Logistikkens utfordringer.

Ettersom forrige ukes innlegg handlet om taktisk posisjonering, synes jeg det er på sin plass at denne ukens innlegg handler om logistikkens utfordringer i sjekkesammenheng, selv om overgangen er flytende.

Hva er så logistikk?

Med logistikk menes de omliggende omstendighetene, infrastruktur og muligheter til å komme seg fra a til b. Dette er også alle forskjellige variabler som kan dukke opp I løpet av kvelden som hindrer deg til å bli bedre kjent med jenta. Det kan oppsummeres som tilgjengelighet på privatliv (soverom, bad, toalett, sult/tørst, transportmuligheter, etc)

Hvordan håndtere logistikk?

Et godt utgangspunkt er å gjøre seg kjent med området dere befinner dere på. Er det et vorspiel vil det være smart å finne ut hvor toalettet er, forskjellige soverom, gang etc. Dette er steder hvor det vil være ideelt å isolere fordi her kan dere prate tilnærmet uten forstyrrelser. For noen jenter er det ubehagelig å bli kysset i nærheten av venninner – de har ikke lyst til å bli dømt I ettertid for valgene de tar, men likevel ønsker de å leve ut sine innerste seksuelle fantasier.

Det anbefalles videre å finne ut hvilke eventuelle “hindringer” du må passere for å ta steget videre. Hvis jenta er ute med en stor gjeng, kan det være greit å få gruppas godkjennelse før dere drar hjem. Tenk litt over følgende neste gang du er ute:

  • Hvem er hun ute med? Alene, med en venninne eller en stor gjeng?
  • Hvordan er tilgangen på privatliv der dere befinner dere? Hvor er sitteseksjonene, sofakrokene, de folketomme hjørnene eller toalettet?
  • Skal hun på jobb/skole I morgen?
  • Hvor bor hun? Har hun egen leilighet eller bor hun hjemme hos mor og far?
  • Hvordan er transportmulighetene for å komme dit? Nattbuss? Trikk? Taxi?

Andre generelle ting som er verdt å tenke over:

  • Hvor er nødutgangene?
  • Er det noen nøkkelpersoner til stede? Noen verdt å bli kjent med? (for eksempel verten av festen, dørvakter du har hilst på før..)
  • Er det noen overstadige berusede personer eller potensielle bråkmakere som kan komme i veien mellom deg og jenta?

Etter hvert som kvelden utarter seg og du får et innblikk i hvordan situasjonen hennes er, vil utfordringen være å handle på en måte så ting slår ut i din favør. Et eksempel her vil være å isolere henne fra venninnene så dere kan prate litt på egenhånd. Finne ut hvorvidt hun er singel eller opptatt, har jobb I morgen, og om hun eventuelt vil være med på nach senere.

Hvorfor bli god til å håndtere logistikken?
Dette er informasjon som er relativt lett tilgjengelig, og noe du bør skaffe deg tidlig på kvelden. Det vil også være en veldig god pekepinn på hvordan kvelden kan utarte seg. Hvis du på forhånd har en liten formening om hvordan utestedet ser ut, vil du lettere kontrollere situasjonen til din fordel.

Tenk etter – jo bedre du kjenner utestedet, des mer vil du føle deg “hjemme” i sjekkesammenhengen! Kan sammenlignes som å være på hjemmebane. Med et tenkt eksempel fra Rally’ens verden: Tror du Petter Solberg presterer bedre på en ukjent bane eller på en bane han nogenlunde vet hvordan ser ut? Svaret er av den retoriske arten, men jeg skal bruke et mer presiserende og reellt eksempel:
For litt siden var jeg på byen og møtte en nydelig jente som jeg isolerte til en stille sitteseksjon hvor vi kunne prate uforstyrret. Dette var noe av det første jeg bemerket meg idet jeg kom inn. Før ting eskalerte til noe som kan sammenlignes med foreplay, hadde jeg funnet ut alt fra hvor hun bodde, hvem hun var ute med, hvilke planer hun hadde dagen etter og lignende.

Informasjonen er lett tilgjengelig. Lær å bruke den til din fordel!

-Hunkalicious-                  Hunkalicious@Genuine-Connections.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om “Logistikkens utfordringer.”