Et tips til en god date.

Hva skiller en god date fra en mindre god?

Har du noen gang vært på en date som er bare litt for koselig? Samtalen flyter lett og ledig, men spenningen mangler. Det er hyggelig, men ingenting skjer, hverken internt eller eksternt.

Dette problemet oppstår ofte. Og løsninga for å endre dette til en god date er lettere enn du tror.

Problemet er at tankemønsteret ditt har gått seg fast i et spor det ikke kommer seg ut av. Underbevisstheten din (eller bevisstheten i enkelte tilfeller) har bestemt seg for at den har det komfortabelt i interaksjonen. Og den akter ikke gjøre noe for å forandre på rytmen den har falt inn i.

Dette kan vi løse veldig i to enkle steg:

  1. Distraher underbevisstheten.
  2. Tving kroppen og hodet inn i en ny rytme.

Dette gjøres på verdens enkleste måte: Endre aktivitet!

Å endre aktivitet er med på å skape emosjonell dynamikk i interaksjonen. Og det kan også hjelpe deg ut av ditt eget hode.

Et eksempel.

På en spesielt god date befant jeg meg i et badeland på et første møte med ei jente jeg traff online.

På et tidspunkt veldig tidlig i interaksjonen fløt vi rundt på hver vår flytepute mens vi snakket om alt og ingenting. Det var koselig. Men der var null spenning og jeg klarte ikke helt snu fra det koselige til det spennende.

Jeg tittet meg rundt og fikk øye på vannsklia. Perfekt. ”Første mann ned!”

Vi gikk fra en rolig og avslappet aktivitet til en aktivitet med høy energi og leken stemning. Jeg kunne øke berøringen drastisk via erting, dytting og andre fysiske småting, og jeg kunne øke push-pull fra praktisk talt null til full pupp.

Bare fantasien setter grenser.

Dette er overførbart til alle situasjoner.

Er du på en uteplass? Dra daten med ut og kjør en morsom lek.

Er du på kafe? Gå en tur ute i stedet eller stikk i bowlinghallen.

Sitter dere hjemme hos en av dere og ser på film? Gå sammen på kjøkkenet for å lage noe snacks til filmen.

Denne endringen i aktivitet og omgivelser napper tankemønstrene dine ut av rytmen de har falt inn i og gir deg muligheten til å etablere nye tankemønstre.

Dette skjer også hos daten din, og det virker derfor ikke som merkelig at du går fra en stemning til en annen. Du kan gå fra rolig til flørtete på null tid uten at din utkårede bevisst legger merke til endringen.

Dette er selvfølgelig en sannhet med moderasjoner. Jeg vil ikke anbefale å gå fra Al Bundy i sofaen til Pepe Le Pew på kjøkkenet helt uten videre og regne med at den andre ikke vil stusse på det i det hele tatt. Kalibrer etter situasjonen, og trenger du høyere energi i interaksjonen, sørg for å skift til en aktivitet med høyere energi (lag popcornkrig på kjøkkenet når dere fikser snacks til filmen for eksempel).

Jeg har brukt, og bruker, denne teknikken ofte i mine sosiale interaksjoner. Både for å komme meg ut av uproduktive mønstre, og for å skape mer dynamikk i jentas emosjonelle opplevelse når ting allerede går bra.

Husk, de nye tankemønsterne vil ikke komme av seg selv. Du må skape dem ved å aktivt gå inn for å øke de elementene i interaksjonen du ønsker. Men ved å kombinere det med en aktivitetsendring vil du se at dette kommer utrolig mye lettere enn å gjøre det i en statisk setting.

Ny energi ved hjelp av ny aktivitet. Det er alt du trenger huske for å eliminere dette problemet fra datingen din for alltid!

Ta forøvrig en titt på denne artikkelen dersom du vil bli litt flinkere til å gi invitasjoner.

-Torkel

Finn meg på sosiale medier:

Bli med i min facebookgruppe Centered Communication.
Følg meg på Instagram @tjguttormsen.
Følg min YouTube kanal.

Mine mest populære nettkurs:

Authentic Assertiveness: Next level communication skills.
The secrets of Confidence and Communication.
How to make friends and create better social circles.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Et tips til en god date.”