Er du lei av spillet?

Hei folkens!

Da har jeg gledet av på presentere ukas innlegg, skrevet av Sparknekt.

Har du datet noen der du ikke helt vet hva som skjer? Lurer du på hva den andre tenker? Du vet hvordan du analyserer alle tekstmeldingene til døde fordi du lurer på hvordan den andre ser på ting. Vel.. Denne ukes artikkel handler om hvordan en kan minimere «spillet» som dating ofte fører med seg.

En stor overvekt av konflikter i relasjoner har sin årsak i forskjellige forventninger og misforståelser. Mye av det samme gjelder for flørting og sjekking. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har hørt venninner si følgende: «jeg har møtt en skikkelig spennende fyr. vi har møttes noen få ganger, og jeg liker han skikkelig godt. men jeg vet ikke hvor han er hen. Jeg vet ikke hva han vil og han er utydelig. vanskelig å forstå hva han er ute etter.»

Jeg har hørt mye av det samme fra venner. «jeg har møtt ei skikkelig søt jente. vi har møttes noen ganger. jeg liker henne skikkelig godt, men vet ikke helt hva hun synes om meg. Jeg vil jo bli kjent med jenta, og ja, jeg vil jo også til sengs med henne, men jeg er redd for å skremme henne bort. hva skal jeg gjøre?»

Når noen sier sånt til meg pleier jeg å si: » Vel.. Det du sa til meg nå var kjempefint. Vet jenta/gutten at du føler det sånn?»

Svaret er som regel et nei.

Vårt ego gjør sitt beste for å beskytte oss mot flaue og sårbare situasjoner, så vi unnlater ofte å si ting rett ut. Det går ofte helt greit, men det kunne gått helt fantastisk bra om vi bare turte å være mer rett frem og ærlig med de menneskene vi møter.

Og dette gjelder uansett om det er noen en ser et potensielt forhold sammen med eller om en heller ser for seg et vennskap med noko attåt.

Fremgangsmåten bør heller være noe sånt som følger:

1. Si at det er noe du vil prate om. Fortell at du er lei vanlig dating. du er lei av å bli misforstått og du er lei av å tolke sms´er til du blir grønn i ansiktet. Fortell at du liker folk som er tydelige og åpne. Ingen er noen tankelesere, så det er like greit å si ting rett frem med en gang.

2. Fortell jenta(eller gutten) at du liker henne. Fortell også hvorfor du gjør det. Dra frem noe ved hennes personlighet du liker godt. Noe hun sier, gjør og ikke minst hvordan hun får deg til å føle deg. komplimenter gjerne kroppen og de fysiske tingene også, men det bør ikke være hovedgrunnen til at du liker henne.

3. Si at du vil bli bedre kjent med henne.

4. Dersom du er interessert i et uforpliktende vennskapsforhold med noko attåt så bør du si nettopp det. «hey, men bare så du vet. jeg er ikke ute etter noe forhold, men jeg er sikker på at vi kan ha det mye moro sammen likevel».

Av en eller annen grunn vegrer mange seg for å si nettopp dette, men det er det slettes ingen grunn til. Jenter er stort sett kåtere og har større seksuelt potensiale enn hva gutter og menn har. Jenter er minst like intreressert i god og spennende sex som det du er. De må bare få lov til det uten å bli ansett som noen dårlige mennesker av den grunn.

Ved å gjøre dette tidlig i en relasjon vil du ikke bare unngå mye dramatikk, du vil også oppnå mye mer glede, lykke og ikke minst nytelse. Du vil få mye mer tiltro og tillit blant de menneskene du møter.

MEN det viktigste av alt her er at du faktisk mener det du sier. Det må komme fra hjertet ditt, og ikke noe du bare sier. For som du selv sier så liker du folk som er åpen og tydelig. Da er det bare rett og rimelig at du er det samme selv.

Klas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 tanker om “Er du lei av spillet?”