desember 3, 2013

Menn tror de er kjekkere enn de egentlig er.

Overskriften er ikke min påstand, men resultatene fra en større vitenskapelig undersøkelse. Side2.no har skrevet en artikkel om dette og intervjuet meg og sexolog Bianca Schmidt i den forbindelse, her kan du lese hele artikkelen og våre svar på hvordan dette påvirker selve sjekkeprosessen:

http://www.side2.no/aktuelt/article3720963.ece

 

-Torkel

4 thoughts on “Menn tror de er kjekkere enn de egentlig er.

 1. Jeg liker poenget med «å lære seg å utvikle en genuin kobling til den typen mennesker en er tiltrukket til» – det er helt i tråd med det jeg alltid har ment. Men da må det være en viss størrelse på byen man bor i, for at det skal være et tilgjengelig utvalg av riktig type mennesker.
  Også andre faktorer kan spille inn: «Hjerneflukten» fra vestlandet til østlandet er helt reéll – folk studerer gjerne i Bergen, så flytter de østover, for det er der de interessante jobbene er. Det fins vel ingen annen løsning enn å følge etter.

  1. Vel, det er selvsagt ikke noe i veien for å forflytte seg til større steder – eller steder som har mer av den type mennesker en ønsker å møte om man har utforsket alle mulighetene rundt seg (men det skal være en ganske liten plass for at man skal rekke over ALLE mulighetene:).

   Når det er sagt, så er det å bo på mindre steder er heller ingen unnskyldning til å ikke legge litt innsats i å bli kjent med menneskene rundt seg som en ikke kjenner så veldig godt (eller i det hele tatt), man kan ofte bli overrasket :)

   1. Ja, du har helt rett. Var på et lite bygdemuseum en gang og kom i snakk med noen pensjonister om felles interesser. Det gikk ikke så lang tid før det kom ei jente på min egen alder og ble med i samtalen. Men her i forrige uke var det ordentlig ille, nesten ingen folk i det hele tatt på de stedene man vanligvis pleier å møtes…

    1. Folk blir ofte litt mer hjemmeværende om vinteren, og innimellom er det bare dårlige dager rundtom. Men opplevelsen din på bygdemuseumet viser at det alltids dukker opp muligheter om man bare er litt tålmodig.

     En av de beste jentene jeg noen gang har møtt, møtte jeg på et «skiløp» i en bitteliten bygd i distriktet i Nord-Norge, og et års tid etter det møtte jeg en jente jeg forelsket meg litt i i Trondeim som kom fra den samme bygda. Bare nok et eksempel på at man aldri vet hvor de mest interessante jentene befinner seg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *