oktober 18, 2010

Har du lyst til å bli en superelsker?

Har du lyst til å kunne gi partneren din stjerner i øynene? Har du lyst til å oppleves som du er 100 ganger bedre i senga enn den gjennomsnittlige mannen i gata? Da gjør du rett i å lese denne ukes innlegg.

I dagens samfunn er vi veldig opptatt med quick-fixes. raske enkle løsninger som fikser problemet ditt med eneste gang. Dessverre fungerer verden sjeldent slik.
La meg bare begynne med å si at det ikke finnes en pille, eller en enkelt teknikk som gjør deg til verdens beste elsker. Som med så mye annet krever det trening for å bli god til dette. Men det finnes noen enkle retningslinjer som gjør at du vil ligge langt foran de fleste andre.

Denne gangen skal jeg ta opp to ting. Den første er å kjenne sin egen kropp.

Menn blir ofte beskrevet som løsningsorientert eller målorienterte mennesker, og kvinner er mer opptatt av prosessen. Dette er selvfølgelig forenklet sagt, men det ligger mye verdi i utsagnet likevel.

I forhold til seksualitet er menn veldig målopptatte. kanskje litt for opptatt av orgasmen. Særlig sin egen. Når vi onanerer er det som regel for å oppnå en kjapp orgasme. Det er sjeldent at vi tenner lys, setter på noe god musikk, og tar frem massasjeoljen når vi skal ha solosex. I stedet tar vi frem favorittfantasien, den som virkelig får fart i sakene, og napper loffen som om verden var i ferd med å gå under. Det kan være noe uheldig om en overfører samme mentalitet når en skal kose seg med en partner.

Da bør heller fokuset ligge på å få den andre til å ha det godt. Få jenta til å slappe av og nyte. Og jenter kan fort trenge litt mer tid enn oss gutter. Lang i fra alltid for all del, men som regel. Men når kroppen kun har trent på å komme fort kan det bli vanskelig å plutselig holde ut lenge. Dere er begge tente som noen fyrtårn, men fordi du er trent opp til å komme fort…. så sliter du litt.

Oppgave: Prøv å distanser deg fra din egen orgasme. Prøv å utsett den flere ganger før du får komme. f.eks. ti ganger. Prøv å gå en uke uten å komme. onaner hver dag, men ikke kom på en uke. Kjenn på kåtheten i kroppen, kjenn på nytelsen. og ikke minst kjenn at det er DU som har kontrollen. Kjenn også hva en uke uten orgasme gjør med din væremåte, din utstråling og ikke minst sinnet ditt.

På samme måte trenger ikke vi menn være like opptatt av at jenta på liv og død må komme hver gang. Selvfølgelig er orgasmer fantastiske, men om det ikke blir en hver eneste gang, så er ikke det noen krise. Fokuser på å kose dere sammen. Ha det deilig, uten noe press om å absolutt få orgasme. For det er når du gir slipp og bare nyter at orgasmene virkelig kommer.

Det andre temaet handler om kommunikasjon og hvor viktig det er for tilfredstillelse.
Vi har tidligere skrevet om se kvinnelig opphisselse.

Det er dessverre sånn at mange ikke helt hva de liker i senga. Og selv om de har en viss peiling, så mangler mange litt språk for å fortelle det. Ikke minst så er vi ekstremt sårbare når vi har sex, og det kan være vanskelig å uttrykke seg av den grunn.
Så hvordan skal vi finne ut av hva denne nydelige skjønnheten liker i senga?
Skal vi bare gå igjennom vår faste gamle rutine? Den som «alltid» fungerer? ehm… NEI!
Vi må snakke med partneren vår. Vi må kommunisere med henne.

Vær bevisst på hennes pusten hennes, lydene hennes, og ikke minst på kroppspråket hennes. Over 50% av vår kommunikasjon går gjennom kroppspråket, så det er viktig at vi følger med. Vi må være til stede i øyeblikket. Grunnen til at sex med samme partner over tid er at en lærer seg hvordan vedkommende fungerer, hva som skal til for å tenne hverandre, og ikke minst hvordan en skal tilfredstille hverandre.

Dersom hun presser seg mot deg, bruker du fingre/tunge/leketøy hardere. dersom hun beveger seg bort i fra deg, så lar du henne gjøre det.

La henne også forstå at du ikke er en tankeleser. hun må faktisk fortelle deg hva hun synes er godt. Men unngå å spørre: «hva liker du?» Det er altfor stort og vagt til at det går an å svare på.

spør heller :» er dette godt? skal jeg gjøre det hardere? mykere? Hva med dette? fortere?
Er dette følsomt? Hva med den her?

Når du har funnet ut hva som tenner henne, og hvilke erogene soner hun har, er det bare å slå seg løs. lek med henne, kos dere, og ikke minst nyt av hverandres kropper.

Dersom du vil ha noen gode tips for nytelsen underveis kan jeg anbefale vår artikkel om G-punktsstimulering .

Så for å oppsummere har jeg to tips denne gangen som vil forbedre dine evner som elsker.
kjenn din egen kropp og lær deg å kontrollere din egen orgasme
Bli flink til å kommunisere om tenning og nytelse. Finn ut av hennes tenningsmønster.

Og sist men ikke minst så må dette trenes på. ;-)

Hva synes du kreves for at en skal være en god elsker?

:-)

Klas

5 thoughts on “Har du lyst til å bli en superelsker?

 1. Syntes det mangler noe i henhold til selvtilitten som trengs for å være en god elsker. Å ha sex er mye som å danse, som mann skal du være førende, kompetent og dominant slik at jenta kan slippe seg helt løs og fremdeles kunne forvente at du tar i mot henne. Du skal også være litt egoistisk, ikke for din egen skyld men fordi at jenter liker å bli pult litt rått. Støtene skal være herlige og spre seg rundt i hele kroppen men samtidig være litt uventede

  Det å være en hensynsfull egoist er vel i grunn en liten selvmotsigelse men det er ofte nøyaktig hva som trengs.

  Men men, jeg har heldigvis luksusproblemet at jeg ikke klarer å komme uten å ligge på rygg og slappe av. Noe som gjør meg til en svært så utholdende sexpartner, det faller i smak

 2. mkl:

  veldig bra sagt! hensynsfull egoist er et bra mål. Du har helt rett i at vi menn bør være førende, kompetente og dominante. vi bør ta styringa slik at jenta kan gi seg virkelig hen.

  I forhold til selvtillitt er det noe en får med erfaring over tid. Det kan være lurt å lese bøker, se video osv, men sex er litt som fotball. Skal du bli god i fotball så må du spille mye fotball. Det er noe begrenset hva en kan lære ved å se Rosenborg spille kamper. :-P

 3. Syns det var bra at du også skrev dette med å bare nyte hverandre. Har hørt endel jenter som sier de sliter med å få orgasme siden partneren er FOR fokusert der og da på at hun skal komme.. «Enn nå da?» «ikke? Enn nå?» At det nesten blir for klinisk hvis du skjønner..

 4. Darunia:
  Skjønner godt hva du mener. Orgasme kan ikke jages etter, men den kommer først når en slapper helt av og bare nyter øyeblikket.

  En times kosing uten orgasme kan være mye bedre enn en kjappis på ti minutter. Til tross for at kjappisen kanskje endte med orgasme.

  Men klart… Med trening så kommer orgasmene lettere og lettere….

 5. Dere har kanskje litt peiling på dette.. Jeg har nemlig et problem med kjæresten min, som for meg er veldig stort, for han er nærmest ikke-eksisterende.

  Han kom i skade for å si (på en lite hyggelig måte) at jeg var dårlig i senga. Greit nok, takler fint konstuktiv kritikk, og jeg ser at jeg kan bli litt kjedelig. Men samtidig så sier han ikke noe spesielt om hva han vil jeg skal gjøre, bortsett fra at jeg ikke bare skal «ligge der» (noe jeg mener at jeg ikke gjør – som oftest er jeg underst, men å ligge stille gjør jeg hvertfall ikke). Ta litt iniativ, sier han, men det er jo alltid jeg som gjør det. Jeg som inviterer til massasjekveld (med fullt fokus på han og hans nytelse), lar han få kvelder der jeg kun leker med han og ikke vil ha noe igjen. Han tar aldri iniativet til sex.

  Jeg er ekstremt glad i å bli dominert og tatt hardt, men det vil han ikke lenger gjøre. Han sier det ikke er nok motstand i meg lenger. Det er visst ikke spennende nok…

  Skal vel sies at han har ekstremt lite sexlyst, han påstår sex er ekkelt, vil ikke snakke om det, ikke tenke på det og hvertfall ikke ha det… Noe som igjen gjør at jeg oppsøker sex andre steder. Vi har åpent forhold, så sex med andre er stort sett lov, bortsett fra venner osv. Dessverre er jeg ikke typen til ONS, jeg må ha folk jeg stoler på, aka ender jeg med sex med venner allikvel, og han blir like skuffa hver gang, men kjefter aldri.

  Jeg er litt fortvila, for jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Jeg ser ikke lenger noen utvei, det er det vel lenge siden jeg gjorde. Overlever på et vis, med litt utroskap (som han senere får vite om) og litt å ta saken i egne hender. Går vel og venter på å finne en som jeg liker bedre, men foreløpig har det vært umulig. Noen råd?

  (og nei, jeg har ingen planer om å finne noen andre. Det er andre grunner til at vi er sammen, det er andre grunner til at jeg trenger han. Det er stort sett bare sexlivet som er problemet (eller skal man si mangelen på det..))

  Esarmika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *