Hvem og hva er Genuine Connections?

Genuine Connections er et livsstilsfirma med fokus på sosial selvutvikling. Vi spesialiserer oss på samspillet mellom mennesker, ofte med fokus på kommunikasjon, attraksjon og flørt mellom menn og kvinner både i og utenfor forhold.

Vi har blitt anbefalt av både Forbrukerinspektørene, Puls! og Trekant på NRK, og profilert av God Morgen Norge og TV2 Hjelper deg, P3, P4, Radio Norge og en mengde aviser og magasiner som VG, Dagbladet, Cosmopolitan, og en rekke andre medier.

Vi selger ingen "sjekketriks", gimmicks eller magiske piller, men underviser i psykologien bak attraksjon og forholdsbygging - og hvordan vi kan bruke denne kunnskapen i praksis for å skape nye eller forbedre eksisterende forhold.

Vår filosofi er basert på ærlig og direkte kommunikasjon med alle vi møter. Vi underviser ikke i manipulasjon, uærlighet eller "taktiske" fremgangsmåter som vil lure eller manipulere menneskene du møter. I stedet hjelper vi deg med å gjøre det lettere å vise alle dine attraktive og interessante sider til de du møter i din hverdag.

Våre kurs er basert på en solid base formell utdanning såvel som livserfaring og praktisk erfaring innen sosial selvutvikling. Vi underviser ikke i noe vi ikke selv har jobbet med, og vi går foran som et eksempel på alt vi lærer bort slik at du får se at dette fungerer!

For oss er det viktig å jobbe med individer, fremfor grupper. Det er den eneste måten vi virkelig kan hjelpe deg med det du ønsker og trenger. På grunn av dette ligger vårt hovedfokus på personlig undervisning, og når vi har kurs har vi aldri mer enn en håndfull deltakere med - slik at vi har mer enn nok tid til alle.

Genuine Connections ble grunnlagt i januar 2009 og passerte raskt et firesifret antall fornøyde kunder både i Norge og i utlandet. Resultatene har vært enestående, og vi er så sikre på vårt produkt at vi har en 100% pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd med resultatene dine etter våre kurs!

Nå, hva kan vi gjøre for deg?

Torkel Guttormsen er grunnleggeren av Genuine Connections, og har jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Han har selv gått fra sjenert og usikker, til å leve et liv folk flest nærmest ikke tror på.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", The Open Relationship Guide og "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han unikt kvalifisert til å undervise dette kurset, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.