Kamp mellom kjønnene? Neppe!

Hei folkens!

Det har vært litt stille her i det siste, og det beklager jeg. Jeg har rett og slett jobbet ræva av meg i det siste og holdt seminarer i både Bergen og Trondheim, samt startet en ny 3 ukers bootcamp i Oslo med 4 herlige deltakere, markedsført boken min og filmet de siste videoene til OnlineAkademiet, så jeg må innrømme at jeg ikke har hatt så mye tid til å skrive artikler.

Dog har jeg skrevet noen artikler til nettmagasinet Studentnytt.no om Speeddating som du kan ta en titt på her.

Ellers begynner det å nærme seg det som for mange i Norge er årets begivenhet innen selvutvikling, dating og seksualitet, nemlig Morten Hake Summit. Jeg har vært taler der de siste to årene, og selv om jeg ikke skal holde foredrag i år, får du nok se meg på scenen ;)

Nok en gang kommer mange av mine internasjonale venner til Norge for å snakke, og i år inkluderer det Steve Pavlina, Zan Perrion, og selvsagt Johnny Soporno. I den forbindelse har jeg fått en del klipp fra Morten fra fjorårets konferanse som  jeg tenkte jeg skulle dele med dere over de neste dagene. Det første er et av mine favorittbudskaper fra min gode venn og mentor Johnny, og det er om det faktum at det ikke finnes noen kamp mellom kjønnene. Videoen er på rett under 10 minutter, og er vel verdt din oppmerksomhet:

 

PS: Har du tenkt å dra på denne konferansen? Registrer deg på mailinglisten min (rett til høyre for denne artikkelen) for å få et fantastisk tilbud på billettene i mailboksen din om kun få dager! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *