunne oppnå. Klas og Torkel motiverer en til å gjøre de endringer som trengs, og følger opp med masse god humor og artige eksempler. Jeg fikk bryne meg på praktiske såvel som teoretiske utfordringer under kyndig veiledning av folk som elsker det de holder på med og kan kunsten å lære andre om det.»

`- Fredrik, 33 år.

«Takk for et supert kurs som nå har fått snudd om på den dameløse trenden min! Det vi lærte om eskalering og initiativ funket fett :)»

`- K.S., 31 år.

«Hi all, I had a great time being coached by [Torkel] at a recent bootcamp in Amsterdam. There’s two things I’d like to highlight, one is that the guy’s a very accomplished player (…). The other thing is that the guy’s a great coach, he’s very enthusiatstic, really seems to connect with the students, and is constantly giving solid advice and hints & tips. I suffer from approach anxiety and was really dreading the first night out, however hanging out with [Torkel] this mostly went away and instead I really enjoyed myself. Finally I’d say that [Torkel] genuinely wants people to succeed and would definitley recommend him as a coach.»

`- Carson, 36 år.

«Det er mange problemer man kan ha i livet, og man kan gjerne løse dem en etter en når de kommer. Men om man ikke helt vet hvor de kommer fra, eller hvordan folk uten disse problemene tenker, så er det litt som å kurere hodepine med plaster. Når man finner forståelse og årsakene til hvorfor ting er som de er, så kommer løsningene i fokus istedet for problemene. Og etterhvert tenker man mer «Hva var problemene igjen?». Befriende!Synes noe av det beste er forståelsen Torkel viser, og så forstår jeg og hva han forstår nesten umiddelbart. Bra egenskap.»

`- Alex, 21 år.

«Heisann! For en liten måned siden hadde jeg 2 coachingtimer med Genuine Connections .Jeg hadde flere områder jeg ønsket å jobbe med på disse timene:

– Innergame/sosial trygghet
– Nervøsitet for å ta kontakt
– Generelle samtaleteknikker
– Hvordan jeg skulle bli flinkere til å snakke med grupper
– Møte jenter på dagtid

Da jeg møtte opp snakket vi en stund om mitt forhold til jenter og dating generelt, og jeg forsøkte så godt jeg kunne å dele tidligere erfaringer og min generelle livssituasjon slik at han kunne hjelpe meg. Jeg har slitt mye med å være komfortabel i samvær med ukjente jenter etter at jeg gjorde det slutt med kjæresten min, og ønsket å få et spark i ræva for å kunne leve ut mer av mitt iboende potensiale.Min opplevelse av instruktøren var for det første at han var oppriktig interessert i å hjelpe meg. Jeg ble godt mottatt og følte en iver etter å komme igang.Det første vi kom frem til var at jeg hadde et veldig uheldig utgangspunkt i at jeg hadde innstilt meg på å «prøve meg» når jeg åpnet et sett. Vi snakket om nysgjerrighet, samtaleteknikker, genuin interesse og aktiv lytting. Han forklarte og demonstrerte nøye mens jeg lyttet og absorberte informasjonen. Etter den siste timen fikk jeg i tillegg et 10minutters dansekurs på karl johan til stor glede for alle forbipasserende :) Timen var både morsom og interessant, og jeg føler virkelig det var til god hjelp. Noe jeg også likte svært godt var at materialet jeg ble presentert for ikke var rutinebasert. Vi snakket også om mitt forhold til alkohol og evnen til å se tilbake på en vellykket kveld for å kunne tenke konstruktivt rundt gode og dårlige manøvere(jeg blir stort sett alltid sveiseblind når jeg drar ut, mye på grunn av at jeg til tider er sosialt ukomfortabel).»
`- «Billy».

«Jeg møtte Torkel i Oslo og må bare si at Torkel er en mann med drøssevis av kunnskaper innen dating, selvutvikling og forhold. Han hadde alltid en løsning på det jeg presenterte, og fikk meg til å se det i et annet lys. Han gav meg en del nye frames og mindsets jeg absolutt trengte, og som jeg skal jobbe med å implentere. Pratet mye om egne erfaringer, og jeg fikk en god forståelse på f. eks hvordan man oppretter et åpent forhold med noen.Han er behagelig å prate med, og en god lytter. Saker og ting som for meg var ganske uklart, ble mye klarere etter å ha pratet med han.

Dette er nå noen uker siden og jeg bærer allerede frukter av det vi pratet om. Blant annet har jeg lagt meg til andre holdninger som hjelper meg ikke bare på damefronten, men ellers i livet og.»

`- Nils, 46 år.

«Jeg opplevde Torkel som en meget innsiktsfull og allsidig coach. Jeg fikk stadig vekk både store og små aha-øyeblikk, og kan varmt anbefalle kurset hans til andre.»

`- Petter, 29 år.

«Stødig og rett på sak, hjalp meg betydelig, Torkel er en veldig down-to-earth lifecoach, og det var virkelig pengene verdt»

`- Tom, 25 år.

Til slutt en hyggelig hyllest fra en av våre mange lesere:

«Til alle som har bidratt i Genuine Connections;Jeg følte meg fantastisk i går,
jeg føler meg fantastisk nå.
Jeg vet hvor veien dit startet.
At de som står bak er helt rå.Takk for alt som starter ved å gå bort, smile og si “hei”
Takk for alt som skjer ved å lytte, assosiere og ikke si “nei”
Takk for alt som plutselig JEG kan gjennomføre.
Takk for alt som plutselig ELSKES ved jenter og det å forføre.En hyllest til alle i Genuine Connections.
Dere bare fortsetter og fortsetter,Selv om jeg aldri har møtt dere,
Annet enn i kommentarfelt,
og i e-post.Selv om jeg ikke har gitt dere noe i retur,
Annet enn 150 kroner for en e-bok,
og nå et par gode ord.Takk for alt arbeid som er lagt ned
i Sjekkeskolen,
i Seductive Living,
i e-boka,
og dere selv.Takk for at dere er som dere er.
Takk for at dere står på.TUSEN
takk
for
dere.»`- Bjørn