Har du lyst til å bli en superelsker?

Har du lyst til å kunne gi partneren din stjerner i øynene? Har du lyst til å oppleves som du er 100 ganger bedre i senga enn den gjennomsnittlige mannen i gata? Da gjør du rett i å lese denne ukes innlegg.

I dagens samfunn er vi veldig opptatt med quick-fixes. raske enkle løsninger som fikser problemet ditt med eneste gang. Dessverre fungerer verden sjeldent slik.
La meg bare begynne med å si at det ikke finnes en pille, eller en enkelt teknikk som gjør deg til verdens beste elsker. Som med så mye annet krever det trening for å bli god til dette. Men det finnes noen enkle retningslinjer som gjør at du vil ligge langt foran de fleste andre.

Denne gangen skal jeg ta opp to ting. Den første er å kjenne sin egen kropp.

Menn blir ofte beskrevet som løsningsorientert eller målorienterte mennesker, og kvinner er mer opptatt av prosessen. Dette er selvfølgelig forenklet sagt, men det ligger mye verdi i utsagnet likevel.

I forhold til seksualitet er menn veldig målopptatte. kanskje litt for opptatt av orgasmen. Særlig sin egen. Når vi onanerer er det som regel for å oppnå en kjapp orgasme. Det er sjeldent at vi tenner lys, setter på noe god musikk, og tar frem massasjeoljen når vi skal ha solosex. I stedet tar vi frem favorittfantasien, den som virkelig får fart i sakene, og napper loffen som om verden var i ferd med å gå under. Det kan være noe uheldig om en overfører samme mentalitet når en skal kose seg med en partner.

Da bør heller fokuset ligge på å få den andre til å ha det godt. Få jenta til å slappe av og nyte. Og jenter kan fort trenge litt mer tid enn oss gutter. Lang i fra alltid for all del, men som regel. Men når kroppen kun har trent på å komme fort kan det bli vanskelig å plutselig holde ut lenge. Dere er begge tente som noen fyrtårn, men fordi du er trent opp til å komme fort…. så sliter du litt.

Oppgave: Prøv å distanser deg fra din egen orgasme. Prøv å utsett den flere ganger før du får komme. f.eks. ti ganger. Prøv å gå en uke uten å komme. onaner hver dag, men ikke kom på en uke. Kjenn på kåtheten i kroppen, kjenn på nytelsen. og ikke minst kjenn at det er DU som har kontrollen. Kjenn også hva en uke uten orgasme gjør med din væremåte, din utstråling og ikke minst sinnet ditt.

På samme måte trenger ikke vi menn være like opptatt av at jenta på liv og død må komme hver gang. Selvfølgelig er orgasmer fantastiske, men om det ikke blir en hver eneste gang, så er ikke det noen krise. Fokuser på å kose dere sammen. Ha det deilig, uten noe press om å absolutt få orgasme. For det er når du gir slipp og bare nyter at orgasmene virkelig kommer.

Det andre temaet handler om kommunikasjon og hvor viktig det er for tilfredstillelse.
Vi har tidligere skrevet om se kvinnelig opphisselse.

Det er dessverre sånn at mange ikke helt hva de liker i senga. Og selv om de har en viss peiling, så mangler mange litt språk for å fortelle det. Ikke minst så er vi ekstremt sårbare når vi har sex, og det kan være vanskelig å uttrykke seg av den grunn.
Så hvordan skal vi finne ut av hva denne nydelige skjønnheten liker i senga?
Skal vi bare gå igjennom vår faste gamle rutine? Den som «alltid» fungerer? ehm… NEI!
Vi må snakke med partneren vår. Vi må kommunisere med henne.

Vær bevisst på hennes pusten hennes, lydene hennes, og ikke minst på kroppspråket hennes. Over 50% av vår kommunikasjon går gjennom kroppspråket, så det er viktig at vi følger med. Vi må være til stede i øyeblikket. Grunnen til at sex med samme partner over tid er at en lærer seg hvordan vedkommende fungerer, hva som skal til for å tenne hverandre, og ikke minst hvordan en skal tilfredstille hverandre.

Dersom hun presser seg mot deg, bruker du fingre/tunge/leketøy hardere. dersom hun beveger seg bort i fra deg, så lar du henne gjøre det.

La henne også forstå at du ikke er en tankeleser. hun må faktisk fortelle deg hva hun synes er godt. Men unngå å spørre: «hva liker du?» Det er altfor stort og vagt til at det går an å svare på.

spør heller :» er dette godt? skal jeg gjøre det hardere? mykere? Hva med dette? fortere?
Er dette følsomt? Hva med den her?

Når du har funnet ut hva som tenner henne, og hvilke erogene soner hun har, er det bare å slå seg løs. lek med henne, kos dere, og ikke minst nyt av hverandres kropper.

Dersom du vil ha noen gode tips for nytelsen underveis kan jeg anbefale vår artikkel om G-punktsstimulering .

Så for å oppsummere har jeg to tips denne gangen som vil forbedre dine evner som elsker.
kjenn din egen kropp og lær deg å kontrollere din egen orgasme
Bli flink til å kommunisere om tenning og nytelse. Finn ut av hennes tenningsmønster.

Og sist men ikke minst så må dette trenes på. ;-)

Hva synes du kreves for at en skal være en god elsker?

:-)

Klas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om “Har du lyst til å bli en superelsker?”