Gratis 30 dagers kurs?

Ok, så jeg sitter på et 30 dagers program jeg har utviklet for en venn av meg i USA som han skal selge for gode penger der borte på den andre siden av kloden. Det er et veldig enkelt program som går ut på at deltakerne får en liten oppgave hver eneste dag som skal gjennomføres. Målet med programmet er å hjelpe folk ta mer kontroll over sitt eget liv, skape seg mer sosial frihet, lære seg selv bedre å kjenne og utvikle nye små ferdigheter gjennom et lite steg hver dag.

Jeg er litt frista til å legge ut hele programmet her på bloggen nå i juni. Det betyr at det kommer ett nytt lite innlegg hver eneste dag hele måneden, helt gratis, for alle våre lesere!

Men jeg vil bare være villig til å gjøre alt dette arbeidet dersom det er en oppriktig interesse for dette. Derfor ber jeg dere, kjære lesere, om å legge igjen en liten kommentar på dette innlegget innen lørdag dersom dette er noe dere har lyst på – og dersom dere faktisk kommer til å gjennomføre programmet.

Det er snakk om en ny og liten oppgave hver dag hele måneden, og skal være overkommelig for alle uansett alder, bosted, kjønn og andre forutsetninger.

Så, om dere vil få dette programmet av meg over den neste måneden, skriv en liten kommentar i kommentarfeltet nå med en gang! ;)

 

-Torkel

10 thoughts on “Gratis 30 dagers kurs?

  1. Dette virker meget interessant. Har følgt bloggen og og Onlineakademiet i lengre tid, så tviler ikke på kvaliteten. Altid kjekt å bli utfordret og pushet ;) Håper at andre også ser potensialet i dette, slik at det blir publisert..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: