Vårt 4 måneder lange private program.

Jeg har én stor lidenskap i livet. Denne lidenskapen vil ikke gi slipp på meg, og uansett hvor mange eller lange pauser jeg tar fra den for å utforske andre ting, så kommer jeg ikke unna den.

Lidenskapen er å hjelpe mennesker til å skape det livet de virkelig ønsker seg.

For noen handler dette om å møte nye partnere, for andre handler det om å skape de sosiale sirklene de ønsker seg, for andre igjen handler det om selvtillit, bygge et nytt liv, eller nå sine mål.

Men for alle handler det om å ha det livet de selv vil ha – og ikke det de tilfeldigvis ender opp med.

Jeg har en bachelorgrad i samfunnsvitenskap, en lektorgrad i psykologi, samt en mastergrad i pedagogikk, og i snart et tiår har jeg jobbet fulltid med denne lidenskapen min. Min erfaring fra alt dette forteller meg at det er to elementer som må beherskes for at man skal kunne skape akkurat det livet man ønsker seg:

 • Selvmestring.
  Selvmestring inkluderer ikke bare ting som hvordan man enkelt øker selvdisiplin og innsats, selvtillit og selvinnsikt. Men det handler også om å bedre forstå din opplevelse av verden rundt deg, dine følelser, og mer.
 • Sosialdynamikk.
  Sosialdynamikk handler om kommunikasjons- og innflytelsesteknikker. Det handler om å ha god forståelse for psykologien bak menneskelig samhandling og hvordan andre tenker. Og det handler om å kunne lese og påvirke sosiale situasjoner slik man ønsker.

I mange år nå har jeg tilbudt kurs i dette. Jeg har holdt utallige kurs i Norge, jeg jobber jevnlig med dette i USA, og har også undervist i flere land rundt i Europa, Asia og Mellom-Amerika. Totalt sett har jeg undervist flere tusen menn og kvinner over hele verden.

Og resultatene på disse kursene har vært bra.

Mange av våre tidligere kursdeltakere har nådd målene sine. De har utviklet sine sosiale og romantiske drømmeliv. Jeg har hilst på partnere av kursdeltakere som har takket meg for å ha vært en del av det som gjorde at de møttes. Jeg har holdt babyer som deres foreldre har sagt ikke ville eksistert om det ikke var for meg. Jeg har tilbrakt tid med studenter som har fulgt barndomsdrømmer, som har skapt profesjonelle resultater de har tørstet etter, og som har opplevd ting de aldri før trodde de kom til å få oppleve.

Men resultatene har ikke vært bra nok for alle..

For samtidig som mange lykkes er det også noen som ikke lykkes slik de ønsker. I stedet for å nå målene sine faller de tilbake til gamle vaner etter kurset. De går tilbake til å leve slik de alltid har levd, og de får ikke brukt ferdighetene og innsiktene vi underviser i til å gjøre ting bedre for seg selv.

Siden mitt første kurs har jeg gjort mitt beste for å følge utviklingen til så mange av mine kursdeltakere som jeg har hatt anledning til. Jeg har gjennomført spørreundersøkelser, jeg har startet suksessgrupper og jeg har gjort intervjuer av kursdeltakere. Alt i håp om å finne den ultimate løsningen på hva det er som gjør at noen kommer i mål, mens andre ikke gjør det.

Og helt fra starten av så jeg et mønster. Det viste seg nemlig, ikke overraskende, at mengden innsats våre deltakere la i å praktisere sine nye ferdigheter og kunnskap var direkte relatert til resultatene de fikk.

Så da er det enkelt, ikke sant? Alt vi trenger å gjøre er å mase på våre deltakere for å gjøre innsatsen, så kommer resultatene. Eller hva..?

Med denne konklusjonen i tankene gjorde jeg en rekke grep: Jeg opprettet en facebookgruppe for å holde kontakt med tidligere kursdeltakere. Jeg inkluderte en måneds gratis coaching i kursene våre for å hjelpe deltakerne til å komme ordentlig i gang. Jeg begynte å tilby oppfølgingskurs. Jeg gjorde mitt aller beste for å svare utfyllende og følge opp på eposter, facebookposter, meldinger og det som mer var når folk tok kontakt. Og mye mer.

Og det hjalp. For noen.

Men fremdeles var det enkelte som ikke helt kom i mål. Det var fremdeles noe som manglet. Og for cirka halvannet år siden fant jeg hva det var.

Løsningen på å finne løsningen var så enkel at når jeg innså den så lo jeg av meg selv for ikke å ha tenkt på det tidligere. I årevis hadde jeg gjennomført utspekulerte tester, spørreundersøkelser og intervjuer. Jeg hadde spekulert. Jeg hadde studert utviklingsteori, og jeg hadde diskutert temaet med kolleger av meg.

Men jeg hadde stilt de samme spørsmålene til alle. Det jeg måtte gjøre var å stille to ulike spørsmål. Det ene til de som hadde lyktes, det andre til de som ikke hadde lyktes.

"Hva var det viktigste elementet som hjalp deg til å gjøre den nødvendige innsatsen?"

Og:

"Hva mer tror du at du hadde trengt for å gjøre den nødvendige innsatsen?"

Så jeg begynte å spørre. Noen ganger via epost. Noen ganger på coachingtimer. Noen ganger i uformelle samtaler. Og veldig raskt begynte et mønster å stå frem. Svarene jeg fikk på disse spørsmålene var det samme nesten hver gang, selv om spørsmålene var ulike.

Jeg er ikke lenger i tvil om hva som kreves, ved siden av innsats, for at noen virkelig skal lykkes med å utvikle det livet de vil ha. Og det er selvsagt denne forståelsen Livsstilprogrammet er bygget på.

Løsningen, og hva programmet handler om.

Å skape dette elementet er hovedmålet til programmet og de som er kvalifiserte til å delta. Og når jeg nå forteller deg hva det er, så kan det høres selvfølgelig ut, det kan høres opplag ut, og det kan kanskje til og med høres banalt ut. Men gjør deg selv en tjeneste og heng med til slutten av denne teksten før du gjør opp din mening, så vil du se hvor viktig det er.

Så hva er dette ene, magiske, elementet?

Ansvar. 

La meg forklare hva jeg mener med det:

En av tingene som påvirker oss mennesker dypt i forhold til våre valg, er en følelse at vi er ansvarlig for vår egen innsats og våre egne resultater. Vi tar alltid bedre vare på noe vi er ansvarlig for, enn noe vi ikke er ansvarlig for.

Gjennom hele livet vårt har vi blitt påmint om hvor viktig det er å holde løfter og avtaler, om hvor viktig det er å sørge for at andre ikke blir negativt påvirket av at vi ikke gjør som vi sier. Det er til og med et evolusjonspsykologisk prinsipp, siden våre forfedre som ikke tok sin del av ansvaret i sin stamme ikke ble akseptert og dermed aldri fikk videreført sine ansvarsløse gener.

Mange av de som forteller meg at de ikke har oppnådd det de ønsker, peker på en mangel av støtte underveis. Og mange av de som forteller meg at de har oppnådd det de ønsker gir en stor del av æren til menneskene som hjalp og støttet dem.

Det de egentlig snakker om her er om de har noen rundt seg som holder dem ansvarlig eller ikke. Noen som følger opp. Noen som utfordrer. Noen som motiverer og inspirerer.

Støttende venner er nemlig ikke bare mennesker som gir oppmuntring. Støttende venner følger også opp på din utvikling. De spør hvordan ting går, de utfordrer deg på om du har gjort det du skulle gjøre, og om du har nådd dine mål. Med andre ord– de holder deg ansvarlig for din innsats og suksess.

Også jeg hadde dette i mitt liv gjennom min utvikling fra stille, sjenert og usikker til den jeg er i dag.

Jeg ble holdt ansvarlig for min innsats av min venn Klas, som alltid sørget for å stille meg spørsmål og presse meg. Samt mennesker som jeg hadde jevnlig kontakt med via blogger og forum, og etter hvert også mine coacher som jeg snakket med på nett.

Så det er dette som er kjernen, hjertet, i Livsstilprogrammet.

Kort fortalt er Livsstilprogrammet et sted hvor du vil holdes 100% ansvarlig for din innsats og din utvikling av en gruppe håndplukkede mennesker, og meg. Det vil stilles krav til deg, og til gjengjeld vil du være med å stille krav til andre. Et fellesskap vil bygges. Et fellesskap som ikke aksepterer at noen faller bak, at noen ikke lykkes, at noen ikke får det de trenger for å komme i mål.

Som en del av Livsstilprogrammet vil du ikke bare ha et nytt nettverk som du kan stole på at vil støtte deg – du vil ha en gruppe pådrivere som ikke lar deg mislykkes - så lenge du gjør innsatsen.

Enten du i dag strever med å få de resultatene du ønsker deg, eller om du ønsker å ha en dyp nok forståelse for dette feltet til at du kan undervise andre, så er dette programmet designet for deg.

Hvordan er Livsstilprogrammet i praksis?

Utvelgelsen.

Det første steget i denne prosessen er utvelgelseprosessen. Dette er nemlig ikke et program hvor du bare kan melde deg på.

For å få maksimalt ut av dette programmet er det nemlig viktig at du har noen kritiske egenskaper: Du må være motivert til å gjøre en innsats for å skape livet du ønsker deg. Du må være klar til å oppleve store endringer i ditt liv. Du må være forberedt på å bli holdt ansvarlig for at du fullfører det du starter på. Og du må være villig til å være ærlig med både meg og deg selv om hva du ønsker og trenger. Du må ha bestemt deg for at du ikke bare vil, men skal skape det livet du ønsker å ha.

Det første steget av utvelgelsen er at du tar kontakt via skjemaet nederst på denne siden. Deretter vil du få et svar fra meg med noen enkle spørsmål og et forslag for tidspunkter for en prat via Skype eller Facebooks videochat.

Ut fra denne samtalen vil vi finne ut om du passer for Livsstilprogrammet - og om programmet passer for deg.

Livsstilsprosjektets detaljer.

Dersom du starter på Livsstilprosjektet vil du ha tilgang til et mer omfattende trenings- og selvutviklingsprogram enn noen i Norge noen gang har hatt tilgang til. Vi har nemlig en hemmelig nettside hvor deltakerne får unik og eksklusiv tilgang til så mye materiale at jeg ikke en gang vet om jeg husker alt på stående fot.

Men før vi kommer så langt, la oss ta en titt på hvordan det praktiske opplegget ser ut:

 • Individuell tid for oppstart.
  Ikke bare blir innholdet i dette kurset skreddersydd til dine mål, ditt utgangspunkt og din personlighet - men starten på det legger vi også til når det passer deg best. Så snart vi har bekreftet at programmet passer for deg, setter vi i gang med å finne en startdato som funker, og så er vi i gang!
 • Helgeintensiv.
  Vi starter Livsstilprogrammet med en helgeintensiv. Nøyaktig helg blir bestemt i samråd med våre deltakere og gjennomføres i 5-6 timers sesjoner gjennomført over videokonferanse slik at du ikke trenger å reise noe sted. Her kommer du til å lære psykologien, kommunikasjonsteknikkene og de sosiale strategiene du trenger for å oppnå det du ønsker. Hemmeligheter bak innflytelse, kommunikasjon, selvtillit og mer vil avsløres, og du vil begynne å se hva de som alt lykkes med det du ønsker deg mer av gjør. Som et resultat av disse samtalene vil vi også skape en langsiktig plan for din undervisning, trening og utvikling.
 • Gruppeundervisning.
  En gang i uken gjennomfører jeg en gruppeundervisning over nett sammen med deg og andre både tidligere og nåværende deltakere på programmet. Dette gjøres via vår hemmelige nettside, og du vil ha muligheten til å delta med spørsmål, kommentarer eller erfaringer via kamera og mikrofon. Dette er ikke et webinar, hvor du sitter passivt og mottar informasjon, dette er deltakende undervisning hvor du blir bedt om å bidra.
 • Personlig coaching.
  En gang i uken vil du også ha en personlig coachingtime med meg via Skype eller Facetime. Her går vi i dybden på dine erfaringer, dine ferdigheter og ikke minst din innsats. Vi rydder opp i det som måtte holde deg tilbake, de problemer du måtte oppleve og de utfordringer du støter på. Vi bygger motivasjon, inspirasjon og innsikter. Og viktigst av alt utvikler vi oppgaver som du skal gjennomføre for å utvikle dine ferdigheter og resultater videre til neste nivå.
 • Spotcoaching.
  Spotcoaching er små, korte samtaler eller spørsmål-og-svar når du enn måtte trenge det. Dette kan skje via epost, via chat, via forum, eller via Skype. Dette kan du for eksempel benytte deg av dersom du skal ut for å gjennomføre dine oppgaver og vil ha meg "i lomma" slik at jeg kan gi tilbakemelding underveis, eller gi deg litt inspirasjon (eller press;) før du går i gang. Du kan i denne sammenheng anse meg som din kompis som du tar kontakt med når du trenger noe. Uansett ukedag, uansett tidspunkt og uansett årsak. Er jeg våken og telefonen min har dekning – så er jeg tilgjengelig for deg!
 • Obligatoriske, personlige oppgaver .
  Sammen vil vi utvikle oppgaver og utfordringer for deg som baserer seg både på dine nåværende styrker og svakheter, samt dine fremtidige ønsker og behov. Dette gjør at du til enhver tid vil ha en krystallklar idé om hva du skal gjøre og når du skal gjøre det, og du vil holdes ansvarlig for din innsats og gjennomføring når vi snakker sammen på dine coachingtimer. Oppgavene vil øke dine ferdigheter og føre deg nærmere dine mål, dag for dag og uke for uke.
 • Forumet.
  Nettsiden for dette prosjektet har flere spennende og nyttige ting, men en av de viktigste er vårt diskusjonsforum. Dette forumet er et fantastisk sted å få svar på spørsmål, utvikle ideer eller tanker, få inspirasjon fra de andre sine poster, og ikke minst begynne å dele dine egne kunnskaper med andre. Tidligere innlegg fra alle de som har deltatt på dette programmet tidligere ligger også der, og disse kan du lære eller hente inspirasjon fra.
 • Livsstilprogrammets deltakere - dine nye venner?
  Alle deltakere på Livsstilprogrammet er medlemmer for livet. Det vil si at så lenge du ønsker vil du ha tilgang til nettsiden og forumet. Du vil være medlem av både Livsstilprogrammets og Genuine Connections hemmelige facebookgrupper, og du vil også være velkommen til å lytte på fremtidige gruppeundervisninger med andre. Mange av deltakerne på dette programmet, uavhengig av hvor de bor, ender opp med å bli venner og fortsetter å jobbe med hverandre også etter programmet er ferdig. Dette er starten på et helt nytt miljø. Et samfunn av mennesker som utfordrer, løfter og støtter hverandre gjennom livet!

Totalt sett er selve programmet designet for å vare i 4 måneder. Dette er fordi vi ser at 3 måneder er tiden som trengs for at noe som dette skal ta full effekt. Den ekstra måneden er slik at du kan ta pauser når du trenger det, eller til og med spare opp coachingtimer som du kan ta ut når som helst etter at de fastsatte 4 månedene er over!

Det blir 4 måneder med intensiv, fokusert og ansvarliggjort innsats for å utvikle dine ferdigheter og ditt liv. Det er 4 måneder som vil skape nye vaner, nye venner, nye forhold og starten på et nytt liv.

Men vi er ikke ferdige etter 4 måneder.

I tillegg til nettsiden og facebookgruppen vil du fremdeles ha muligheten til å sende meg epost eller chatmeldinger for spotcoaching når som helst, og jeg vil fremdeles hjelpe deg med å videreutvikle din treningsplan når du enn måtte ønske.

Høres det ut som en bra start?

Det er selvsagt mer..

På programmets nettside vil du ha tilgang til alt av materiale jeg har autoritet til å dele gratis med deg - og det inkluderer alt jeg deler med fremtidige Livsstilgrupper på nettsiden eller facebookgruppen vår også.

Det inkluderer alle seminarer jeg har holdt som jeg har video av, alle intervjuer jeg har gjort, alle e-bøker jeg har skrevet og alle videoer jeg har filmet. Og du får også medlemsskap på OnlineAkademiet.no om du ønsker. Det blir den mest komplette og omfattende samlingen av kunnskap på dette feltet som finnes i Norge.

Så, for å avslutte..

Som du kanskje begynner å se, så er dette et veldig omfattende prosjekt.

Du vil ha nærmest daglig kontakt med meg eller de andre deltakerne, enten det er via undervisning, personlig coaching, nettchat, forum, facebookgruppe eller en kopp kaffe når vi er i samme nabolag. Du vil ha daglige fokuspunkter og oppgaver. Og du vil holdes ansvarlig for at du gjør det du skal, at du rapporterer til oss andre, og at du hjelper de andre deltakerne når du har sagt du skal gjøre det.

Alt dette skal selvsagt kombineres med dine nåværende forpliktelser. Jobb, skole, trening, familie – hva det enn er som tar opp din tid i dag er viktig. Men du må være forberedt på å gjøre prioriteringer på andre ting, på de mindre viktige tingene, for å på lang sikt skape det livet du i dag drømmer om.

Vi vil bli venner, vi vil bli intimt kjent med hverandre (nei ikke på den måten, din gris;), og vi vil bli en del av hverandres fremtid.

Om du vil være en del av dette programmet, et program som er ulikt noe annet som har eksistert før, så vil det kreve en investering av tid, energi, følelser og innsats. Det er en opplevelse som vil endre resten av ditt liv. Det er en investering som vil avgjøre om livet ditt fortsetter å se ut som det gjør i dag – eller om du bygger det livet du virkelig vil ha.

Dette programmet kostet i utgangspunktet 29 900 kroner, men for øyeblikket kan du få programmet for kun 19 900 i stedet! Dette er en 10 000 kroners rabatt, tilgjengelig kun for den neste håndfullen av nye deltakere. Og vi kan selvsagt tilby deg en avbetalingsplan om du trenger det, bare si ifra.

Det er prisen på kunnskapene og ferdighetene som vil være med på å designe resten av ditt liv til å bli det livet du virkelig har lyst på!

Så da står vi bare igjen med ett spørsmål: Ønsker du å være en av en håndfull som får være med på dette programmet?

Fyll ut skjemaet under og trykk på send, så snakkes vi snart!

-Torkel

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 Instruktøren.

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og den oppkommende "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.

Hva sier tidligere deltakere?

"Hva var det beste med programmet?"

At jeg fikk bevist for meg selv at jeg kunne bygge meg en sirkel med jenter rundt meg og åpne forhold om jeg ville og var villig til å gjøre en innsats for det, og ikke minst at jeg mestret og ble komfortabel med det å gå ut alene og komme i kontakt med folk uten å kjenne noen der. Med andre ord vet jeg nå at jeg kan, og at jeg kan gjøre det alene uten å være avhengig av andre folk. Ansvarsfølelsen som kom med det å ha en coach bak seg i dette var nok det viktigste her og det som gjorde at jeg kom meg ut og gjorde en innsats. -John
At jeg fikk bevist for meg selv at jeg kunne bygge meg en sirkel med jenter rundt meg og åpne forhold om jeg ville og var villig til å gjøre en innsats for det, og ikke minst at jeg mestret og ble komfortabel med det å gå ut alene og komme i kontakt med folk uten å kjenne noen der.
Med andre ord vet jeg nå at jeg kan, og at jeg kan gjøre det alene uten å være avhengig av andre folk.

Ansvarsfølelsen som kom med det å ha en coach bak seg i dette var nok det viktigste her og det som gjorde at jeg kom meg ut og gjorde en innsats.

-John, 28 år.


Det beste med Livsstilsprosjektet for meg var coachingen og tilpasset undervisning og veiledning basert på mine ønsker og behov og det som skjedde underveis i livet mitt mens kurset pågikk. Jeg setter pris på bredden i det Torkel kan hjelpe med, for eksempel konflikthåndtering. - Anonym, 38 år.
Det beste med Livsstilsprosjektet for meg var coachingen og tilpasset undervisning og veiledning basert på mine ønsker og behov og det som skjedde underveis i livet mitt mens kurset pågikk.
Jeg setter pris på bredden i det Torkel kan hjelpe med, for eksempel konflikthåndtering.
- Anonym, 38 år.

At vi fikk oppgaver som vi jobbet med på egenhånd og tilbakemeldinger på disse. At man fikk åpnet øyene for alternativ livsstil. At jeg lærte at man må erfare fremfor å gjøre seg opp en mening på forhånd. At jeg fikk så godt tilpasset coaching. - Anonym, 39 år.
At vi fikk oppgaver som vi jobbet med på egenhånd og tilbakemeldinger på disse.At man fikk åpnet øyene for alternativ livsstil.
At jeg lærte at man må erfare fremfor å gjøre seg opp en mening på forhånd.
At jeg fikk så godt tilpasset coaching.
- Anonym, 39 år.

"Hvorfor vil du anbefale programmet til andre?"

Fantastisk god oppfølging tilpasset individuelle behov og ønsker. Torkel holder det han lover og leverer det han sier han skal levere eller mer. Torkel har full integritet og lever som han lærer. Jeg lærer alltid noe når jeg snakker med Torkel - alt fra dating, kunstig intelligens, hvordan ta bedre bilder eller hvordan man skreller en banan :D Du kan følge kurset fra hvor som helst i verden. - Anonym, 37 år.
Fantastisk god oppfølging tilpasset individuelle behov og ønsker. Torkel holder det han lover og leverer det han sier han skal levere eller mer. Torkel har full integritet og lever som han lærer. Jeg lærer alltid noe når jeg snakker med Torkel - alt fra dating, kunstig intelligens, hvordan ta bedre bilder eller hvordan man skreller en banan :DDu kan følge kurset fra hvor som helst i verden.
- Anonym, 37 år.

Jeg har opplevd at jeg har fått bedre selvfølelse, bedre sosiale ferdigheter og selvtillit og mer «drive.» I tillegg har jeg også ofte fått positiv respons selv når jeg for eksempel har gått for et telefonnummer og ikke fått det. Det er ikke så skummelt som man fort kan tro og i denne prosessen får man lett mestringsfølelse og en generell følelse av «I can handle it» - Anonym, 26
Jeg har opplevd at jeg har fått bedre selvfølelse, bedre sosiale ferdigheter og selvtillit og mer «drive.» I tillegg har jeg også ofte fått positiv respons selv når jeg for eksempel har gått for et telefonnummer og ikke fått det. Det er ikke så skummelt som man fort kan tro og i denne prosessen får man lett mestringsfølelse og en generell følelse av «I can handle it»
- Anonym, 26

Om du vil ha en endring på noen ting i livet ditt og er klar til å gjøre en innsats for det, både i form av tid og energi, er det definitivt verdt å gjennomføre dette. Å ha en coach bak deg over tid når du skal forbedre deg innen noe, er uvurderlig og vil gi deg langt raskere og bedre resultater enn om du skal forsøke alene. - John, 28 år.
Om du vil ha en endring på noen ting i livet ditt og er klar til å gjøre en innsats for det, både i form av tid og energi, er det definitivt verdt å gjennomføre dette. Å ha en coach bak deg over tid når du skal forbedre deg innen noe, er uvurderlig og vil gi deg langt raskere og bedre resultater enn om du skal forsøke alene.
- John, 28 år.

"Hva burde nye deltakere være forberedt på?"

Det krever egeninnsats og det går lettere når man etter hvert får følelsen av at man liker spenningen og «kicket». Man er selv ansvarlig for sin egen suksess, og det er ingen unnskyldninger, men det er store muligheter for den er villig til å se utenfor «A4» - Anonym, 24 år.
Det krever egeninnsats og det går lettere når man etter hvert får følelsen av at man liker spenningen og «kicket».
Man er selv ansvarlig for sin egen suksess, og det er ingen unnskyldninger, men det er store muligheter for den er villig til å se utenfor «A4»
- Anonym, 24 år.

Vær forberedt på å legge inn en god porsjon innsats, gjøre ting som er ukomfortabelt og å nedprioritere andre ting som ikke er like viktige for deg i denne perioden. Resultatene dine vil i stor grad komme an på din egen innsats og hvor sterkt du ønsker en forandring. - Anonym, 32 år.
Vær forberedt på å legge inn en god porsjon innsats, gjøre ting som er ukomfortabelt og å nedprioritere andre ting som ikke er like viktige for deg i denne perioden.
Resultatene dine vil i stor grad komme an på din egen innsats og hvor sterkt du ønsker en forandring.
- Anonym, 32 år.