Hva ser jenter etter i en mann?

Det evige spørsmålet.

Spørsmålet har nok de fleste menn har stilt seg ved en eller annen anledning, noe magasiner og ”eksperter” har forsøkt å svare på i årevis, og som ingen klarer bli helt enige om. Det følgende er en tekst jeg skrev for en god stund tilbake siden, teksten ble formet etter utallige samtaler med både gode venninner og fremmede jenter hvor jeg spurte nettopp dette spørsmålet, noterte meg svarene, og plukket ut de mest populære egenskapene. Med andre ord forklarer ikke dette hva hver spesifikke jente vil ha, men hva et utsnitt av det kvinnelige kjønn ønsker seg. Er dette fasiten? Tja.. om du vil at det skal være det så.

Hva vil jenter ha?

Jenter vil ha en mann som er trygg på seg selv og som tar initiativ. Han er ofte en sosial leder, har gjerne høy verdi og status både blant andre og sammen med henne. Han kan gi henne spenning og variasjon, men samtidig få henne til å føle seg trygg.

Jenter vil bli tatt med på eventyr, de vil ikke være eventyret. De vil bli dratt med på en følelsesmessig, lidenskapelig og givende reise hvor de opplever ting sammen med han. Han må være sosialt intelligent og ha et liv som gleder ham som hun kan få være en del av. Samtidig må han være trygg nok på seg selv, henne og forholdet til å kunne gi henne den friheten hun trenger til å være seg selv og til å leve sitt eget liv.

Ei jente vil at en mann skal se henne for den hun er som person fremfor som et attraktivt objekt, og hun vil ha en mann som er, og gjør, livet interessant. Imponerende fungerer bare i øyeblikket, interessant vil tilføre verdi til både henne, han og forholdet i lengden.

Det er ingen som er så interessante som noen som er genuint interessert i henne som person. Noen som ønsker å finne, så vel som å dele, hennes lidenskaper, opplevelser og tanker. Hun ser etter en som kan røre ved hennes emosjonelle sider så vel som de logiske, en som kan vise henne nye sider ved seg selv, samtidig som han lar henne vise han nye sider ved seg.

Hun ser etter en som kan skape en leken stemning og ikke tar livet for alvorlig, men som likevel kan rydde opp i problemer som måtte oppstå i hans liv eller deres forhold. Hun ser etter en som kan utfordre henne som person uten å undervurdere henne, en som har sine egne meninger og står for dem, men som alltid er villig til å kommunisere om tingene som dukker opp.

Hun ser etter en som kan kommunisere ærlig og åpent med henne om både de viktige og uviktige tingene i livet. En hun kan stole på som vil være stabil i deres forhold. Hun ser etter en som setter og har mål med det han gjør, ambisjoner er en veldig attraktiv egenskap.

Hun ser etter en tolerant mann som hun ikke trenger skjule sitt sanne jeg fra, en som godtar mennesker for den de er, og som ikke dømmer mennesker som er annerledes enn han selv.

Hun ser etter en mann som ikke skjuler seg selv, men som er trygg nok til å stå frem som den han er, med sine meninger og sine lidenskaper, som en ekte, seksuell, maskulin og trygg mann.

Høres dette vanskelig ut gutter? Ikke i det hele tatt..

En mann som er komfortabel med den han er, som ikke tar livet for seriøst og som er flink til å kommunisere med mennesker generelt og jenter spesifikt innehar de fleste av disse egenskapene. Og dette krever svært lite av deg. Lær deg å godta deg selv, bli glad i livet ditt, sett deg de målene du vet er riktig for deg, og sørg for at du virkelig ser menneskene rundt deg for de personene de er – så kommer resten av seg selv!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

10 tanker om “Hva ser jenter etter i en mann?”