En Ekte Mann.

«Dere ville ikke overlevd uten oss jenter.» Sa jenta på sofaen min.
                «Nei, hva hadde da vært vitsen?» Jeg smilte og strøk hånda hennes, «jenter er min største lidenskap, og uten dere hadde livet vært ganske kjedelig.»
                Hun så nesten litt overrasket ut over svaret mitt men smilte, og nok en gang ble jeg minnet på hvorfor jenter er min største lidenskap.

 

Det er veldig mange gutter der ute som går rundt og tror at for å være populær med damene må man være ureaktiv, kul og litt «hard to get». Jeg er her for å fortelle deg at det er det minst lure du kan gjøre.

Min venn Zan Perrion pleier å si at «en mann som elsker kvinner, er elsket av kvinner.» Og min venn Johnny Soporno sier at «jeg behandler alle kvinner som om vi allerede er elskere – og ganske snart blir vi det.»

Det er mye visdom i disse uttrykkene, og for mange gutter der ute et nettopp disse tankesettene et paradigmeskifte som vil la dem gå fra å være gutter, til å være Ekte Menn.

En Ekte Mann er ikke redd for kvinner, han føler ikke et behov for å ta på seg en sosial maske, han forsøker aldri å være den han tror jentene vil han skal være og han forsøker aldri å late som om han føler noe annet enn det han gjør. En Ekte Mann kan kunsten å være ekte, og han nøler aldri med å la andre se hvem han er, og hva han føler.

Er du en Ekte Mann? Eller har du latt deg holde tilbake av velmenende men hemmende råd som sier at du må være sånn eller sånn for å ha suksess med kvinner?

 

Med gode kommunikasjonsferdigheter, en leken og nysgjerrig holdning til menneskene rundt deg og vissheten om at man ikke trenger å ta livet så alvorlig hele tiden vil det ikke bare være lett for deg å vise andre hvem du er – det vil også være den beste måten å bli kjent med noen på. Og jeg skriver denne artikkelen for å gi deg ett enkelt råd på hvordan du kan oppnå nettopp dette:

Vær den du er og gjør det du vil – uten å bekymre deg for andres reaksjoner.

Noen vil kanskje si at dette er lettere sagt enn gjort, og kanskje er det det. Men det skal ikke mer til enn litt trening. Begynn å følge med din egen oppførsel rundt andre mennesker, sjekk inn med deg selv mentalt når du er rundt andre og tenk «er jeg meg nå? Om jeg følte meg 100% fri og selvsikker – hva ville jeg gjort akkurat nå?» Og om det du gjør ikke er det du ville gjort – så er det på tide å ta ansvar.

Erfaringer både fra mitt eget liv og mitt arbeide med hundrevis av kurs- og coachingklienter forteller meg at alt som kreves for å bli en Ekte Mann, er å tvinge deg selv ut av komfortsonen din ofte nok til at det blir helt naturlig for deg.

Og ikke hør på den lille stemmen i hodet ditt som forsøker å holde deg tilbake – den er bare redd for at du skal lykkes.

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *