Få mest mulig ut av nettdating.

Nettdating er noe vi i Genuine Connections har drevet med lenge. Helt siden den gangen hvor det var helt normalt at folk ikke en gang hadde bilder av seg selv på profilene sine siden digitale kamera var sjeldne. (Jepp, vi er gamle;)

Og nå er nettdating kanskje mer aktuelt enn noensinne.

Ikke bare fordi mange nå sitter innelåst hjemme med liten annen underholdning og personlig kontakt enn det man får til via det digitale. Men også fordi nettdating har blitt stuerent. Normalt. Positivt, til og med.

Så hvordan får vi mest mulig ut av det?

 

Kombiner det med den virkelige verden.

Det er vel og bra å sveipe på telefonen mens vi slapper av hjemme. Og har vi gjort en god jobb med bildene og profilteksten, og bruker gode retningslinjer for meldingene våre, vil vi ofte se at vi får både matcher og dater.

Men på et eller annet tidspunkt må nettdating gå over til virkelighetsdating. I hvert fall dersom vi vil ha noe mer enn bare tekstmeldinger.

Og der begynner ting å bli vanskelig for mange.

Den første daten er ofte ansett som stressende, klein, ukomfortabel, flau og så videre. Spesielt av de som har lite erfaring med å gå på dates.

Dette er grunnen til at vi alltid anbefaler at alle som ønsker å bli flink på nettdating også trener seg på å ha samtaler med fremmede ute i den virkelige verden.

Det er ingen tvil om at de som blir komfortable med å snakke med fremmede i hverdagen også ofte har mer suksess på dates.

Så start gjerne i det små. Hils på folk rundt deg mens du beveger deg gjennom livet ditt. Når det blir enkelt, start med å spørre enkle spørsmål. Når det går greit, forsøk å hold samtalene litt lengre.

Du vil se at neste gang du får en match på nettdatinga, vil du være langt mer komfortabel med å sette opp og gjennomføre en date også.

 

Lær deg nettdatingsidene.

Det er også en fordel om du har en god forståelse for hvordan de ulike alternativene for nettdating fungerer.

De fleste disse dager nøyer seg med tinder, happn eller bumble. Og mens det ikke er noe galt i det, er det et utømt marked på mange datingnettsteder. Der er ofte masinga mindre for jentene, og konkurransen mindre for guttene.

Nettsida datingsider.no er en god kilde for å lære mer om alle disse alternativene, og har mange små tips om hvordan få mest mulig ut av profilen din også.

Ta en titt, og se om du finner en nettside som kanskje kan fungere bedre for deg enn appene på telefonen din gjør i dag.

 

Ikke ta det for seriøst.

En av de største feilene folk gjør er å ta nettdatingen for seriøst. Husk at det skal være gøy å møte potensielle partnere.

Så ikke legg så mye press på deg selv eller den andre. Ikke tenk for mye på det om den du snakker med slutter å svare. Ikke gå rundt og gruble på meldingene du får.

Nettdating fungerer aller best når vi har et avslappet forhold til det hele, og når vi ikke overanalyserer det som skjer.

Det er alt for mange faktorer involvert som du har null innsikt i til at du vil finne ut noe særlig om hvorfor matchene din gjør det de gjør – i hvert fall frem til dere møtes ansikt til ansikt.

 

-Torkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *