Hvordan håndtere konkurranse om jentene.

Historien lyder at Giacomo Casanova var i et større selskap, hvor den vakreste kvinnen i lokalet var omringet av menn som kjempet om hennes oppmerksomhet. Casanova var interessert, men visste bedre enn å blande seg inn i gruppen av menn. Han visste at den beste måten å få oppmerksomheten hennes på var å skille seg ut. Så han skrev en lapp til henne hvor han ba om et hemmelig møte utenfor lokalet, og fikk en av tjenerne til å levere lappen mens han fanget blikket hennes fra avstand. Hun takket ja til møtet.

 

Personlig opplevde jeg for et par år siden å befinne meg på et samlingssted for den internasjonale pornobransjen i Las Vegas. Kjønnsfordelingen var ikke det man kunne håpet, for hver jente som var til stede var det ti menn – fans, produsenter, regissører og mannlige stjerner. Jeg hadde sett meg ut en jente jeg gjerne ville bli bedre kjent med, men utfordringen min var at hun aldri var alene. Hun var alltid omringet av en gruppe menn som slåss om hennes oppmerksomhet.

Jeg ventet tålmodig på åpningen min, og litt utpå kvelden kom den når jeg så henne stå og snakke med en bekjent av meg. Jeg satte kursen over til gruppen og engasjerte min venn mens jeg nærmest ignorerte henne. Når jeg endelig hilste på henne ba jeg henne gjenta navnet sitt for å vise at jeg ikke visste hvem hun var. Jeg var ikke en fan, jeg var ikke en potensiell arbeidsgiver, og jeg var ikke en potensiell kunde.

Jeg engasjerte vennene hennes for å komme meg inn i hennes gruppe, og ga henne kun oppmerksomhet når hun ba om det i form av spørsmål eller kommentarer til meg. Nysgjerrigheten hennes vokste, og vi tilbrakte de neste to døgnene mine i Las Vegas sammen.

 

håndtere konkurranseTitt og ofte befinner vi oss i situasjoner hvor jenta vi er interessert i er omringet av andre menn. Hvor konkurransen virker nærmest uoverkommelig, eller hvor vi ikke en gang orker å ta kontakt siden hun er den eneste jenta i en gruppe med menn. Jeg er her for å fortelle deg at det er lettere enn du tror å få disse jentene.

Det beste du kan gjøre er å skille deg ut. Legg merke til hva de andre mennene som forsøker å kurtisere henne gjør – og så gjør du det motsatte. Om de er veldig pågående, så lener du deg tilbake. Om de forsøker å være kule, så er du leken. Om de forsøker å skryte, så er du selvironisk.

Så snart du har opprettet kontakt med henne kan du også påpeke hva du observerer. Setningen «hvordan føles det å ha alle disse guttene som desperat kjemper om oppmerksomheta di?» oppnår en rekke ting. Det viser at du skjønner hva som skjer, det setter de andre guttene i bås som desperate og holder deg utenfor det hele, og det lager en liten intern vits mellom deg og henne – om alle andre.

Herfra er det ikke mye mer som skal til enn at du pleier den connectionen som du og jenta får ved å fortsette å skille deg ut fra mengden og kommunisere med henne via blikk, berøringer og små samtaler der de passer inn (og når dere ikke blir for forstyrret av de andre).

I et ledig øyeblikk tar du initiativet til å utveksle nummer med henne eller til å gå et sted hvor dere kan være alene en stund, og da er det gjort. De andre guttene har ingen anelse om hva som nettopp har skjedd, og du og jenta har en «hemmelig romanse» på gang.

Det krever litt trening å få dette til å gå flytende, men det er lite som er så morsomt som å trene på å flørte med jenter! Så neste gang du er interessert i den samme dama som alle de andre på festen også er interessert i, ikke nøl – ta kontakt og skill deg ut!

-Torkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *