Mannlige multiorgasmer – hva er det?

I dag får vi nok et gjesteinnlegg her på bloggen. Denne gangen fra Dag Eian fra AvansertSeksualitet.no, som skal forklare litt om hva mannlige multiorgasmer er. Dersom du kunne tenke deg å mestre nettopp dette, så ligger det info om et veldig interessant tilbud til deg under artikkelen!

——

Vi starter litt kjedelig med den kliniske definisjonen, men hold ut, for jeg lover at det blir gøy! Klinisk sett, dersom en mann kan få orgasme og fortsette uten “nedetid”, altså at pikken aldri slutter å funke, er han per definisjon multiorgasmisk.

Det har med andre ord ingen ting å gjøre med om han får utløsningen eller ikke, selv om den enkleste måten å bli multiorgasmisk på er  nettopp å holde igjen utløsningen.

Menn flest har automatisk nedetid etter en utløsning. I gjennomsnitt varer denne perioden, hvor pikken er helt død og alle playboyjentene kunne danset limbo foran fyren uten at det er noe som helst håp, i 19 minutter. For noen heldige sjeler er denne nedetiden så og si ikke-eksisterende, og for andre kan den vare i opptil flere dager, for min egen del er det veldig varierende. En sjelden gang har jeg ingen nedetid i det hele tatt, og jeg kan fortsette etter utløsningen, men for å sitere en kompis av meg: “Da er det ikke så jævlig digg, man gjør det mest for å imponere”.

Da jeg bestemte meg for å bli multiorgasmisk var det tanken på at jeg kunne få fantastiske orgasmer så ofte jeg ville uten “frykt” for å få utløsning som var målet. Det skulle vise seg at det å bli multiorgasmisk i seg selv var et enormt antiklimaks i forhold til hva jeg forventet, men veien videre og de neste nivåene viste seg å være mye, MYE bedre enn jeg noen sinne kunne drømt om.

Jeg har laget en skala på 5 nivåer for å lettere forklare hva jeg mener.

Nivå 1: Multiorgasmisk. Dette betyr at man kan holde igjen utløsningen, men å få orgasmen, noe som altså var mitt originale mål.

Nivå 2: Fullkroppsorgasmisk. Orgasmene brer seg mer i kroppen, er mer intense og mer langvarige. Alt i alt mye kraftigere enn utløsningsorgasmene jeg har vært vant til.

Nivå 3: Viljestyrte orgasmer under sex. Nå begynner ting å bli gøy. Når man er på dette nivået kan man selv velge å “sette i gang” fullkroppsorgasmene når man selv ønsker, og disse kommer helt uten risiko for utløsning.

Nivå 4: Viljestyrte orgasmer uten sex. Betyr at man, som noen heldige jenter, kan knipe seg til orgasme. Dette er for eksempel veldig gøy når man sitter ved siden av ei hot dame på banen. OBS! Ikke begynn med dette på tredemølla når en hot blondine løper ved siden av deg. Kan forårsake stygge nestenulykker…. Har jeg hørt. *host*

Nivå 5: Kontinuerlige orgasmer. Dette er helt rått. Her mister man skillet mellom de forskjellige nivå 3 – orgsamene, men man er heller i en kontinerlig tilstand av orgasme som bare varierer i intensitet (når man har sex).

Da jeg satte ut for å bli multiorgasmisk, var altså nivå 1 målet. Jeg visste rett og slett ikke at det var flere nivåer, men ganske kort tid etter å ha lest i The multiorgasmic man, oppdaget jeg at nivå 2 også eksisterte.  To mnd senere var jeg nivå 2 og en mnd etter det igjen, på nivå 3. Etter dette tok ting helt av. Nivå 3, 4 og 5 er noe jeg snublet over ved tilfeldigheter (disse er ikke nevnt i boka), og det tok ganske lang tid. I kurset mitt lærer jeg bort konkrete teknikker for hvordan man kan oppnå akkurat dette på mye kortere tid enn jeg var nødt til å bruke.

Orgasmene man selv setter i gang er ganske annerledes enn utløsningsorgasmer. En utløsningsorgasme har man som regel ikke kontroll på, så man blir på en måte styrt av dem. En orgasme man selv velger å sette i gang er en orgasme som du selv styrer, og når du blir dyktig kan du både avslutte og forlenge som du vil. Den føles veldig annerledes enn det man er vant til, og er på en måte nesten litt “uvirkelig”. Det er litt vanskelig å forklare, men man kan se det for seg som en “placebo”-orgasme. Den blir ikke “ekte” i formen man er vant til, ettersom det er en tørr orgasme (ingen sperm), men allikevel får man nytelsen… Oi som man får nytelsen!

Når man har dette på plass, og lærer seg å styre orgasmene sine, kan man begynne å øke intensiteten på dem. Dette er jo noe som er ganske uvirkelig for de fleste, og hadde noen fortalt dette til meg for fem år siden hadde jeg ledd av dem og sagt “orgasmene mine er jo de kraftigste i verden!”, en reaksjon jeg tipper de fleste menn har. Med rette, for det er jo så jævlig deilig å komme. Hadde noen derimot fortalt meg i dag at fra og med i morgen så vet jeg alt jeg vet i dag, men jeg må gå tilbake til de gamle orgasmene mine og det gamle orgasmemønsteret mitt, vet jeg rett og slett ikke hva jeg hadde gjort. For jeg føler virkelig at metaforen kinaputter mot atombomber er passende. Det jeg hadde før er virkelig kinaputter i forhold til atombombene jeg har nå . I intensitet er det så stor forskjell at det nesten ikke er vits å snakke om engang, og når orgasmene varer i minuttvis i steden for sekunder, som en “vanlig” orgasme gjør, begynner man å skjønne hva det går i.

Utløsningsorgasmene er fremdeles de sterkeste for meg, jeg vet ikke om det er en psykisk ting, eller om de faktisk er kraftigere, men også her kan jeg forlenge det ganske mye. Rekorden min er vel å holde det i ca 2 min med full intensitet, og da måtte jeg til slutt ta meg selv ut av orgasmetilstanden, siden rykningene var så kraftige at jeg fikk vondt i magemusklene. Så jeg ligger nå i hardtrening på helsestudio av flere årsaker. En av dem er at kroppen skal tåle de voldsomme rykningene, og jeg skal kunne “takle” lenger og kraftigere orgasmer. En ganske morsom motivasjon, spør du meg.

Sånn. Der håper jeg at jeg har fått fortalt litt om min opplevelse av det å være multiorgasmisk, og at det er forståelig. Det som er viktig å huske på når man leser dette, er at alt dette er ting jeg har lært meg på relativt kort tid. De aller, aller fleste kan lære dette, akkurat som meg, og det er både for han og henne. Som mann må jeg si at det er utrolig deilig å omgå den største “skrekken” vi menn opplever, nemlig det å komme for tidlig. Den seksuelle selvtillitten man får av akkurat dette, kombinert med å kunne noen røvertriks i senga, er rett og slett uslåelig, og det blir en ekte selvtillitt. Ikke en sånn overfladisk “se hvor fancy jeg er”- sak, men mere en ekte og dyp selvtillitt på feltet.

Avslutningsvis vil jeg også si at på bakgrunn av at jeg hadde som mål å komme til nivå 1, men lærte at nivå 2 også fantes, for så å snuble over nivå 3, 4 og 5, har jeg én konklusjon å komme med.

Jeg NEKTER å tro at nivå 5 er det høyeste man kan komme til. Det må rett og slett gå an å komme høyere, jeg vet bare ikke hvordan ennå. Men jeg kommer til å fortsette å forske på det,  og jeg lover å holde dere oppdatert.

Så orgasmejakten fortsetter!

——

Kunne du tenke deg å lære deg dette? Dag har tilbudt mine lesere en helt enestående mulighet til å få et fullt kurs i å bli multiorgasmisk for kun 1000 kr mandag 8. Oktober! En livsendrende ferdighet får du ikke billigere! Kurset vil filmes av et TV-crew, men det er ikke dermed garantert at du kommer på TV. Men om du gjør det, vel, hva er vel bedre reklame enn at alle damene som ser programmet innser at du er en mann som kan gi dem noe *ingen* andre kan? ;)

Om du er interessert, eller bare vil ha mer informasjon, kan du sende Dag en e-post på dag.eian@gmail.com, men ikke nøl for lenge – det er bare 3 plasser ledig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *