Ofte spurte spørsmål om kurs i sjekking.

Kan et kurs i sjekking virkelig gjøre meg bedre med kvinner?

Innimellom går det en psykolog, en pedagogisk professor eller andre med lignende utdanninger ut i media og er kritisk til dette spørsmålet. De mener det høres rart eller usannsynlig ut at man kan lære seg å bli mer vellykket i sine møter med det motsatte kjønn.

Så går disse samme menneskene tilbake til sine klienter eller studenter og hjelper disse til å øke sin selvfølelse og selvtillit, fjerne sosial nervøsitet eller angst, bli flinkere til å kommunisere med omverdenen, og så videre.

Ser du hvor jeg skal med dette?

Selvsagt er det mulig å lære seg å bli flinkere med sjekking, dating og flørt. Det er ingenting annerledes enn å lære seg å bli en bedre lærer, en bedre psykolog, en bedre lege, en bedre selger eller et hvilket som helst annet yrke der man må kunne kommunisere best mulig med de man møter i jobben sin.

Faktisk vil du finne mange av de samme samtaleteknikkene og kommunikasjonsprinsippene i lærebøkene for disse fagene, som vi underviser i på våre kurs.

 

Jeg synes det er litt dyrt, hvorfor koster det så mye?

Svaret her kommer i to deler, og vi starter med den aller viktigste:

  1. Er du bevisst på hva du egentlig betaler for?

De fleste som har denne bekymringen har den på grunn av en enkel misforståelse: De ser på det som at pengene de betaler kun er for timene og minuttene som kurshelgen varer. Dette blir litt som å tenke at pengene du betaler for den nye TVen din bare går til den første filmen du ser på den.

Når du betaler for et kurs som dette så betaler du ikke bare for én helg eller én opplevelse, du betaler for å kunne heve kvaliteten og suksessen på dine møter med mennesker for resten av ditt liv.

Dersom du tenker over hvor mye det ville være verdt for deg å få økt selvtillit, suksess og glede med det attraktive kjønn for resten av livet – er det da fremdeles et dyrt kurs? Hvor mye er det verdt for deg å kunne lettere innlede et forhold med din drømmepartner? Å kunne starte en familie? Å ha kommunikasjonsferdigheter som vil hjelpe dine prestasjoner ikke bare sosialt og romantisk, men også profesjonelt?

  1. Hvorfor er prisen det den er?

På våre 3-dagers kurs i sjekking jobber vi instruktørene rundt 30 timer i løpet av selve kurset, gjennomsnittlig 15-20 timer før kurset med markedsføring (slik at du får høre om kurset) og kursforberedelser, og 15-20 timer etter kurset med etterarbeid og oppfølging av deltakerne. Dette gir oss en arbeidstid på ofte over 70 timer per kurs. Når vi da regner inn at halvparten av din deltakeravgift forsvinner i skatt (og uten at vi en gang regner med våre utgifter på reise/opphold/mat når vi reiser ut fra Oslo for å holde kurs), ender vi opp med en timelønn på 139 kroner timen når vi har 3 deltakere (som vanligvis er maksimum antall deltakere vi sier ja til per instruktør på kurs).

Vi blir ikke rik av dette, og vi kan rett og slett ikke ta mindre betalt enn vi gjør dersom vi skal kunne fortsette å tilby disse kursene og den omfattende oppfølgingen vi gjør.

 

Kan dere garantere at jeg blir flinkere med det motsatte kjønn?

For et par år siden gjennomførte vi en stor spørreundersøkelse blant alle våre tidligere kursdeltakere. Den kartla mange ulike spørsmål, men det vi virkelig lurte på var nettopp hvor effektivt kurset var. Så i starten av undersøkelsen spurte vi hvor stor positiv effekt, på en skala fra 1 til 10, kurset hadde hatt på deres dating/sjekking/seksuelle liv. Senere i undersøkelsen spurte vi hvor mye innsats, på en skala fra 1 til 10, de hadde lagt i å jobbe med det de lærte på kurset i etterkant.

Resultatene fortalte oss at innsatsen våre deltakere hadde lagt i å jobbe med ferdighetene de hadde lært, hadde en 100% korrelasjon med hvor stor effekt det hadde hatt, +/- ett poeng. Med andre ord:

Dersom en deltaker sa at kurset hadde hatt en positiv effekt på for eksempel 8, så hadde vedkommende også lagt inn en innsats på 7, 8 eller 9.

Det var ingen unntak til dette.

Med andre ord: Dersom du jobber med det du lærer på kurset, gjerne ved å benytte deg av oppfølgingen du får fra oss, og bruker alle ressursene vi gjør tilgjengelig for deg – så kan vi garantere at du blir flinkere.

 

Holder dere kurs i sjekking andre steder enn Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim?

Vi holder kurs hvor som helst hvor det er nok interesse. Med andre ord: Dersom du bor et annet sted enn disse byene og kjenner 1-2 andre som også kunne tenke seg å delta på et av våre kurs, så kan du gjerne ta kontakt med oss direkte for å snakke om muligheten til å sette opp et kurs for dere der dere bor.

 

Lærer man mer enn bare å sjekke på byen på et kurs i sjekking?

Absolutt. For oss i Genuine Connections har det alltid vært viktig å fokusere på et bredt spekter av emner som dekker alle de sosiale arenaene vi befinner oss på.

Med andre ord, på våre kurs vil du lære ferdigheter som vil hjelpe deg med ting som å bli mer komfortabel sosialt, snakke foran en forsamling, kommunisere bedre med kolleger, venner og familie, øke din selvtillit, eliminere usikkerhet og en rekke andre ting. Om du møter noen i en bar, blant venner, på butikken, på jobb eller på ferie vil ikke ha noe å si, og du vil også lære om opprettelse og vedlikehold av forhold, sexteknikk og seksualitet.

 

Jeg er usikker på om dere kan hjelpe meg, hvordan vet jeg om jeg passer til dette kurset?

I de over 11 årene vi har jobbet med dette har vi hatt innom alle mulige ulike mennesker. Alderen varierer fra 18 til 58, ens erfaringer varierer fra jomfru og ukysset, til «playere», til nyskilte og så videre, og personlighetene varierer like mye som på et gjennomsnittlig kjøpesenter.

Dersom du har et genuint ønske om å endre på ditt romantiske og/eller seksuelle liv, bli flinkere til å kommunisere med andre og tryggere på deg selv sosialt, så passer du til dette kurset.

Og for å være sikker på at du passer til nettopp oss og vår filosofi, tilbyr vi en grundig kartlegging helt gratis og uforpliktende.

 

Har du spørsmål om våre kurs som ikke er svart på her? Ta kontakt så svarer vi deg så raskt som vi kan!

(Og om du vil dyppe tåa i vannet og bli litt mer kjent med våre filosofier før du får personlig undervisning, er dette nettkurset om sosial selvtillit skapt av vår hovedinstruktør Torkel et bra sted å starte.)