Gratis webinar!

Gratis webinar!

webinar18. desember klokken 19:50 holder vår grunnlegger og hovedinstruktør Torkel Genuine Connections første offisielle webinar. Dette er altså et seminar du kan se hjemmefra fra din egen pc, nettbrett eller mobiltelefon – og det beste? Det koster absolutt ingenting!

På dette webinaret vil Torkel starte med de grunnleggende prinsippene for flørting, dating, sjekking og forførelse, før han går videre til mer avanserte teknikker – og til og med noen han aldri før har omtalt på seminarer, workshops eller i sine tekster. I tillegg vil han svare på så mange spørsmål som han rekker, så om du har noe du ønsker at han skal fortelle om eller svare på kan du sende oss en epost med dine spørsmål, eller bruke chatten tilgjengelig under webinaret for å spørre live.

Med over 100 seminarer, foredrag og workshops, og mange hundre deltakere bak meg ønsker jeg nå å gjøre noe mer.
Med over 100 seminarer, foredrag og workshops, og tusenvis deltakere bak seg, samt lærerutdanning i psykologi og mastergrad i pedagogikk, er Torkel en svært erfaren seminarleder.

Her er noen av tingene du vil lære mer om:

  • Hvordan håndtere frykten som holder deg fra å ta kontakt.
  • De tre hovedprinsippene for sjekking og forførelse.
  • De fem hovedpunktene for gjennomføring av en god date.
  • En helt ny måte å forholde seg til «avvisning» på.
  • Og noen teknikker som Torkel aldri før har delt offentlig..

Seminaret er designet for å passe alle like godt. Enten du allerede treffer flere jenter enn du klarer å holde styr på, eller plages med å ta kontakt, holde samtaler, gå på dates, innlede kyss og sex eller hva som helst annet vil det være noe for deg å hente her.

Så hvorfor gir vi bort alt dette helt gratis?

99% av alle gratis webinarer har som mål å tjene penger, og selv om Torkel nok vil nevne våre kurs og produkter på dette webinaret lover vi at dette ikke er et salgstriks. Det blir ingen teasere hvor du får høre litt av historien og så må betale for å høre resten, og ingen produktreklame, annonser eller annet du må finne deg i for å få se.

Vi gjør dette av tre enkle grunner:
1. Vi liker å gi verdi til de som følger oss, og vi gjør denne jobben fordi vi vil hjelpe.
2. Vi ønsker å teste webinarer slik at vi kan avgjøre om det er noe vi skal fortsette med.
3. Fordi vi kan. Vi har nettopp gått til innkjøp av nytt video- og audioutstyr for et større oppkommende prosjekt – og vi har lyst til å bruke det!

Siden webinaret er gratis og siden vi mener at man ikke kan hjelpe de som ikke ønsker hjelp, så kommer vi ikke til å forsøke å «selge» dette seminaret noe mer til deg enn dette.

Meld deg på via lenken under, så vil du få tilsendt en epost med detaljene for hvordan du deltar. Og send gjerne påmeldingen din , vi har kun 100 plasser tilgjengelig på softwaren vi bruker, og når det er fullt så er det ingenting vi kan gjøre for å snike deg med senere.

 

Klikk her for å registrere deg som deltaker og få detaljene for hvordan du kan se seminaret.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *