GC i media

Denne listen holdes ikke lenger oppdatert, da vi mistet helt oversikt for et par år siden. Totalt sett har vi nå dukket opp over 100 ganger i aviser, magasiner, radio og TV. Det er noe med det, men etter en viss mengde henvendelser fra media slutter man nesten å følge med. Beklager latskapen! ;)

Reiseradioen P1

Torkel ble intervjuet av stuntreporter Ingunn i forhold til sommerflørten og noen av de viktigste delene av en flørteprosess. Han ble også utfordret til å sjarmere reporteren live på lufta, og man kan praktisk talt høre hvordan hun rødmer og gliser når Torkel gjør det hele litt ekstra spennende for henne ved hjelp av teknikken cold reading.

Podcasten for programmet kan du finne på iTunes her i P1’s podcastarkiver .

 

Studentradioen i Bergen

Torkel ble intervjuet av et par hyggelige jenter fra programmet «Jentegarderoben» som tok opp temaet players angående Genuine Connections kurs og filosofier. Programmet er et sjarmerende innblikk i tre venninners samtaler rundt ting som opptar jenter, og anbefales å sjekke ut!

Nettartikkelen for intervjuet kan du se her.

 

P3Sommer

Klas ble intervjuet i P3Sommer om sjekking og sommerflørt 7. juli 2012. Morsomt nok var intervjueren en tidligere deltaker på TV-serien Trekant som vi tidligere hadde vår instruktør Lars med på som sjekkeinstruktør 10. Desember 2010 (se lengre ned). Tilfeldighetene ville det også til at hovedprogramlederen i P3Sommer er den samme programlederen som Torkel jobbet med sommeren 2009 når han kjørte en 6 uker lang spalte på P3 om sex og sjekking.

Liten verden :)

 

Cosmopolitan.

Nok en gang har Cosmopolitan profilert Genuine Connections i en av sine utgaver. I nummer 8 i august 2012 gir Torkel noen råd til jentene om topp 3 fy-fy ting å gjøre foran en mann de er interessert i, og foreslår svar på håpløse sjekkereplikker.

Artikkelen er dessverre ikke tilgjengelig i digitalt format.

 

Radio Nova

 

Torkel ble Onsdag 21. Mars intervjuet av Oslo’s studentradio Radio Nova, og det ble et 8 minutter langt intervju med god stemning og både planlagte og spontane spørsmål fra programlederne som ble litt revet med til tider, og vi hadde det sikkert enda morsommere bak mikrofonene enn lytterne hadde det på andre siden av radioen!

Intervjuet kan du lytte til her.

 

Dagbladet.no

Rett før selveste Valentines Day ble Torkel intervjuet av journalist Madeleine Ferre angående hvordan man gjennomfører en god date (hvorfor er det aldri noen som intervjuer oss i forbindelse med Steak & BJ Day?). I artikkelen kan du lese et intervju med en psykolog som skriver doktograd om kjærlighet, svar på spørreundersøkelser om dating gjennomført med 1600 nordmenn, og ikke minst Torkels beste tips for gjennomføring av en god date.

 

Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/2012/03/02/tema/samliv/klikk/helse/20500164/

 

VG.

Dagen før nyttårsaften hadde Genuine Connections nok en opptreden i landets mest leste avis. VG gjorde en story på sjekking i forbindelse med nettopp nyttårsaften hvor vår egen Torkel la beslag på mesteparten av spalteplassen i et intervju som også hadde med sexolog Kristin Spitznogle og psykolog Peder Kjøs.

Artikkelen kan du se i bildeformat her.

 

Aftenposten.

I forbindelse med de mange filmene om venner som starter seksuelle forhold med hverandre som har kommet ut i det siste, ønsket Aftenposten å skrive en reportasje om fenomenet og finne ut om det faktisk er noe som kan fungere. I tillegg til vår egen Torkel intervjuet de også noen av våre mer kjente sexologer og (av grunner vi enda lurer litt på) en redaktør i et damemagasin.

Intervjuet er dessverre tatt ned fra Aftenposten sine sider siden den gang, men om du vil vite hvordan du kan gå frem for å opprette og vedlikeholde slike uforpliktende forhold på et måte som vi har bevist fungerer mange hundre ganger, kan du laste ned Torkels gratis ebok på emnet her: http://www.genuine-connections.com/produkter/gratisprodukter

 

TV2s God Morgen Norge.

TV2s God Morgen Norge gjorde en reportasje om den nye filmen Crazy, Stupid, Love hvor hovedpersonen kommer ut av et langt ekteskap og plutselig må finne ut av sjekkemarkedet helt på nytt igjen. Han blir tatt under vingen til en superplayer som ønsker å hjelpe han. I hvor stor grad filmens innhold matcher det vi står for kan forbli usagt, men God Morgen Norge ønsket uansett å snakke med Torkel om sjekking i virkeligheten.

Resultatet ble en morsom og godt gjennomført reportasje hvor Torkel også fikk øvet litt på sine skuespillerferdigheter. For å se hele reportasjen kan du besøke: http://www.tv2.no/gmn/her-er-sjekkeekspertens-tips-til-suksessfull-sjekking-3597852.html

 

Universitas.

Torkel ble intervjuet av studentavisa i Oslo som skulle gjøre et lite eksperiment med speeddating. Målet var langt fra vår vanlige filosofi – å være åpen og ærlig med jentene og fremstå som sitt beste selv. Journalisten skulle nemlig lyve og bløffe det han var mann for for å få best mulig treffprosent med jentene og spurte derfor oss til råds om hva jenter fant attraktivt. Men resultatet var klart det, 80% av jentene ville treffe journalisten på nytt igjen!

Så er jo bare spørsmålet hvor lenge neste date varer når de innser at alt var løgn… ;)

Uansett, artikkelen (med et lite feilsitat når det gjelder Torkels uttalelse om antrekk) kan du lese her: http://universitas.no/studietid/56497/far-i-ulvekler

 

TV2 Hjelper Deg.

Torkel var med på en reportasje gjort av TV2 Hjelper deg angående bilder på nettdatingprofiler. Dette er noe vi jobber mye med i forbindelse med vårt produkt for nettdating, og våre kunders suksess taler for seg selv.

Innslaget kan du se og lese om her: http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/sjekkeeksperten-unngaa-disse-profilbildetabbene-3585038.html

 

Trekant på NRK.

Lars aka Hunkalicious gjester i det populære TV programmet Trekant på NRK i en reportasje hvor vi hadde liten og ingen innflytelse på klippingen av alt som ble filmet. Men selv om det kanskje ikke ble helt slik vi hadde ønsket ble det en veldig morsom liten reportasje som er verdt å få med seg.

Se hele episoden her!

 

Banden på P3.

Torkel ble intervjuet av Banden på P3 i forhold til en forskningsrapport på hva som var de beste dansetaktikkene for menn som ønsker tiltrekke seg kvinner, og i intervjuet deler han også noen av sine dårligste sjekketips! (Podcasten har dessverre blitt avsluttet av P3, så episoden er ikke lenger tilgjengelig på nett.)

 

Cosmopolitan.

Torkel ble intervjuet av kvinnebladet Cosmopolitan nok en gang i en artikkel angående våryrhet og hvordan vårsjekkingen fungerer. Her delte han tips for fremgangsmåter for ulike aldersgrupper, så vel som ulike sjekkearenaer som uteserveringa, badeplassen og på festivaler. Intervjuet er dessverre ikke tilgjengelig på nett.

 

Cosmopolitan.

Torkel ble intervjuet av kvinnebladet Cosmopolitan i forbindelse med Valentines Day, i denne artikkelen delte han tips på hvordan jentene også kan ta initiativ til å skape en romantisk, spennende og sensuell dag sammen med sine kjære, uten å nødvendigvis falle i den kommersielle fella. Spørsmål som hva romantikk er for menn, og hvordan man best kan gi en mann en romantisk dag sto i fokus. Intervjuet er dessverre ikke tilgjengelig på nett.

 

Intervju med Dagbladet FREDAG.

Torkel ble profilert i Dagbladet FREDAG i forbindelse med en artikkel om sex og sexavhengighet.Dette intervjuet er dessverre ikke tilgjengelig på Dagbladets nettsider.

 

Forbrukerinspektørene på NRK.

Torkel stilte opp i intervju med Forbrukerinspektørene (FBI) på NRK1 Onsdag 25. November. Her delte han noen grunnleggende tanker om å ta kontakt med folk, og noen enkle råd på hvordan man kommuniserer med nye mennesker.Intervjuet kan du se her (Intervjuet starter på 4:48)

Torkel stilte også opp på nettmøte for NRK sammen med deltakerne fra programserien Haustjakta etter sendingen. Spørsmålene de svarte på kan du lese her!

 

Intervju i P4.

Torkel ble intervjuet i P4s morgensending. Programlederne var interesserte i å få vite mer om blant annet hva som var bra og ikke bra å gjøre i julebordssesongen, og hvilke sjekkelinjer som faktisk funker. Dette intervjuet er dessverre ikke tilgjengelig på P4s nettsider.

 

Forbrukerinspektørene på NRK.

Genuine Connections hadde i starten av oktober en workshop hvor to deltakere fra programmet «Haustjakta» av NRK Puls / Forbrukerinspektørene deltok. Deler av workshopen og deltakernes opplevelser og tanker ble filmet.

Det vanskelige med disse deltakerne var at de kom inn uten å på forhånd vite spesielt mye om hva vi tilbyr. De var blanke ark og stilte ikke med den vanlige motivasjonen som våre deltakere kommer inn med. Likevel ble de raskt bitt av basillen, og det ble en vellykket helg!

I den endelige reportasjen kan du se deltakerne improvisere litt i felt sammen med Lars, og litt av undervisningen gjennomført av Torkel. Se reportasjen her!

 

Tett på nett med VG.

Torkel stilte opp på et nettmøte med VG Nett i midten av November 2009. Over 700 spørsmål kom inn og Torkel brukte fire timer foran PCen for å svare på flest mulig av disse før han måtte løpe videre til et intervju med Radio Norge (se under).Spørsmålene og svarene han rakk over kan du lese her.

 

Radiointervju med Radio Norge.

Etter sitt nettmøte med VG Nett 18. November var Torkel i et 6 minutter langt intervju med Radio Norges Une Marvik Hagen i Norgesmagasinet om Genuine Connections og sjekking.Intervjuet kan lastes ned (mp3) her!

 

Hjerterknekts Sommerskole på P3.

Sommeren 2009 hadde Genuine Connections sin egen Sommerskole på programmet Stian på P3 i beste sendetid! Hver hverdag i 6 uker hadde Torkel innslag på rundt 3 minutter hvor han ga tips og råd om sjekking, flørting, sex og seksualitet.Programmet førte til en flom av interesse fra studenter som ønsket lære mer, men inneholder i seg selv mange små og gode tips som er lette å følge!

Les mer om Sommerskolen på P3s sider her!
Eller last ned sommerskolen som mp3 her!