Hemmelig flørt.

Å kunne skape en «hemmelig flørt» er både en morsom og effektiv måte å bygge spenning på.

Dette er en utrolig kraftfull måte å flørte på. Den første fordelen er at det kan hjelpe din utkårede bli mer komfortabel med å flørte tilbake. Når de føler at flørten ikke er for synlig for alle andre, blir folk vanligvis mindre stresset.

Det skaper også en liten hemmelighet mellom kun dere to. På samme måte som en inside joke gjør at to venner kan ha det gøy uten at andre vet hvorfor, kan en hemmelig flørt gjøre at dere kan flørte uten at andre skjønner det.

Det er selvsagt mange måter å skape en hemmelig flørt på, men la oss ta en titt på de tre mest vanlige.

Øyekontakt for hemmelig flørt.

Et bilde sier mer enn tusen ord, heter det. Vel, det gjør også et velplassert og vel-timet blikk. Det finnes mange måter å bruke øyekontakt på, og jeg oppfordrer deg til å eksperimentere med det så mye som mulig, men her er et par av de enkleste.

Komplimentsblikket.

Dette handler kun om timing.

Det er et blikk rettet mot en jente når enkelte ladede ord kommer opp i en samtale. La oss si at du sitter ved et bord med en gruppe mennesker og det er en jente på den andre siden av bordet som du ønsker å flørte med. Hver gang et komplimenterende ord dukker opp i det du sier, sender du henne et blikk og et lite smil.

Det er kjapt og diskret. Og gjort riktig vil ingen av de andre legge merke til at du gjør noe som helst annet enn å se rundt på gruppa mens du snakker.

Noen ganger vil jentene legge merke til hva du gjør den første gangen du gir dem dette blikket og smilet. Andre ganger tar det lengre tid før de skjønner tegningen. Men jo bedre du blir til å subkommunisere attraksjon gjennom øynene dine, jo mer effektiv blir denne teknikken.

Et langt blikk.

Det er utrolig hvor lenge du kan holde intens øyekontakt med noen uten at menneskene rundt deg legger merke til det dersom situasjonen er riktig.

Denne teknikken brukes når du er i samtale med noen andre enn den du ønsker å flørte med, og kan gjøres uansett avstand til jenta.

Når du er i samtale med noen i settinger med mye lyd kan du holde noen andres blikk så lenge du ønsker ved å vende øret ditt mot din samtalepartner (som for å høre bedre hva som blir sagt) og se mot den du ønsker å flørte med. Husk et lite flørtete smil. Og se om du klarer å fange øynene hennes. Om hun ser tilbake på deg og holder blikket ditt så øker du nå intensiteten på deres kobling noe helt utrolig uten en gang å snakke med henne.

Igjen er den avgjørende faktoren hva du kan subkommunisere gjennom blikket ditt – så øv!

Berøring.

Jeg regner sterkt med at du allerede er klar over hvor viktig det er å bruke berøring under en forførelse?

Uten berøring er det gjerne vanskelig å eskalere og få noe mer enn platonisk samtale ut av dine interaksjoner med kvinner. Skjult berøring tar dette konseptet et steg videre.

En skjult berøring er enkelt og greit en “kjærlig” berøring som menneskene rundt deg ikke kan se. Det kan være noe så enkelt som å stryke handen din lett over korsryggen hennes når du går forbi henne. Å tappe fingrene dine lett mot hånden hennes mens du står ved siden av henne. Eller fotflørte lett med henne under bordet dere sitter ved uten at de andre ser det.

(Husk bare at du allerede må ha en liten flørt på gang med henne før du gjør dette. Ikke gå gjennom en fest eller uteplass og bruk slik berøring på jenter du enda ikke har snakket med.)

Hovedforskjellen mellom normal berøring og skjult berøring er at du gjør en innsats for å skjule det fra alle andre. Igjen skaper du den lille boblen, den hemmelige verdenen, for deg og henne. Det er deres lille hemmelighet. Og vi vet vel alle hvor spennende en hemmelig flørt kan være, gjør vi ikke?

Hvisking.

Min venn grillet meg om jobb. Jenta jeg var interessert i satt på min venstre side. Og på grunn av vinkelen var det nesten umulig for meg å bruke komplimenterende blikk.

Jeg kunne heller ikke være for åpenlys i min flørting siden jeg visste at bestevennen hennes trolig ville skape dårlig stemning. Så jeg brukte skjult berøring i stedet.

Nærmest hver gang ladede ord kom opp lot jeg kneet mitt lett presse mot hennes. Og når min venn begynte å fortelle gruppa vi satt med hvordan jeg og han kjente hverandre lente jeg meg raskt inn mot jenta og hvisket, “nå synes jeg han burde slutte å snakke snart slik at vi kan hente oss en drink og bli litt bedre kjent med hverandre.”

Jeg snudde meg så mot gruppa og bidro til min venns historie uten å vente på et svar fra jenta. Ingen andre så ut til å ha lagt merke til hviskingen.

Så skøv jenta benet sitt mot mitt under bordet. Og sekunder senere tok hun handa mi og sa til gruppa, “Torkel skal kjøpe meg en drink. Vi kommer tilbake snart.” Hun kjøpte meg en drink.

Skjult hvisking er kun ment for personen du flørter med. Ideelt sett vil menneskene rundt deg ikke en gang se at du gjør det. Det er kort, rett på sak og du venter aldri på en reaksjon.

Noe av kraften i denne teknikken er faktisk å ikke gi henne muligheten til å svare. Du ønsker bare å putte en tanke eller ide i hodet hennes, og så bevege deg videre og la den vokse.

– Torkel

Finn meg på sosiale medier:

Bli med i min facebookgruppe Centered Communication.
Følg meg på Instagram @tjguttormsen.
Følg min YouTube kanal.

Mine mest populære nettkurs:

Authentic Assertiveness: Next level communication skills.
The secrets of Confidence and Communication.
How to make friends and create better social circles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Hemmelig flørt.”