Godt nyttår!

smiley2Så, for noen uker siden avsluttet vi vår 16 ukers kurs i sjekking. Noen av dere var flinke og fulgte hele programmet uke for uke, gjorde dere gode erfaringer og hadde noen herlige opplevelser. Andre lå litt på latsiden og stakk mest bare innom for å lese.

Uansett hvilken gruppe du var i så håper jeg at artiklene våre ga deg et godt grunnlag til å starte 2014 på en fantastisk måte og gjøre det til det beste året så langt! Selv har jeg nettopp flyttet inn i et svært hus i Bel Air (i Los Angeles, California), med en fantastisk utsikt, sammen med noen venner. Huset har fire soverom, et svært kontor, bar, dansegulv, fem balkonger/verandaer, en liten kinosal, badstue og boblebad – pluss et gjestehus med privat inngang, fullt kjøkken og bad, stue og soverom (som jeg bor i;). Utenfor huset står min Ford Mustang cabriolet og venter på meg.

Med andre ord, så er livet ganske fantastisk. Jeg tilbringer dagene med å skrive på min neste bok mens jeg sitter i solen på en av våre verandaer, etterpå drar jeg og trener, før jeg tilbringer kvelden med film, venner, fest eller hva enn annet som måtte passe akkurat den dagen.

Forteller jeg deg dette bare for å skryte? Nei, ikke bare for å skryte ;)

Jeg forteller deg dette for å gi deg en ide om hva som er mulig dersom man bare bestemmer seg for hva man ønsker og er villig til å prioritere det nok.

Livet jeg lever her høres ganske luksuriøst ut, gjør det ikke? Og ganske dyrt ut? En slik sak som man gjerne må ha millioner – eller i det minste noen hundre tusen – på konto for å gjøre?

Vel, jeg har ikke millioner, eller noen hundre tusen. Faktisk klarte jeg å spare opp 80% av pengene jeg bruker på mine planlagte seks måneder her i Los Angeles på under ett år. På samme måte som jeg for tre år siden hadde spart opp penger til en 7 måneders backpackerreise på under ett år. Og min årlige inntekt er på linje med en lærer på videregående!

suksessirkelSå hvordan har jeg gjort alt dette? Vel, jeg har fulgt de syv stegene som jeg alltid preiker om til mange av mine businessklienter, nemlig suksessirklene. Jeg har kartlagt hva jeg mangler innenfor hvert av disse syv temaene, deretter laget meg en plan for hvor, hvordan og når jeg skal skaffe meg det jeg trenger.

Jeg har spart penger ved å prioritere økonomien min på mest mulig fornuftig vis – og med en god porsjon selvdisiplin. Jeg har benyttet meg av nettverkene mine for å skaffe meg bolig, hjelp til å finne transport og alt annet som måtte på plass for å få dette til. Jeg har analysert mine egne tanker og følelser rundt dette (endringsvillighet) og gjort de nødvendige justeringene for å føle meg komfortabel (selvtillit). Kort sagt: Jeg har funnet ut hva jeg måtte skaffe meg, benytte meg av eller forbedre – og så har jeg gjort det.

Dette er ikke rakettvitenskap. Det er ikke muligheter kun forbeholdt de få, de rike, de heldige. Dette er et resultat av målrettet arbeid over tid.

Hva er det du ønsker å gjøre med ditt liv som du ikke jobber på?

Sett deg ned og finn ut hva du trenger, lag deg en plan for hvordan du skal skaffe deg det du trenger, og sett i gang. Det nytter ikke å sitte på sofaen og ønske seg drømmelivet, man må opp og ut og jobbe for det man vil ha!

 

Og selvsagt, om du vil ha litt motivasjon, gode råd og inspirasjon på veien, så kan du alltids plukke opp vår samlepakke med seminarer, intervjuer og ebøker som jeg har skapt over de siste årene, eller kjøpe boken «Skap livet du alltid har drømt om» som inneholder oppskriften jeg selv følger hver gang jeg skaper opplevelser som dette for meg selv. Den er nå også tilgjengelig som e-bok for kun 109 kroner, om du foretrekker dine bøker digitale :)

 

Ellers vil jeg bare ønske deg og dine et godt nytt år, og droppe en liten notis om at jeg jobber på noe nytt og spennende som jeg håper vil være tilgjengelig i løpet av februar måned – så følg med! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *