Hvert sekund teller..

En av våre tidligere kursdeltakere postet den følgende videoen på vår lukkede Facebookgruppe for kursdeltakere, og jeg synes det er en av de beste kortfilmene jeg har sett. Se videoen, og les artikkelen under etterpå..

 

 

Det er ikke så mye jeg kan si som ikke denne lille videoen sier. Men jeg vil gjerne understreke viktigheten av å være bevisst på at alle valg du tar i de små øyeblikkene i livet ditt er med på å styre hvilken retning det tar. Enten det handler om å si hei til en person du synes er tiltrekkende, eller det er noe så enkelt som å velge å la være å plukke med deg cola og godteri fra butikken, så er alle disse små valgene det som styrer fremtiden vår.

Vi mennesker har en tendens til å ha sterke vanestyrte preferanser i hvordan vi tar våre valg, og som vi vet fra før så er det dine vaner som skaper ditt liv. Er du flink til å ta vare på alle de små sekundene? Tar du de mulighetene som kommer din vei når du ser dem?

Få det beste ut av alle dine 86 400 sekund om dagen, og neste gang du ser en søt jente som du har lyst til å hilse på – husk denne videoen.

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *