Hvorfor gir jeg bort gratis coaching?

Jeg har levd av kurs og coaching i snart 10 år nå, og det er ingenting jeg elsker mer enn å kunne hjelpe de som har bestemt seg for å hjelpe seg selv.

Nå i 2018 har jeg gitt meg selv en utfordring. Det er en av de største profesjonelle utfordringene jeg har gitt meg selv, og jeg planlegger å lykkes med også denne.

Utfordringen er enkel: Hver eneste uke av 2018 (inkludert ukene jeg har ferie!) skal jeg gi bort én gratis coachingtime til noen som ønsker den.

Hvorfor? For å hjelpe. For å få snakke med de som enda ikke har opplevd coaching og derfor føler seg usikker på det. Eller de som ikke har råd til coaching. Eller de som bare ikke vet helt hva de trenger enda. Fordi jeg nå er på et sted i min karrière hvor jeg har råd til å gi dette bort gratis. Og fordi det vil hjelpe meg selv til å vokse og oppnå mine personlige og profesjonelle mål for året.

Og dette er ikke en "smakebit" på coaching. Dette er en fullstendig coachingtime hvor du får min fulle og hele oppmerksomhet, og all min erfaring fra de siste 10 årene, til rådighet for å hjelpe deg med din situasjon.

 

Hvem er dette for?

Denne gratis coachingen er for hvem som helst som oppfyller disse tre kravene:

  • Du ønsker å skape et bedre liv, eller bedre resultater, for deg selv ved å tenke nytt.
  • Du er villig til å dedikere innsatsen og tiden som kreves for resultatene du ønsker deg.
  • Du er villig til å være åpen, ærlig og gå å dypere inn i din situasjon i vår samtale enn du muligens har gjort med noen andre før.

Dersom du føler at du oppfyller disse kravene, så vil jeg snakke med deg. Men husk, her er det første til mølla og det er tross alt en begrenset mengde uker i året, så det kan være lurt å være tidlig ute om du ikke vil vente alt for lenge på din time!

Send meg en epost gjennom skjemaet under her, så vil du høre fra meg om kort tid for å sette opp en avtale.

Jeg heter Torkel, og er grunnleggeren av Genuine Connections. Jeg har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

Jeg er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er jeg også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren på dette feltet i Norge med en slik utdanning.

%d bloggere liker dette: