Hvem er Genuine Connections?

Genuine Connections er et firma spesialisert på forholds-, vennskap- og datingkurs. Vi spesialiserer oss på samspillet mellom mennesker. Med ekstra fokus på kommunikasjon, attraksjon og flørt mellom menn og kvinner.

Vi har blitt anbefalt av både Forbrukerinspektørene, Puls! og Trekant på NRK. Og profilert av God Morgen Norge og TV2 Hjelper deg. P3, P4, Radio Norge og flere lokalradioer har intervjuet oss. Og vi har vært ekspertkommentatorer i en mengde aviser og magasiner som VG, Dagbladet, Cosmopolitan.

Vi selger ingen "sjekketriks", gimmicks eller magiske piller på våre datingkurs. I stedet underviser vi i psykologien bak attraksjon og forholdsbygging. Og viser deg hvordan du kan bruke denne kunnskapen i praksis for å skape nye forhold.

Vår filosofi.

Vår filosofi er basert på ærlig og direkte kommunikasjon med alle vi møter. Vi underviser ikke i manipulasjon eller "taktiske" fremgangsmåter for å lure eller manipulere kvinnene du møter. I stedet hjelper vi deg med å gjøre det lettere å vise alle dine attraktive og interessante sider til de du møter i din hverdag.

Vår coaching, såvel som våre datingkurs, er basert på en solid base formell utdanning - i tillegg til personlig erfaring innen sosial selvutvikling. Vi underviser ikke i noe vi ikke selv har jobbet med å mestre i våre egne liv.

Ulikt andre firma foretrekker vi å jobbe med individer, fremfor grupper. Det er den eneste måten vi virkelig kan hjelpe deg med det du ønsker og trenger. På grunn av dette ligger vårt hovedfokus på personlig coaching. Og når vi har kurs har vi aldri mer enn en håndfull deltakere med - slik at vi har mer enn nok tid til alle.

Genuine Connections ble grunnlagt i januar 2009 og passerte raskt et firesifret antall fornøyde kunder. Resultatene til disse kundene har vært enestående, og vi ser frem til å hjelpe deg med dine!

Så, hva kan vi gjøre for deg?

Torkel Guttormsen er grunnleggeren av Genuine Connections, og har jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Han har selv gått fra sjenert og usikker, til å leve et liv folk flest nærmest ikke tror på.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", The Open Relationship Guide og "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han unikt kvalifisert til å undervise dette kurset, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.