Personlig coaching

Vi i Genuine Connections har tilbudt datingcoaching og kurs siden 2009. Og én ting er helt tydelig for oss: Ulike løsninger fungerer for ulike mennesker.

Når vi først startet vårt arbeide fokuserte vi hovedsakelig på kurs for små grupper. Og vi skal være ærlige, det funket ikke alltid så bra som vi ønsket.

Standarden var et tredagers sjekkekurs. Disse hadde et fastsatt undervisningsopplegg. En håndfull deltakere. Og mindre tid enn vi ønsket til å gi hver deltaker individuell oppmerksomhet.

Men det tok ikke lenge før vi utvidet. I en periode tilbudte vi kurs som varte i én uke. Så i tre uker. Og så begynte vi å inkludere personlig datingcoaching i noen uker etter kursene våre.

Og det var da vi la merke til noe viktig. Kursdeltakerne som benyttet seg av datingcoaching etter kursene, fikk ofte langt bedre resultater fra det enn de gjorde fra selve kurset!

Så da bestemte vi oss. Selv om gruppekursene lot oss ha flere kunder på kortere tid, var det ingen tvil om at det var den personlige coachingen som var best for kundene.

Hva er personlig datingcoaching?

Personlig coaching er en 100% personlig tilpasset metode for å hjelpe deg nå dine mål.

Hovedelementet er selve coachingsamtalen. I den snakker du og din coach Torkel sammen uten distraksjoner fra andre, og uten å være låst til en bestemt undervisningsplan.

Coachingsamtalen inneholder to hovedelementer:

 1. Undervisning hvor Torkel deler kunnskap, teknikker og strategier som vil hjelpe deg få bedre resultater med kvinner.
 2. Dype samtaler hvor Torkel hjelper deg å oppdage de interne hindringene du kanskje har som holder deg tilbake fra å oppnå ditt fulle potensiale på datingmarkedet.

I tillegg avsluttes alle coachingsamtalene våre med å skape praktiske oppgaver for deg å gjøre til neste gang. Disse er basert på hva du er i stand til å gjøre i dag. Og de blir designet for å hjelpe deg ta et steg (eller flere) nærmere dine mål og fremtidige ferdigheter.

Disse oppgavene vil ikke bare hjelpe deg sette det du lærer ut i praksis. De vil, allerede fra første uke, sørge for at du møter og og starter samtaler med jenter ute i den virkelige verden.

Denne fremgangsmåten sørger for at du lærer alle ferdighetene du trenger for å starte samtaler, skape flørt og spenning, og eskalere til noe mer. Og den vil også sørge for å eliminere alle mentale hindringer du har som holder deg tilbake i dag. Dette inkluderer alt fra nervøsitet og usikkerhet, til selvtillit og mestringsfølelse.

Coaching er ulikt terapi og psykologi ved at coachingen er langt mer fremtidsrettet, og mye mer praktisk av natur. Vi bruker ikke time etter time til å snakke om fortiden. I stedet ser vi på hvor du er i dag, og de praktiske stegene du kan ta for å skape livet du ønsker med kvinner i morgen.

Vi gjennomfører også coachingsamtaler via videochat, så du kan få coaching uansett hvor i verden du bor så lenge du har tilgang på wifi.

Men du kan ikke bare melde deg på...

I tillegg til vår lange erfaring og 100% personlig tilpasset arbeidsmetode, er det en annen ting som skiller oss ut fra stort sett alle andre coachingfirma.

Vi aksepterer kun kunder som vi føler oss helt sikre på vi er det riktige firmaet for.

Og den eneste måten vi kan være sikker på det, er om vi blir litt kjent med deg før vi tar betaling for noe som helst.

Derfor har vi en veldig enkel regel: Vi tar aldri på oss nye coachingkunder uten at vi har hatt minst én helt gratis, helt uforpliktende, coachingsamtale med dem først.

Etter en slik time vil både vi og du kunne føle oss sikre på om vi er en god match eller ikke.

For deg er vår anbefaling enkel. Med mindre du føler at denne ene timen alene gir deg svar og ideer som vil hjelpe deg langt på vei ber vi deg om å tenke deg om to ganger før du bestiller coaching fra oss.

Og på vår side vil vi ha en klarere idé om du er den typen kunde vi passer best for. Etter å ha gjort denne jobben fulltid siden 2009 og hatt tusenvis av samtaler med menn fra over hele verden, er vår hovedcoach Torkel blitt ganske så flink til å vite akkurat det.

Og om du lurer på hvorfor vi gjør det på denne måten, så er det enkelt. Majoriteten av våre kunder kommer fra anbefalinger fra våre tidligere coachingkunder. Vi bruker ingen penger på markedsføring, og har ikke en gang ansatt noen til å gjøre salg for oss. Den eneste måten vi kan sørge for å beholde vår stadige strøm av kunder på, er å sørge for at alle våre kunder er tilfredsstilt med vår coaching.

Hva inkluderer coachingpakken?

Som vår coachingkunde får du:

 • En fast coachingtime hver uke i (minimum) 16 uker.
 • Ekstra coachingtimer når noe uventet og viktig dukker opp.
 • Oppgaver designet 100% til deg og din situasjon, som vil hjelpe deg forbedre dine ferdigheter og resultater uke etter uke.
 • Tilgang på alle Torkel's nettkurs på udemy.com pluss hans ebøker om dating, attraksjon, og uforpliktende forhold.
 • Livslang oppfølging og svar på dine spørsmål via epost.

Denne pakken koster 29 000 kroner, og starter når du er klar til å starte.

Er coaching rett for deg?

Dersom du ønsker å finne ut om vår datingcoaching er den riktige løsningen for deg, trenger du bare å booke din uforpliktende gratistime.

Fyll ut skjemaet under og la oss starte vår dialog. Du så vil høre tilbake fra oss innen et par arbeidsdager (ofte raskere) for å avtale et tidspunkt.

Vi vet det kan være litt ukomfortabelt for mange å ta kontakt, og at idéen om en slik samtale kan virke litt skremmende, men stol på vår lange erfaring - dette blir både gøy og lærerikt!

Ta kontakt nå, så hører du fra oss veldig snart.

(Om du foretrekker kan du også sende en epost direkte til torkel@genuine-connections.com.)


  Mitt navn er Torkel Guttormsen, og jeg er grunnleggeren av Genuine Connections. Jeg har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Dette har gitt meg en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

  Jeg har en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk (med fokus på undervisning av kommunikasjon og samhandling). Dette, sammen med min lange erfaring, gjør meg unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene. Jeg er også den eneste coachen på dette feltet i Norge med en slik utdanning.

  Jeg har også skrevet flere ebøker, og skapt nettkurs om kommunikasjon og relaterte tema som er sett av over 15 000 mennesker fra hele verden.

  Testimonials

  "Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap. Og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
  - Navid, 24 år.
  "Før satt jeg hjemme og spilte xbox. Nå går jeg på dates nesten hver dag. Jeg treffer for øyeblikket tre jenter, som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!"
  - Michael, 32 år.
  "Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex. Men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med."
  - Trond, 39 år.
  "Om du vil ha en endring på noen ting i livet ditt og er klar til å gjøre en innsats for det, både i form av tid og energi, er det definitivt verdt å gjennomføre dette. Å ha en coach bak deg over tid når du skal forbedre deg innen noe, er uvurderlig og vil gi deg langt raskere og bedre resultater enn om du skal forsøke alene."
  - Anonym, 28 år.
  "Fantastisk god oppfølging tilpasset individuelle behov og ønsker. Torkel holder det han lover og leverer det han sier han skal levere eller mer. Torkel har full integritet og lever som han lærer."
  - Anonym, 37 år.