Har du fått en god start på det nye året?

Vi har startet på et nytt år, og forhåpentligvis gjort oss helt ferdig med 2010.
Har du tenkt over mye du fikk ut av året som gikk? Ikke? da er dette innlegget for
deg.

De fleste av oss setter ikke pris på alt det gode rundt oss. Vi er ikke alltid så gode til å legge merke alt som faktisk går bra. Men når en liten ting ikke helt går som vi forventer, så er det fort gjort å la den ene tingen overskygge resten av dagen.

Vi er rett og slett for dårlige til å sette pris på det vi har, det vi får til, og det vi har gjort. Derfor vil jeg at du skal sette av litt tid å gjøre nettopp det.

Bruk litt tid på å skrive ned alt du har fått ut av 2010. Skriv ned alt du kan komme på du har fått utrettet i løpet av de siste 12 månedene.
Skal vedde på at du har gjort temmelig mye . Og ikke minst har du mye kan sette pris på.
eks. helse, familie, venner, jobb/skole, osv,

Lær deg å sette pris på alt det gode som skjer. Alt det du vanligvis ikke legger merke til. Når du begynner å legge merke til alt som går som det skal, og hvor utrolig heldig vi egentlig er, får en et helt annet syn på livet.

Som f.eks denne fyren:

Dersom du har over 1000 ting på din liste vil jeg høre fra deg.

Han har et fantastisk foredrag som ligger ute på TED Talks

Det handler om the three A´s of Awesome og hvordan leve «an awesome life». De tree A´ene er Attitude, Awareness og Authenticity. Foredraget er vel verdt de 20 minuttene det tar.

Hva vil du ha ut av året som kommer? Hva vil du oppnå? Hvilke ferdigheter vil du tilegne deg? Hva vil du ha fullført da nyttårsaften 2011 begynner å nærme seg?

Hvilke tre ting gjør du I DAG for å komme nærmere dine mål?

Fra oss i Genuine Connections vil jeg takke dere lesere for året som har gått. Vi har hatt hundretusenvis med lesere, og svært mange kommentarer. Jeg har ikke tallene i hodet, men det er nesten ikke til å tro. Jeg synes all oppmerksomheten vi har fått og får er litt rart å tenke på. Så takk folkens!

Hva vil du ha ut av sjekkeskolen i året som kommer? Har du noe du lurer på?
noe ønsketema du vil vi skal belyse?

Klas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om “Har du fått en god start på det nye året?”