Når var sist du holdt noen i handa?

locked-fingersJeg vet ikke med deg, men jeg er veldig glad for at jeg har hender. Uten hendene mine hadde livet vært ganske mye mer tungvint. Alt blir rett og slett litt vanskeligere når du ikke kan bruke disse fantastiske verktøyene til å utføre de oppgavene som ligger foran deg (selv om det skal sies at jeg har en venn som mistet sine i en bilulykke, men likevel klarer seg minst like fint som oss andre – han har bare vært nødt til å utvikle litt nye teknikker på et par ting).

Hendene mine er også et av mine viktigste verktøy når jeg møter jenter jeg er tiltrukket til. Jeg bruker hendene mine til å kommunisere med jentene, ikke via tegnspråk, men via berøringer.

Vi vet alle hvor viktig berøring er i sjekkeprosessen. Uten å ha berørt jenta vil det være mye vanskeligere å for eksempel få det første kysset, mens det med god berøring er helt naturlig å gå til kyssingen når vi likevel er komfortable med å stå nært og holde rundt hverandre.

Men det er en liten teknikk med hendene som ofte blir oversett, en liten ting som vi har pleid å gjøre hele livet, og som de fleste har gjort med kjærester og lignende, men som mange av en eller annen grunn ikke gjør når de møter jenter de er interesserte i å bygge noe mer med.

Vi har sluttet å holde hender.

Handholding er en veldig intim og personlig ting å gjøre for de fleste. Mens jenter flest klemmer nesten hvem som helst, og lett kan sitte på fanget til mennesker de er komfortable med, så er de stort sett bare vant til å holde hender med kjærester og elskere.

Min venn Johnny Soporno sier alltid at «jeg behandler alle jenter som om de allerede er mine elskere, og ganske snart så blir de det».

Å ta en jentes hånd i din mens dere snakker med hverandre understreker din intensjon, og bygger enormt med spenning. Om du lar dine fingre skli lett over håndbaken hennes, massere eller klemme, så vil du raskt se på hennes respons hvor mottakelig hun er for det neste steget. En jente som klemmer tilbake når du klemmer hennes hånd forteller deg at, «jeg skjønner hva du gjør, og jeg liker det».

Så neste gang du sitter i en samtale med en jente og husker på å bruke berøringen din, la hånden din skli lett ned armen hennes og inn i hennes hånd. Trekk den litt til deg mens du prater og gi den en lett klem. Jeg lover at du får en reaksjon, og så er det opp til deg å gjøre det beste ut av den.

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *