Lær å skape dype og meningsfulle interaksjoner og forhold.

Har du færre nære og dype forhold i ditt liv enn du ønsker deg?
Har du lyst til å lære hvordan du enkelt kan skape en dyp connection med menneskene rundt deg?
Ønsker du deg bedre resultater både sosialt, romantisk og profesjonelt?

Hvordan hadde det vært om du visste at du hadde alle verktøyene du trengte for å skape dype og meningsfulle interaksjoner og forhold med menneskene rundt deg? Hva ville sett annerledes ut?

Alt for mange mennesker i dagens Norge sliter med utfordringer rundt dette. Mange føler seg mer ensom og alene enn de ønsker å være. Andre har venner, partnere og bekjente som de setter pris på - men føler likevel at det er noe som mangler. Og andre igjen vil bare forstå mennesker og sosiale interaksjoner enda bedre. Den gode nyheten er at løsningen på alt dette er tilgjengelig. Det krever bare at vi er villige til å åpne oss for nye måter å gjøre ting på, og å legge nok innsats i å sette disse måtene ut i live.

For de som er villige til å gjøre denne innsatsen er det bare et snakk om tid før de kan skape dype og meningsfulle interaksjoner og forhold med nærmest hvem som helst.

 

Hvem er kurset for?

Dette kurset er for alle som svarte ja på ett eller flere av spørsmålene over - eller som bare har en nysgjerrighet og interesse for å lære mer om kommunikasjon og sosial psykologi.

Om du er singel, midt i datingprosessen eller i forhold har ingenting å si, og alder har heller ingen påvirkning på hvor godt dette kurset passer til deg. Tidligere deltakere har vært alt mellom 20 og 60 år gamle, og par er også velkommen til å delta sammen (og får rabattert pris).

Det viktigste er at du er klar til å gjøre en innsats for å utvikle deg selv, dine ferdigheter og din forståelse for dette temaet - slik at du kan skape det sosiale, romantiske eller profesjonelle livet du ønsker deg.

 

Min historie.

I 2006 levde jeg et behagelig, men noe ensomt liv. Jeg hadde en håndfull venner som jeg satte pris på, og som jeg vet satte pris på meg. Men jeg følte at det var nærmest håpløs å skulle møte nye mennesker. Jeg slet med å forstå hvordan jeg kunne skape nye vennskap. Og romantiske forhold var det enda verre med. Jeg var så usikker og forvirret at jeg knapt følte at det var verdt å forsøke.

Etter et spesielt begivenhetsløst og ensomt år, bestemte jeg meg for å endre på det.

Over de neste årene brukte jeg all min tid og mine ressurser på å lære meg å forstå kommunikasjon, forhold og mennesker. Jeg reiste verden rundt for å lære fra ekspertene. Jeg tok en bachelorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk. Og jeg snakket med tusenvis av menn og kvinner verden over.

Etter hvert begynte svarene å bli klarere og klarere, og livet mitt endret seg. Jeg gikk fra en noenlunde ensom tilværelse, til å utvikle vennskap og forhold som jeg tidligere knapt hadde turt å drømme om. Min sosiale selvtillit skøt i været, og mennesker var ikke lengre mystiske for meg - de var interessante. De var spennende. De var enkle og morsomme å bli kjent med.

Så i 2009 - etter jeg hadde fullført min utdanning og fått min lærergrad - begynte jeg å holde kurs og seminarer om disse temaene.

Kursene var en umiddelbar suksess og brakte inn mennesker med alle mulige bakgrunner.

Siden den gang har jeg jobbet som coach og foredragsholder over hele verden. Jeg har åpnet kursene mine for TV-programmer som Forbrukerinspektørene og TV2 Hjelper deg, og fått deres anbefalinger. Jeg har skrevet bøker, stilt opp i intervjuer og gjort alt jeg kan for å hjelpe andre forbedre sine sosiale, romantiske og profesjonelle liv.

Dette kurset er en samling av den beste kunnskapen om det jeg kaller dyp connection som jeg har tilegnet meg siden jeg startet for over 13 år siden.

 

Dyp connection.

I mangel på et passende norskt ord, har jeg adoptert ordet connection inn i mine læresetninger.

Connection handler om alle opplevelser vi har med et annet menneske hvor vi begge opplever en lik tilknytning til hverandre. Det kan være flyktig og vare bare i noen øyeblikk, eller det kan strekke seg over resten av livet. Det kan være basert på platoniske fellesheter eller interesser, eller romantiske, profesjonelle eller seksuelle tiltrekninger. En connection er en delt opplevelse med et annet menneske, hvor vi begge opplever den samme tilknytningen til hverandre.

Dyp connection tar dette enda lengre.

Å lære å skape dyp connection med andre mennesker er å lære å ta denne tilknytningen til et sted hvor den blir mer meningsfull enn andre. Til et sted hvor vi ønsker å ivareta og pleie den.

Og det hele skjer så raskt, så enkelt, og på en så organisk og naturlig måte at vi knapt legger merke til det før vi plutselig er der.

Og det beste av alt er at selv om dette kurset har mange tema, mange tankesett og mange teknikker - så vil din måte å skape dyp connection på være unik til deg, og basert helt og fullt i den personen du allerede er.

Dyp connection handler ikke om å lære deg overfladiske modeller på hvordan du skal oppføre deg. Det handler om å hjelpe deg bli kjent med de egenskapene og ferdighetene du allerede har som skaper denne opplevelsen naturlig, og så øke din forståelse og din selvtillit for disse ferdighetene slik at du kan gjøre det oftere og lettere.

Dine dype connections vil være ekte, organiske, og basert på dine verdier, holdninger, interesser - på deg.

"Honestly, I was signing up to learn the right techniques. I wanted a step-by-step model for what I could say and how I should say it to make people like me. But I'm so happy that's not what Torkel teaches. Because the organic deep connection model is SO much easier. I don't have to think about what to do, I just have to be the me I now see that I am!"

- Mark, kursdeltaker i Los Angeles.

 

Innhold.

Dette kurset strekker seg over 2 dager med et totalt timetall på over 15 timer.

I den tiden vil vi dekke en rekke ulike tema. Vi vil diskutere psykologi, kommunikasjon og forhold. Vi vil dele erfaringer, ideer og tanker. Men viktigst av alt så vil vi gjøre en rekke øvelser for å hjelpe deg finne ditt virkelige deg - sosialt sett.

Du vil bli kjent med deg selv på en ny måte. Se nye sider av deg selv. Få nye ideer og forståelser - og ikke minst ny inspirasjon, motivasjon og et nytt syn på fremtiden.

Du må altså være forberedt på å gå i dybden. Du må være ærlig med deg selv, være villig til å se dine styrker såvel som dine svakheter. Og være villig til å godta nye måter å tenke på.

I tillegg til dette vil du, blant mye annet, lære:

 • Samtaleteknikker som gjør at du aldri går fri for ting å snakke om og kan gå dypt med nærmest hvem som helst.
 • Å skape samtaler som faktisk interesserer både deg og den andre.
 • Hvordan du kan overkomme og eliminere dine egne saboterende tanker, tvil og fordommer (mot deg selv og andre).
 • Hvordan du kan bli en leder av ditt eget sosiale, romantiske og profesjonelle liv.
 • Hvordan du kan starte og holde samtaler med hvem som helst, hvor som helst, på en enkel og trygg måte.
 • Hvordan du kan øke og designe de sosiale sirklene og forholdene du ønsker deg.
 • Hvordan du best ivaretar god kommunikasjon i forhold.
 • Forebygging og håndtering av konflikter (og hvordan overkomme konfliktskyhet).
 • Å skape og ta opp den plassen du trenger, sosialt og i forhold.
 • +++

Vi vil også ha utforskende diskusjoner for å hjelpe oss forstå andre mennesker bedre, på tema som:

 • Maskulinitet, femininitet og kjønnsforskjeller.
 • Ekstrovert og introvert - og alt der imellom.
 • Egoisme, selvinnsikt og selvtillit.
 • Praktisk empati og hvordan det påvirker oss fra øyeblikk til øyeblikk.
 • Seksualitet og forholdspreferanser og behov.
 • +++

Dette er altså et veldig omfattende kurs hvor du både vil få gå i dybden med deg selv, oppleve andre menneskers verdenssyn, og lære en hel rekke teknikker og kunnskap som vil hjelpe deg forstå andre og håndtere sosiale situasjoner enda bedre enn før.

 

Hva mer er inkludert?

Som vanlig stopper jeg ikke mine kurs med bare kurset. Så med i denne pakken får du:

 • Tilgang på mitt 4 timers nettkurs "The secrets of confident communication".
 • Min e-bok "Attraksjonskoden".
 • 2 personlige coachingtimer som du kan ta ut når som helst i løpet av 2019, hvor du og jeg snakker sammen privat for å hjelpe deg mestre det du lærer på dette kurset.
 • Og livslang tilgang til meg via epost slik at du kan kontakte meg direkte når som helst med alle spørsmål du måtte ha.

(Nettkurset og eboken får du tilgang til så snart du har betalt for kurset, og coachingtimene starter så snart kurset er over.)

 

Tid, sted og pris.

Tid:
19. og 20. oktober, 2019.
(Klokken 12:00 til 20:00 begge dager.)

Sted:
Oslo
(Nøyaktig adresse sendes til påmeldte deltakere.)

Pris:
2500 kroner.
(Par betaler totalt 3750 kroner.)

PS: Dette vil være et lite og intimt kurs slik at jeg har god tid til alle deltakerne. Det er derfor svært begrenset med plasser og vi ender nesten alltid opp med å måtte si nei til noen som melder seg på for sent, så om du er interessert anbefaler jeg på det sterkeste at du tar kontakt nå.

 

Påmelding:

Du vil høre tilbake fra meg innen 1 virkedag etter du sender din påmelding. Da vil du motta alle detaljene du trenger for å bekrefte din påmelding og svar på eventuelle spørsmål du har.

 

Tidligere deltakere.


 

 

"Kjæreste. Selvtillit. Livsglede og ikke minst å for første gang i mitt liv stole på meg selv og at jeg kan nå mitt potensiale. Jeg kan ikke si annet enn tusen tusen takk!"
- Ivan


 

 

"Er det verdt pengene? Vel hva er det verdt for deg å leve resten av ditt liv med forholdene du ønsker deg med damene du er tiltrukket til? For meg er det uvurderlig, og det eneste jeg angrer på er at det tok meg nesten to år å ta kontakt."
- Thomas


 

"Jeg kan ikke anbefale dette nok. Jeg har blitt langt mer selvsikker og trygg på livet jeg vil ha og jeg nøler ikke lenger når jeg ønsker å snakke med noen. Det er utrolig hvor stor endring en helg kan gjøre på resten av ditt liv og dette var uten tvil den viktigste helgen jeg har hatt. Torkel er kunnskapsrik og med enormt med erfaring. Han så ting i meg som jeg var helt blind for selv og kunne forklare de til meg på en trygg og forståelsesfull måte. Jeg forstår meg selv bedre gjennom hans øyne og gjennom å praktisere det vi lærte på dette kurset."
- Helene

Kursleder:

Dette kurset ledes av Torkel Guttormsen som har jobbet som coach og foredragsholder innen kommunikasjon, dating og forhold siden 2009. Torkel har hatt studenter fra over 110 ulike land, jobbet på fire kontinenter og gitt ut flere bøker. For tre år siden flyttet han til Las Vegas hvor han bor sammen med sin amerikanske kone og fortsetter sin jobb som coach.

På dette kurset deler Torkel de beste metodene og teknikkene for å skape dype interaksjoner og forhold med menneskene i ditt liv - enten dere nettopp møttes eller har kjent hverandre i årevis.

 

Tidligere kursdeltakere:

"Om du leser dette sitter du og vurderer om du skal dra på kurs med Torkel. Slutt å vurder og bare gjør det. Jeg gruet meg ærlig talt til kurset og trodde det kom til å bli kleint og vanskelig, men jeg tror ikke jeg sluttet å smile og ha det gøy fra det øyeblikket jeg kom inn døra og til vi var ferdig.

Og jeg smiler enda. Ikke bare er Torkel en flink kursleder med masse kunnskap og innsikter som jeg aldri har hørt før, men kurset er interessant og fengende med spennende og morsomme tema. Og enda viktigere så funker det! Helomvending, er ordet jeg bruker på livet mitt nå." - Frank.

 

"I have gone to workshops and bootcamps several times, always looking for THE answer. Torkel was the one to show me that all I needed was MY answer. And once I knew that it all became really easy! Somehow it helped me let go of all the weight I'd been carrying since my less-than-great childhood and I broke free from all the self-protection and self-sabotage that I had been putting myself through my whole life. Since the course I have reconnected with my parents, got rid of bad friends, made several new friends and started dating again. All because I now know how connect with other people.

If you are anything like me please do yourself the favor of learning what Torkel has to share. But also remember that there will be work to do after the course! The course doesn't change your life, but using what you learn on the course will!" - Tom

 

"Det er sjeldent å møte noen som har så mye innsikt i hvordan mennesker fungerer. Det er tydelig at Torkel har brukt mye tid ikke bare på og forstå psykologi og kommunikasjon men også mennesker som er annerledes enn han selv. Som psykologstudent og selverklært kranglefant var jeg forberedt på flere diskusjoner spesielt rundt opplevelsen for kvinner versus menn, men jeg ble heller sittende og nikke og være enig.. 95% av tiden;)

Min største utfordring har alltid vært at jeg har hatt vanskelig for å slippe folk innpå meg og la dem se hvem jeg er og hva jeg tenker. Etter kurset har dette bare blitt lettere og lettere og jeg har fått kommentarer både fra venner og familie om at jeg virker som om jeg har det veldig bra. Jeg vet ikke om jeg generelt sett er lykkeligere nå enn før kurset men jeg vet at jeg mye lettere nå lar andre ta del i lykken min. Og det har utgjort store forskjeller! Jeg har fått meg kjæreste og er ikke lenger redd for om jeg er "bra nok" for andre. Takk!" - Marie

 


Dette kurset kommer også med en pengene-tilbake garanti.

Garantien er veldig enkel: Om du deltar på hele kurset, jobber med det du lærer og fullfører oppfølgingscoachingen din med meg og fremdeles ikke ser positiv fremgang i dine ferdigheter og opplevelser, så får du hver eneste krone du betalte tilbake.

Jeg har tilbudt denne garantien på alle mine helgekurs siden jeg startet i 2009, og så langt har jeg ikke betalt tilbake en eneste krone. Dette kurset fungerer.