Elsk kvinner, og la dem elske deg.

I forrige artikkel her på bloggen kalte jeg menn flest for feige, og snakket om hvordan alt for få menn er tøffe nok til å vise sin interesse i jentene de møter. I denne artikkelen skal jeg gå et steg dypere.

«En mann som elsker kvinner blir elsket av kvinner,» sier min venn Zan Perrion, mens min venn Johnny Soporno sier at han «behandler kvinner som om de allerede er mine elskere, og ganske snart blir de det.» Disse to visdomsordene passer sammen som sommervarme og utepils. De fungerer fantastisk hver for seg, men det er når vi kombinerer dem at magien virkelig skapes.

Når var sist gang du fortalte en jente at hun var vakker, kun fordi at du ville at hun skulle vite det og uten noen som helst baktanker om å få henne til å like deg eller gjøre noe for deg?

For de fleste menn er det leenge siden, og for mange har det nærmest aldri skjedd.

Så la oss gå se på de to ovennevnte visdomsordene hver for seg, og hvorfor de er så viktige, før vi setter dem sammen:

 

En mann som elsker kvinner, blir elsket av kvinner.

Dette fungerer på samme måte som med alt annet. Om du elsker barn, så er du ofte dyktig med dem. Om du elsker hunder så flokker hunder seg til deg når du er i nærheten av dem. Om du elsker kvinner, så gjør de det samme. Men kun dersom de vet det.

En mann som virkelig elsker kvinner fordi de er kvinner, ikke fordi han vil ha sex med dem, fordi han vil at de skal få han til å føle seg bra eller fordi han vil ha skryterettigheter – er en mann som ikke har noen grunn til ikke å kommunisere direkte og åpent om sin lidenskap. En mann som elsker kvinner vil få den 65 år gamle dama han møter på flyet til å føle seg like fantastisk som det han ønsker at den 22 år gamle modellen han treffer på fest skal føle seg. Han er oppriktig interessert i den andre som person (uansett om han er seksuelt/romantisk interessert i henne eller ikke) og han kommuniserer deretter. Han setter pris på de sidene av henne som han oppdager som er interessante for ham, og han gir uttrykk for det ved å fortelle henne om sin oppdagelse rett ut.

En mann som elsker kvinner passer på dem, leker med dem og over alt annet – viser dem at han setter pris på dem for den de er, ikke for det han vil ha fra dem.

 

Behandle jenter som om de allerede er elskeren din, og ganske snart blir de det.

Se for deg at du møter en fremmed i en sosial samling. Dere kommer i snakk, og denne fremmede går gjennom alle de vanlige spørsmålene med hvor du kommer fra, hvor gammel du er, hvor du jobber, hva du gjør på fritiden og så videre. Dere holder en høflig og sosialt ‘korrekt’ samtale rundt disse tingene, og sørger for å unngå eller glatte over alle samtaleemner som potensielt sett kan skape noe som helst annet enn en nøytral eller positiv reaksjon.

Se så for deg at du hilser på en av de andre fremmede på denne samlingen. Denne personen forteller deg umiddelbart om helga si, uten å sensurere seg selv og uten å forsøke å imponere på noen som helst måte. Vedkommende spør deg også om deg, men er ikke spesielt interessert i å snakke om jobb eller hjemby. Emnene handler seg i stedet om hva du gjorde forrige helg, hvilke planer du har for neste ferie og hva du synes om fotballkampen eller filmen som gikk på TV kvelden før.

Hvem av disse antar du at du ville hatt den beste koblingen med?

Majoriteten vil, selvsagt, alltid svare person nummer to. Person nummer to kommuniserer med deg på stort sett den samme måten som venner kommuniserer med hverandre, og selv om det kan være forvirrende og uventet i starten, så leder det raskt til mye mer betydningsfulle møter og raskere vennskap enn om vi går gjennom det sosiale spillet med overfladiske cocktailsamtaler.

Og mye det samme gjelder også for de som vi involverer oss seksuelt og romantisk med. Se for deg at personene over var av det attraktive kjønn, og at person nummer to i tillegg flørtet med deg med berøringer, spennende blikk og små hint – slik elskere ofte gjør. Hadde det økt attraksjonen din til henne?

 

Dette leder oss til den magiske sammenslåingen av disse to ideene. Det leder oss til setningen:

Vis kvinner at du elsker dem, og la dem få elske deg tilbake.

Når du virkelig elsker kvinner, uavhengig av om du vil/skal ha sex med dem, uavhengig av om du kjenner dem og uten andre baktanker enn at du vil la disse fantastiske skapningene føle seg så bra som de kan. Og når du behandler kvinnene du er interessert i som om du allerede kjenne dem, som om dere allerede har et forhold til hverandre – men fremdeles uten å trenge å få dem til sengs, så vil du havne i en magisk situasjon.

En kvinne som vet at du verdsetter henne for den hun er, som føler en kobling til deg som hopper over alle de overfladiske og kjedelige sosiale maskene folk setter på seg, og som samtidig ser at du ikke verdsetter henne fordi du vil ha noe fra henne – men fordi du vil dele noe med henne, vil møte deg med samme holdninger og ønsker.

 

Og om dette høres vanskelig ut å få til i praksis kan du begynne med denne enkle øvelsen: Begynn å fortelle deg selv, hver eneste dag, at «jeg elsker kvinner!» med et stort smil om munnen. Og begynn å fortelle menneskene rundt deg det samme. Når de kommer med seksuelle eller ertende kommentarer om din uttalelse trenger du kun å smile, for du vet at det ikke er det seksuelle som dominerer. Du elsker kvinner fordi de er kvinner, men elsker kun med de kvinnene som møter deg med skjoldene nede og sitt genuine ansikt på.

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *