juni 4, 2010

Hvordan følge opp et tlf nummer?

Hei folkens!

Først vil jeg legge inn et tips når det gjelder å ta nummeret til en jente du liker og treffer ute på byen. I det hun skriver ned nummeret sitt, nevn noe dere kan gjøre sammen. Det trenger ikke være noe big deal, det kan være så enkelt og lite forpliktende som å si at du inviterer henne med på en spasertur i parken, en kaffe på Deli Deluca eller noe tull som å avtale å møtes for å skrive kjærlighetsbrev til kongen, på leting etter flaskepost, spille sjakk utenfor kulturhuset, eller se hvem som klarer å blåse opp flest ballonger på 10 min. Hva som helst!

Poenget er bare at neste gang du tar kontakt med henne så refererer du til det dere snakket om. Da husker hun fort hvem du var og har på en måte allerede sagt ja til det når dere møttes kvelden før. Da er det egentlig bare å avtale et tidspunkt direkte.

Etter du har fått nummeret, så si at du skal ringe henne.. og husk, det er ingen fornuftig regel som heter 3 dagers regelen. Ring henne dagen etter på formiddag/ettermiddag, da er minne ferskest. Hvorfor ringe? Fordi de fleste guttene hun treffer på ute kommer til å sende henne en sms eller melding på facebook. Skill deg ut ved å ringe henne opp dagen etter, referer til noe dere skulle gjøre og bli enig om tidspunkt.

En annen ting er å anta at hun husker deg, så dropp introduksjonen over tlf og gå rett på sak eller spille på noe situasjonellt fra dagen før. Rrrrring -> ”Hei, har du slutta å tråkke folk så mye på beina når du danser nå?” Jeg har eksprimentert mye med å ta nummer og sms/facebook melde dagen etterpå med samme strategi og det fungerer ikke like konsistent. Konklusjon er altså, at hvis du finner du ”drømmedama” ute, så RING henne..dagen etter!

Om hun derimot ikke skulle ta telefonen ved første ring (selv om det er mange som gjør det så lenger du ringer på formiddagen og ikke fra skjult nr), ikke ring på nytt men send en melding noe ala ”kylling..”, ”regna med at du ikke var like tøff i edru tilstand..”

Da skjer det som regel enten en av to tilfeller. Enten så ringer hun deg opp igjen for å kvalifisere/bevise at hun er tøff nok ELLER så sender hun en dårlig unnskyldning på sms om at hun var ”opptatt” og da ringer du henne akkurat i det du får meldingen (da har hun ingen unnskyldning lenger) og buster henne på at hun fortsatt sendte melding framfor å ringe opp.  Hopp deretter rett inn i dialogen dere hadde sist.. og ikke glem å evnt bruke den samme unnskyldningen som hun hadde når det er på tide å avslutte samtalen.

Lykke til!

Tagged on:

7 thoughts on “Hvordan følge opp et tlf nummer?

 1. Hei.

  Artig med en til her :)

  Dette er litt off-topic, men hva mener DU er viktig å tenke på når man skal sjekke opp ei jente man allerede kjenner (f.eks. ei venninne) ??

 2. så nå vet jeg altså hvorfor den frekkasen påsto jeg var feigskjit på melding her :)jeg ville jo bare ikke ha kontakt med han,og som regel bruker jeg ta hintet om mannfolk ikke svarer når jeg ringer,da er de bare ikke interesert :)det samme som meg,svarer jeg ikke da er jeg ikke interesert :)

 3. student87: Takk for det :) Spørsmålet du stiller kommer helt an på hvordan du kjenner henne og hva slags tone dere har fra før av.. Personlig er ikke sjekking via sosiale sirkler noe jeg fokuserer på – men generellt sett må man på et eller annet tidspunkt ta iniativ og vise intensjonen sin. Skap og hold en flørtete tone og start med lett fysisk berøring. Jo tidligere, jo bedre. Grunnen til at gutter ofte blir stuck i «vennesonen» er mangel på disse tingene. Man kan ikke gå rundt å vente på at noe skal skje..

  maybee: Har du vært ute å vifta med nummeret nå a? :P

 4. Nysgjerrig: Noen grunn til at du ikke sjekker i sosiale sirkler ? For min del er det jo de jentene jeg er venner med jeg også liker best.

 5. hehe lenge siden sist jeg vifta med noe som helst når jeg tenker meg om ;)
  Men jeg trur det er sant det der med at menn er treige generelt,jeg er litt treig selv til jeg kommer igang,men reel interesse må være til stede.lett kroppskontakt ja som du sier,da finner man fort ut hvor landet ligger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *