I want to play a game.

Hei folkens!

Det slo meg når jeg satt og leste bloggen til ei venninne av meg at det begynner å bli en stund siden vi skrev om sex her på sidene våre. På våre 3 ukers workshops underviser vi i noen sexteknikker for viderekommende, og på alle workshopene våre snakker vi en del om sex og seksualitet, så det er jo bare rett og rimelig at vi skriver litt om det også.

Men, som en ekstra godbit, tenkte jeg at det kunne være gøy med en gjesteskribent her igjen, og hvem bedre til å dele noen sextips med oss enn jenta som satte ideen i hodet mitt til å begynne med? Jenta heter Line, er 23 år gammel og driver en av Norges mest populære sexblogger Tredve Dager. I denne teksten deler hun noen av sine favorittips når det gjelder seksuelle rollespill. Les og lær! :)

—-

En av mine beste seksuelle erfaringer skjedde da jeg var sånn rundt 19 år gammel. Jeg hadde møtt en mann som jeg hadde fantastisk kjemi med. Så en dag foreslo han at vi skulle teste ut rollespill. Umiddelbart tenkte jeg streng lærer og skolepike og slo tanken vekk. Men han hadde andre ting i tankene.

Så han sendte meg en lang mail med hva jeg skulle ha på meg, hva jeg skulle si og hvordan jeg skulle oppføre meg. Den dagen han hadde bestemt oss for å treffes møter han meg nede ved trappene på Oslo S. Han tar tak i armen min og drar meg hardt inntil seg og kysser meg hardt. Så plasserer han meg strengt i bilen.

Hele dagen, kvelden og natten var intens. Fylt med begjær og lyst. Meget mulig en av mine beste kvelder i mitt liv.

Rollespill er undervurdert av veldig mange. Det krever tid og litt planlegging for at det skal føles «naturlig». Vel, rollespill skal ikke være naturlig. Og manglen på kreativitet hos enkelte mennesker setter en stopper for det artige som faktisk kan skje. Det er mulig du tør å gjøre ting du aldri hadde turt om du ikke var i et rollespill. Om ting er litt for kjisè for deg, så må man tenke litt ut av boksen. Og hvem sier at soverommet trenger å være rommet der alt skal skje?

Politi & rømt fange.
Sted: 
Hele byen.
Forestill deg at du er endelig fri. Du sitter muligens på en plass der det noen mennesker. Pulsen din når stadig nye høyder. Du ser deg rundt og ser en person stirrer på deg. Du vet godt hva personen vil så du betaler fort og vet du må komme deg unna. Så begynner jakten.
Tips 1 : Unngå bruk av telefon da blir jakten mer spennende. Ingen av dere vet hvor dere er. Start på den motsatte byen og ha hjemmet som mål. Førstemann vinner.
Tips 2 : Bruk av håndjern i en folksom mengde er litt kinky og ydmykende. For de som liker det.
Tips 3 : Ha sex offentlig. Dette gir et rush og blodet koker. Om dere ikke klarer å vente finn et passende sted.

Hore & Klient.
Sted : 
Hjemme, på byen, hotell.
For de fleste jenter er det litt på kanten å spille en hore. Men tanken tenner fler enn de som faktisk vil innrømme det.
Start med sende «anonyme»  mail til hverandre. Bygg opp en steming der dere blir kjent med hverandre på en annen måte. Legg vekt på sex, vær dirty. Bestill et par uker frem i tid. Avtal tidspunkt og møt opp hver for seg.
Tips 1 : Dette trenger ikke være tacky. Sett på dress og den fineste kjolen du har.
Tips 2 : Ønsker skal gå i oppfyllelse. Horen skal skal være villig. Mannen skal ta for seg. Derfor krever dette tillit og kommunikasjon. Bruk av et stoppord hvis det går for langt.
Tips 3 :  Gi en symbolsk gave på at dere var flinke med hverandre. Det gjør det mer omsorgsfullt ovenfor hverandre.

Slave for 24 timer.
Sted:  Overalt. Å gi seg hen til en person i et par timer krever sitt. 24 timer krever enda mer. Skriv under en slavekontrakt fra gjeldende tidpunkt til det ender. Og hva som skal skje under 24 timer. Da er best å ha en smørbrødliste klar for hva som er lov å ikke lov. Vestentlig behov er en selvfølge, som søvn, mat og toalettbesøk. Men slaven bestemmer kanskje ikke når man skal spise, eller når man skal sove. Hva dere legger i det hele er opptil dere.
Tips 1: Slaven kan vaske leiligheten din  mens du sitter i sofaen. Eller andre kjipe husoppgaver man hater selv.
Tips 2: Slaven må servere hele vennegjengen drikke under vors. Gjerne iført fransk stuepike kostyme.
Tips 3:  Må gå naken rundt hele dagen for din glede og være til din disposisjon.

 

Man skal aldri leke hardt med noen man ikke kjenner eller ikke stoler helt på. Ofte kan det hende at man blir revet med, så bruk sunn fornuft og kjenn dine og partner sine grenser.

—-

Du finner mange flere fantastiske artikler om sex og seksualitet fra Line på bloggen hennes på http://trevdedager.blogg.no, ta en titt og legg igjen en hilsen fra oss! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “I want to play a game.”