Get It On.

Hei folkens!

I dag er vi heldig nok til å ha en het gjesteartikkel skrevet av min venninne Line som driver nettstedet trettidager.com, enjoy ;)

——————-

30 dager er et nettsted drevet av meg. Her skriver jeg artikler rettet mot sex og samliv som gjelder like bra for gutter og jenter. Torkel spurte pent og jeg er ikke en som sier nei til en god venn.


Håper dette er noe alle kan få nytte av!

Line.

Get it on.

“Hun kjenner hendene hans over kroppen hennes. Harde og rue hender. Bestemt og kjærlig lar han fingrene gli over halsen. Lar de drive ned over brystene. Hun kjenner leppene hans følge etter. Våte kyss som tatoverer seg inn i huden. Huden ynker etter mer av hans kjærtegn. Hodet hans hviler på låret hennes. Hun føler han ser på henne. Han stryker forsiktig over og hun rister.”

 
Hvordan kan jeg gjøre jenta kåt?

Jenter liker det samme. Vi liker det bare forskjellig. Som de fleste vet er kommunikasjon det viktigste instrumentet for at du skal finne ut av hva det er. Snakker dere ikke sammen så finner du det aldri ut heller. Spør henne forsiktig i det rette element. Det vil si, det elementet som gjør henne komfortabel. Lek, ert og flørt med henne.

 
“Han kysser henne oppover magen, over brystene. Stopper ikke å leke med henne. Fingrene hans leker lett over lårene hennes. Han smiler mot henne og hvisker inn i øret hennes at han syns hun er så nydelig der hun ligger. Blanke øyne stirrer tilbake og leppene hennes åpner seg og slipper ut et stille ja. Han tar tak i hoftene hennes og drar de mot sengekanten.”

 
Hva skjer med en jente når hun blir kåt?

Fysiologisk når en jente blir kåt trekker skjedevegger seg sammen, og hun blir våt. Blod strømmer til klitoris og den blir hard akkurat som penis. Pusten hennes og pulsen øker og noen for en lett rødme over kinn, bryster og mage.

Psykologisk er hun veldig klar for hva enn du måtte gi henne av fingre, tunge eller penis.


“Hun vipper nervøst på kanten. Han setter seg ned foran henne. Kysser beina hennes. Vil ikke gi henne alt på en gang. Lar fingrene finne veien innover igjen. Han kjenner hun er våt og vil ha han. Han kysser henne. Lar tungen gli sakte over leppene. Hun slipper ut et stønn av tilfredshet. Han bruker tid. Kjenner på smaken av henne og hvordan hun skjelver hver gang han kommer borti klitten hennes.”

 
Jenta syns det er vondt hver gang jeg slikker henne. Hva kan jeg gjøre med det?

Klitoris er en spennende liten sak. Den inneholder 8000 nervetråder som strekker seg oppover hofter og mage, og nedover mot skjede, lepper. Direkte kontakt mot klitoris er vondt fordi følelsen blir altfor intens til å takle. Bruk fingre, spytt/glidemiddel og tunge andre steder før du tar for deg klitoris. Det gjør mindre vondt og da er du sikker på at hun slapper mer av. Når du merker hun blir våtere kan du forsiktig sette tungen inntil å se hvordan hun reagerer. Om hoftene hennes trekker seg unna så fortsett med det du gjorde en stund til og begynn på nytt igjen.

 
“Han legger beina hennes over skuldrene sine og trekker henne til seg. Hun møter tungen hans med hoftene sine. Presser seg mot han og hiver etter pusten. Hendene hans griper tak rundt sidene hennes og låser henne fast. Det føles som hun svever ut i intet og alle andre tanker bare fordufter. Det eneste hun kjenner er tungen hans som jobber mot klitoris.”

 
Hva skjer når jenta får orgasme?

Når jenta begynner å nærme seg orgasme begynner skjedeveggene og klitoris og med sammentrekninger. Hun blir enda våtere. Kroppens muskler spenner seg og blodtrykk og puls stiger faretruende høyt. Hva en du gjør på dette tidspunktet, ikke stopp. Som hos menn er en orgasme for hver gang ulik. Noen ganger svak, andre ganger som en eksplosjon. En orgasme hos en jente kan vare opptil 15 sekunder.

Om du vil vite akkurat når hun merker den er i gang, så avtal på forhånd så du vet når den inntreffer. Ikke alle jenter skriker ut at de kommer. Et klapp på skulderen eller at hun stryker deg i håret kan være et hemmelig tegn på at ting nærmer seg.


“Hun tar takk i lakenet og holder seg fast. Så nær, så nær. Klarer ikke holde tilbake hva som skjer. Hun hikster etter pusten og hvisker at hun kommer. Hoftene hennes møter tungen hans og kjenner bølger av nytelse kaste seg over kroppen. Hun vrir seg ut av armene hans og kaster seg tilbake på sengen. Hun hiver etter pusten. Kjenner pulsen langt inni seg. Han legger seg ved siden av henne og stryker over magen. De smiler mot hverandre. Jeg er ikke ferdig med deg sier blikket hans og han legger seg over henne.”

 

——————-

Besøk Line’s blogg på www.trettidager.com, og vis gjerne litt kjærlighet til henne i kommentarfeltet under ;)

 

PS: Om en dag eller to kommer det også en gjesteartikkel om selvtillit på mailinglisten vår skrevet av Morten Hake, om du ikke har registrert deg der enda så er det på høy tid nå! Bruk skjemaet til høyre for å ikke gå glipp av moroa!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *