Gratis coaching

Hvorfor gir jeg bort gratis coaching?

Når jeg startet min egen selvutviklingsreise fikk jeg mye gratis coaching fra folk som hadde mer erfaring enn meg. Noen av dem var profesjonelle coacher, andre var venner og bekjente med mer erfaring. Den gratis drahjelpen utgjorde en enorm forskjell for meg, og nå som jeg kan ønsker jeg å tilby det samme til andre.

Derfor bestemte jeg meg for et par år siden at jeg skulle gi bort gratis coaching minst en gang til alle som måtte ønske det, og det prosjektet har vært en enorm suksess. Gjennomsnittlig har jeg gitt 2-3 gratis coachingtimer i uken de siste to årene, og hjulpet mange menn ta det neste steget i sine liv.

Med godt over 10 års erfaring er det få situasjoner jeg ikke har støtt på allerede, og i mange tilfeller er alt noen trenger en liten dytt i riktig retning, eller noen nye ideer og forståelser. Dersom alt det koster meg å hjelpe deg skape et bedre liv er én time av min tid - så gir jeg gjerne den tiden bort gratis!

Dette er ikke en smakebit på coaching. Dette er en komplett coachingtime hvor mitt eneste mål er å hjelpe deg være bedre forberedt til å lykkes etter timen vår er over.
(Og jeg garanterer at timen ikke inneholder noen forsøk på å selge deg noe som helst, vil vite om tjenestene jeg selger må du spørre om det selv.)

 

Hvem er dette for?

Timen gjør vi via videochat, slik at hvem som helst kan ha en uansett hvor du bor.

Denne gratis coachingen er for hvem som helst som oppfyller disse tre kravene:

 • Du er 20 år eller eldre.
 • Du ønsker å skape bedre sosiale, romantiske og/eller seksuelle resultater for deg selv.
 • Du er villig til å investere innsatsen og tiden som kreves for å skape resultatene du ønsker deg.

Dersom du føler at du oppfyller disse kravene så vil jeg snakke med deg. Men husk, her er det første til mølla - for jeg har begrenset tid til å arbeide gratis før jeg blir blakk, så det kan være lurt å være tidlig ute om du ikke vil vente alt for lenge på din time!

Send meg en epost gjennom skjemaet under her, så vil du høre fra meg innen 1-2 arbeidsdager for å sette opp din samtale.

  Jeg heter Torkel, og er grunnleggeren av Genuine Connections. Jeg har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

  Jeg er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og "Studentkoden".

  Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er jeg også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren på dette feltet i Norge med en slik utdanning.

  50