Gratis 30 dagers program – og en konkurranse!

Utfordringen 30 Dager:

manila-internet-marketingI går postet jeg på denne bloggen, og en til, for å høre om folk var interesserte i å teste ut mitt 30 dagers program helt gratis her på bloggen. Programmet består av 30 små øvelser som man kan putte inn i hverdagen sin, som er designet for å hjelpe deg ta mer kontroll over livet ditt på stort sett alle områder.

Tilbakemeldingene var som jeg hadde håpet: Ivrig og engasjert!

Det kom en del kommentarer på denne bloggen, noen på den andre, samt meldinger på twitter, facebook og til og med sms fra folk som hadde lyst til å være med. Så jeg lot meg overtale.

I hele juni måned vil det derfor dukke opp ett nytt blogginnlegg om dagen med en liten (men viktig) oppgave til deg. Disse oppgavene handler om alt fra mål og målsettinger, til små gode vaner og kontakt med både venner og fremmede. Alle oppgavene er ting jeg selv gjør hele tiden, og som jeg titt og ofte anbefaler til mine coachingklienter og kursdeltakere.

Innleggene vil legges ut klokken 7 hver morgen, slik at du har hele dagen på deg til å gjennomføre dem, så bokmerk bloggen og kom innom hver dag så snart du har gått på nett :)

 

Konkurranse:

Som en ekstra bonus har jeg bestemt meg for å utlyse en konkurranse til dere alle. Vinnerne vil motta flere premier av meg som vanligvis ville kostet noen kroner, og ikke minst ære og berømmelse. Det er to måter å vinne på:

1. Alle som kommenterer hver dag på bloggen i forhold til hvordan de har gjennomført dagens utfordring mottar premie. Dette vil bli svært krevende for mange, så her har jeg planer om å samle noen ganske heftige premier til dere ;)

2. Deretter trekker jeg lodd om de neste 2 premiemottakerne. Jeg vil gjøre det slik at jeg putter navnet ditt i den metaforiske hatten min en gang per innlegg du har kommentert på for å fortelle hvordan oppgaven gikk for deg. Det vil si at en som har kommentert på 10 innlegg dermed har 10 ganger så stor sjanse til å bli trukket ut som en som bare kommenterer på 1.

 

Jeg håper virkelig at jeg får gitt ut mange premier – men det blir helt opp til dere kjære lesere. Så kom innom i morgen når vi starter programmet, og kom i gang umiddelbart! Jeg gleder meg til å høre historiene deres! :)

 

-Torkel

7 thoughts on “Gratis 30 dagers program – og en konkurranse!

  1. Ser frem til dette!!!!

    Er det noen måter man kan melde seg slik at man får påminnelse e-post hver gang en ny blog legges til, og en før dagen er omme?

    1. Hei, i utgangspunktet er det ikke det. Vi hadde litt for mange bugs som gikk ut over brukerne når vi hadde en aktiv RSS-feed. Men det er ikke verre enn å huske på å komme innom hver dag, alle innlegg publiseres klokken 07:00 om morgenen samtlige dager i juni :)

  2. Æææææsj. Har ikke vært hjemme med tilgang til PC 01.april. Mistet jeg sjangsen til å komme i kategori nr.1 sammen med de andre nå da? :’|

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: