Gode grupper skaper magi.

Den velkjente musikken dunker i ørene mine, et par desibel høyere enn i de fleste barer i Norge, men likevel akkurat den samme spillelista. Ølen i handa mi har allerede rukket å bli lunken selv om det ikke kan være 10 minutter siden jeg kjøpte den en gang, og til tross for at jeg bare har på meg shorts, sandaler og en veldig lett og åpen skjorte kjenner jeg at jeg svetter.

Og jeg smiler. Nei. Gliser.

Foran meg står det et lite bord, rundt dette bordet sitter og står våre 4 studenter, og rundt våre 4 studenter står det 6-7 jenter. Jenter som guttene har møtt og hentet til bordet. Jenter som ler og elsker oppmerksomheten de får fra disse avslappede og lekne gutta.

I kveld har gutta truffet flytsonen og det er vi som er festen. Lokalet er bare litt over halvfullt, men det betyr ingenting. Alle øyne er på oss. Guttene vil være oss, jentene vil være med oss. Det høres cocky og klisje ut – men det gjør ingenting når det er sant.

Det er ikke vanskelig å bli festens midtpunkt, alt man trenger er en gjeng utadvendte og positive folk som trekker i samme retning. I kveld har guttene fokusert på å slå jentegruppene de møter sammen med vår gruppe, og det har som dere ser gått helt fantastisk.

Den samme effekten, dog i noe mindre grad, opplevde vi for noen kvelder siden når gutta møtte en gjeng norske jenter på en av nattklubbene her. Vi danset, vi herjet, vi ertet og vi lekte. Vi var morsomme å være med, og mer interessante enn noen andre. Vi dro jentene med videre, til et roligere sted, hvor guttene fikk mer tid til å bygge solide forhold med dem. Amund og Mr. Heineken sto i spissen, selv om alle gutta på et eller annet tidspunkt var involverte i samtaler med jentene. De ble kjent med oss, vi var trygge – men ikke ufarlige.

Stengetiden nærmet seg og det var på tide med neste steg. Nachspiel ved bassenget hjemme hos oss, og mer enn nok plass til alle som trengte et sted å sove. Amund spilte på lekenheten og dro etter litt lekeslåssing med seg en av de tre norske jentene på rommet sitt. Mr. Heineken gjorde det minst like enkelt og benyttet sjansen til å vise i stedet for å forklare når en av jentene spurte hvor hans soverom lå i vårt store hus.

En positiv og utadvendt gruppe mennesker som trekker i samme retning skaper magi. Omgi deg med mennesker som vil det samme som deg og som ikke er redd for å dra sin del av lasset, og før du vet ordet av det har du mer oppmerksomhet fra flere jenter enn du helt vet hva du skal gjøre med.

 

-Torkel
den solbrente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *