Den «ufarlige» bilde-åpneren

Slenger ut en ufarlig og sosialt akseptert måte å komme i kontakt med jenter på.. uansett hvor/når.

Denne er fin for de av dere som ikke har noe særlig erfaring innenfor sjekking fra før og som føler at man trenger en unnskyldning for å gå bort å prate – hvor sjansen for avvisning er minimal.

Det eneste du trenger på forhånd er et kamera eller en mobiltelefon det er mulig å ta bilder med.

Når du ser en jente eller jenter du har lyst å prate med, gå bort og spør om de kan ta et bilde av deg/dere. Dette er et helt normalt akseptert spørsmål som passer in enhver kontekst på lik linje som å spørre om veien, lighter eller om man vet hvor buss/trikk/bane går.

Sjansen for avvisning er minimal.

Hvordan dra dette videre?

Nå du har brutt isen ved å spørre om de kan ta bilde så kan du dra opp litt smalltalk underveis. Eller f.eks. kødde videre med at dem er dårlige fotografer og må ta et nytt bilde. «Du..prøv å gjør meg LITT mer kjekkere enn det der hvertfall da?». Foreslå å ta et bilde av dem isteden for å vise hvordan det gjøres.

En litt mer leken variant du kan dra (denne mer rettet for byen, konsert eller andresosiale settinger) er deretter å få kompisen din til å ta et nytt bilde, denne gangen av deg + den utvalgte jenta. Når han gjør klart for bilde tar du hånda rundt henne. Om man har årna bittelitt tiltrekning gående her nå så holder han opp kamera, smiler lurt og drar en; «gi hverandre et lite nuss da» («en liten nuss» høres uskyldig ut).

Grunnen til at jeg poster det siste er fordi jeg i mine yngre dager ble overraska over hvor ofte det faktisk funka (fristende å si nesten alltid, uten at jeg har noen konkrete tall å vise til), enten det er nuss på kinnet, munn eller i noen tilfeller også make-out. Alt i løpet av relativt kort tid. Virker som jenter kan «bli med» på ganske mye når det tilfeldigvis dukker opp et kamera inn i bildet. Da er det greit lissom grissom.

Dette betyr selvfølgelig ikke at du «har henne» etterpå eller at det har noe å si i det hele tatt -MEN en enkel icebreaker og en måte å raskt få igang litt kino på uansett hvor langt man velger å dra den.

Etter dette kan du takke for bilde, fortsette praten eller re-åpne dem senere.

En annen litt morsom variant jeg testa ut litt på dagtid er å gå bort til to jenter og spørre om de kan ta et bilde av dere (deg og kompisen). Når de sier ja så stiller dere opp litt unna til bildeposisjon (uten å gi dem noe kamera). Du/dere: «Ehh…har dere ikke kamera?». Responsen er som regel smil/latter. Om de velger å ta et bilde med sin egen mobil, så må man jo seff be dem sende dere bilde etterpå :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *