Menn flest er feige..

Jeg har nå jobbet med å undervise i dynamikken mellom menn og kvinner i over fire år. Jeg har hatt hundrevis av menn og kvinner på workshops, seminarer og coaching, jeg har reist verden rundt for å utforske emnet og jeg har lært direkte fra flere av de største navnene i industrien. Og gang etter gang etter gang kommer jeg frem til den samme konklusjonen:

Menn flest er feige.

Det er ikke meningen å være uhøflig, dømmende eller frekk her, men det er dessverre sant. Og jeg pleide i aller høyeste grad å være med i den gruppen.

Men etter at jeg brøt ut av den har jeg sett det gang etter gang, jeg hører historier nesten daglig fra menn med kvinneproblemer som bunner ut i nettopp dette, og ikke minst får jeg klager fra kvinne etter kvinne som synes at dagens menn er tøffelhelter og push-overs.

Menn er feige. De tør ikke ta ledelsen ofte nok, de tør ikke ta initiativer med jentene de møter – og de tør ikke vise sin interesse.

Og det verste av alt? De er ofte ikke klar over det selv en gang! I hvert fall ikke de som har studert dette med sjekking og dating en stund..

 

Et typisk tegn på en mann som innerst inne er redd for å gjøre disse tingene, er at han er opptatt av å være «kul». Han vil være «ikke-reaktiv» ovenfor jenter, og han gjør sitt beste for at alle skal tro at han alltid har kontroll, alltid har «høy verdi» og alltid har høy status. Fordi alt annet betyr at han ikke er god nok, og hva er vel skumlere enn det?

 

Mine venninner forteller meg at en av de tydeligste måtene å se om en mann er feig på, er å se om han er komfortabel med sin egen grad av tiltrekning til henne.

En venninne av meg nevnte at: «En mann som åpenbart er tiltrukket av meg (og det holder at han tar kontakt, for når han står der og prater med meg og forsøker å gjøre et godt inntrykk, så er det jo fordi han er interessert) men som nekter å innrømme det om han blir spurt, eller aldri gir noe direkte uttrykk for sin interesse, har åpenbart ikke nok baller til å gi meg det jeg vil ha uansett. Hadde han bare fortalt meg hva han syntes om meg og at han ville blitt bedre kjent, uten å være desperat, så hadde det vært en helt annen sak.»

 

Så hvordan gjør man dette? Hvordan kan man vise interesse i en jente, uten å virke desperat?

 

Det er veldig enkelt: Fortell henne at du liker henne med samme holdning som når du forteller en kompis at du liker en viss pizza. Fortell henne det gjerne med entusiasme, men uten reservasjoner, uten å være redd for hva hun kommer til å synes om det, og uten at du nødvendigvis vil at hun skal respondere positivt på det. Det er ikke viktig hva kompisen din synes om akkurat den typen pizza, eller hva jenta synes om deg – det er bare viktig at de vet hva du liker, slik at de kan tilby deg det om det er tilgjengelig.

 

Og det er oppgaven jeg vil gi deg for helga. Gå ut i verden, og vis din interesse i jentene som krysser din sti. Når du snakker med noen i helga som du synes er interessant, så fortell dem at «du er ei interessant jente, deg vil jeg bli bedre kjent med.» Om hun er morsom, så la henne få vite det. Om hun er søt, så smil og fortell henne at du synes det.

Alltid uten baktanker, uten reservasjoner og uten å være ute etter et resultat.

Gjør dette i helgen, og jeg lover deg at du vil få en ny og bedre måte å forholde deg til alle de fantastiske jentene der ute på.

 

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *